QUOTE(tinute84 @ 2012 06 07, 19:18)
sveikutes, soriukas kad retai uzsuku..kazkaip laiko mazai turiu..dar pasineriau i rankdarbius
Irmulia, abejoju del kliurku

o irangos kazin kaip ar LT gausi... as pati va ka tik uzsisakiau ebay ta ant staktos kabinama prisitraukimams irengini...nugi nugara noriu vystyti... sparnus

pecius

skrisiu...

) kiki
Tinute84, tu juk UK? Kainos taip... tieisog tiek iprasta kad maisto randi normalaus iki 1 svaro tekainuojancio (ka lt iki vieno lt kainuojancio nupirksi?) tai zavu... bananus nemesk, kepk, naudok, ledus gamink, toki geri metai

man kad ir nera brangu kazka pirkti, bet net salotu nemetu lauk, na negaliu....
o mesyte su darzovem, zinoma visokia gali valgyt, juk kartais noris to apskrudusio, padegusio mesgaliuko. juk niam..aisku tik man ziauriai viaukt jei pakandu koki lasini.... oi nuo vaiskytes ziaugciodavau jei liepdavo viska su piktumais suvalgyt ir nenupjaustinet.... viaukt viaukt (sita zodi is Irmules ismokau

) as tiesiog pati kai buna kepu kokius karbonadus is krutineles. tai iskepu pirma vyriskiui, kai aliejus susigeria tada sau kepu

ir iskepa, pasvyla, bet man skanu pasvile hehe

bulviu kose gali keisti trinta kalafioro piure, ipilk jogurto naturalaus, tarkuoto surio, prieskoniu, ir patikek kirsti ir dar noresi

(vakar tokia vakariene buvo du bliudai kalafioro piure.... apsirijau paranormaliai )
siaip neprisimenu kada buciau pratrukusi ir valgiusi tuos dalykus kuriu siaip nevalgau

na trenktis i siena galiu, neprisiminsiu tu laiku

as jei uzkertu tai uzkertu tu maistu kuriuos ir taip valgau

tiesiog as ju 'crave'inu ' ir paskui 'binge'inu

)
eisiu sportint greit

Mandy333 zinau dabar puskuoja

zliaugia