Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 07, 22:34)
bulviu kose gali keisti trinta kalafioro piure, ipilk jogurto naturalaus, tarkuoto surio, prieskoniu, ir patikek kirsti ir dar noresi biggrin.gif (vakar tokia vakariene buvo du bliudai kalafioro piure.... apsirijau paranormaliai ) 

aciu reikes pabandyti thumbup.gif siaip as jeigu valgau mesa, tai vietoj bulviu kalafijorus, garintus puode, dedu, tai karta vyrui pritrukus bulviu,jis is mano lekstes bande imti mano' vadinamas' bulves, tai net susijuoke, nes galvojo,kad pas mane bulves lotuliukas.gif
pas mane kieme kabo itaisytas 'turnikas' ar kaip ji vadinti- prisitraukimams, tai atsimenu nei vieno karto nepadarydavau..o dabar jau 3 prisitraukiu thumbup.gif
Atsakyti
As kaip tik mozarella su pomidoru pasiruosiau kaip entry, kol MB risotto pleskina smile.gif bus niam niam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 06 07, 19:57)
aciu reikes pabandyti  thumbup.gif  siaip as jeigu valgau mesa, tai vietoj bulviu kalafijorus, garintus puode, dedu, tai karta vyrui pritrukus bulviu,jis  is mano lekstes bande imti mano' vadinamas' bulves, tai net susijuoke, nes galvojo,kad pas mane bulves  lotuliukas.gif
pas mane kieme kabo itaisytas 'turnikas' ar kaip ji vadinti- prisitraukimams, tai atsimenu nei vieno karto nepadarydavau..o dabar jau 3 prisitraukiu  thumbup.gif

man ir bus challenge vis tobulet prisitraukimuose..ir bus jega kojas kilnot, ABS uzsivaryt biggrin.gif
ok einu sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 07, 20:34)
eisiu sportint greit smile.gif Mandy333 zinau dabar puskuoja biggrin.gif zliaugia smile.gif

...jau po duso thumbup.gif ka tu kad variau, net dumai ruko lotuliukas.gif ir kur tau neruks, tokiu motyvaciniu nuotrauku paziurejus thumbup.gif sedindriuke pridejus nuotrauku, nieko nesake arba sake bet neuzfiksavau....po to sowelu thumbup.gif truksta zodziu, vienu zodziu....saunuoles mergickos, taip ir toliau...einam i google ieskot motyvacijos, dabar i fotki eisim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 06 07, 20:57)
pas mane kieme kabo itaisytas 'turnikas' ar kaip ji vadinti- prisitraukimams, tai atsimenu nei vieno karto nepadarydavau..o dabar jau 3 prisitraukiu  thumbup.gif

liuksiskas dalykas thumbup.gif progresas yra, kaip smagu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 07, 21:54)
tikriausiai wc nebuvai šiandien? 400 gramų biggrin.gif jetus operaciją darykis jau man rodos storule biggrin.gif

na vakarienei mozarella labiau ir tiktu nei ryziai biggrin.gif:D

Buvau tam wc unsure.gif
Tai aš ir mąstau kas nustorino g.gif Varškė? Nemažai paryjau šiandien, vakar g.gif Bet ir šiandien, ir vakar sportavau g.gif O gal d ribozė? Turiu tokį daiktelį po sporto, tipo atsigauti ir t.t. g.gif Nes anksčiau kartais imdavau, kartais ne, o vakar ir šiandien paėmiau g.gif
Ir nesišaipyk, nu matosi ant manęs, apsunkusi tokia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 07, 19:34)
Irmulia, abejoju del kliurku biggrin.gif o irangos kazin kaip ar LT gausi... as pati va ka tik uzsisakiau ebay ta ant staktos kabinama prisitraukimams irengini...nugi nugara noriu vystyti... sparnus biggrin.gif pecius biggrin.gif skrisiu... smile.gif) kiki
...

as tai laukiu pirmadieni ir mausiu i Lidl pirkt sito dalyko, visus 7eur atseis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 07, 21:00)
as tai laukiu pirmadieni ir mausiu i Lidl pirkt sito dalyko, visus 7eur atseis  lotuliukas.gif
user posted image

jautiena, as sita ir ziurejau, bet cia tik skersinis... ir nutariau imu ta kur ant staktos dedas... nes ji nusiemus gali prisispaudmus daryt, tricepsui dips'us, atsilenkimus, kojas uzsikisus... kaina beveik vienoda...

as ka tik po trefkes, ir 10 min cardio. garuoju... smile.gif

Vicious Vici, nu juk normali kai pora dienu pavalgai daugiau, organizme nepasalinto maisto daugiau yra, ir sveri daugiau, o ne tai kad jau va i riebalus nuejo biggrin.gif juk isgerk vandens jau ir jausies issiputus biggrin.gif ka kalbet apie maista, kai jis ne taip greit iseina is organizmo kaip vanduo biggrin.gif juk i vidu kai dedam dedam viska, ir ziu kam nors buna kelias dienas wc reikalai pastringa..tai tu jauti kiek sukrovei kg maisto tiek viskas viduj ir yra ? smile.gif svori reikia ziureti ilguoju laikotarpiu, o ne suvalgius daugiau maisto kita diena svertis biggrin.gif aisku kad sversi daugiau biggrin.gif
Baikit merginos tokius juokus smile.gif ne tokiais dalykais tiket reikia smile.gif
Atsakyti
as planuoju sita skersini zemai pritvirtinti ir daryti tokius 'prisitraukimus', kaip kad mokykoj darydavom, nes man apie pilnus prisitraukimus siais laikais tik pasvojat.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 07, 21:40)
as planuoju sita skersini zemai pritvirtinti ir daryti tokius 'prisitraukimus', kaip kad mokykoj darydavom, nes man apie pilnus prisitraukimus siais laikais tik pasvojat.

mokykloj iskaitai reikdavo barzda laikyt virs to skersinio minute... biggrin.gif oi stenedavom... tai ir buvo tik tie laikai kai skersini su tikslu padaryt prisitraukima ciupinejau biggrin.gif
Atsakyti
velnias tie popkornai biggrin.gif reikejo juos man iskepti biggrin.gif bet skanus uzkandis biggrin.gif na aisku ne pries miega biggrin.gif bet ka padarysi buna pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 07, 08:30)
Liuks, šaunu smile.gif retai gyvenime būna jauties žmogus lyg ant sparnų dėl kažko, tai naudokis proga ir skraidyk smile.gif Beje, nesu susidūrus su kalanetika.. nžn, kas tas yra.. Labiau mankšta kaip pilatesas?
Aš į kompaniją ir  drinks_cheers.gif

atsakau i klausima- kalanetika yra tokia a la manksta, kazkas tarpinio tarp jogos ir baleto (cia anot kalanetikos sugalvotojos-isradejos biggrin.gif). kitur dar vadina 'karaliska gimnastika'. esme: statiniai pratimai, suaktyvinantys giliuosius raumenis+kvepavimas+tempimas, staigiai tirpsta gilesnio sluoksnio riebalai. sako, kad viena valanda kalanetikos prilygsta mazdaug 6 aerobikos. is sono ziurint, kaip ta treniruote vyksta, manau juokinga ziuret- atrodo stovi kruva bobu ir nieko nedaro, judesio amplitude ten gal pora centimetru lotuliukas.gif bet jeigu varai is visu jegu, po treniruotes nulipt laiptais i persirengimo kambari jau sunkoka.. man patys sunkiausi pratimai yra pvz tokie: atsistoji kojos peciu ploty, dubeni i prieki, 'suimi' viso kuno raumenis (kojas shikna pilva rankas- VISKA), pakeli rankas virs galvos ties ausim, tada viena nuleidi, kita dar pakeli auksciau, patempi sona tuo paciu, lenkiesi maksimaliai kiek imanoma i nuleistos rankos puse ir tada pusantros minutes spyruokliuoji nedidele amplitude va taip va pasilenkus. ta pusantros minutes vienam sonui istverus kaip didvyre jauciuosi biggrin.gif paskui kitas- kojos peciu ploty, suimi visus raumenis vel ir palengva nusileidi ant nematomos kedutes, nu taip kaip sedetum ant kazko, sikna atkist, kojos 90laipsniu ir tt. kuo zemiau tuo geriau. ir tupi nepasikeldamas pusantros-dvi minutes, visus raumenis sutraukus biggrin.gif paskui dar yra pasunkinimai- toj pacioj pozicijoj pakaitom kilnoti tai desini kulna i virsu, tai kairi, dar ten visokiu..

kas man patinka, tai kad ne tik gerokai riebalai aptirpsta, bet dar ir lankstumo ohoho kiek duoda, ir laikysena gereja ant akiu. po triju treniruociu ilendu sortukai jau leshku nebespaudzia lotuliukas.gif aisku raumenu neprisiauginsi su ta kalanetika, ir labai jau toned matyt irgi nepasidarysi g.gif bet kas nori greitai pataisyt figura- super dalykas. o dar kai veikia pusiau kaip joga, tai i treniruotes gala jau taip atsipalaiduoju, kad imu ziovaut biggrin.gif nors aisku valios reikia ziauriai daug, ir istvermes dar daugiau. buna ateina vyrukai is kacialkes, raumenu simtai kilogramu, o nei vieno pratimo ilgiau nepadaro, nes istvermes ner g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 07, 23:45)
velnias tie popkornai biggrin.gif reikejo juos man iskepti biggrin.gif bet skanus uzkandis biggrin.gif na aisku ne pries miega biggrin.gif bet ka padarysi buna pasitaiko biggrin.gif

as popkornus prakeikt noriu doh.gif turim su vyru iproti vakarais filmus ziuret lovoj, o jis salia to dar turi iproti ziuredamas filmus popkornus kramtyt... negaliu kaip nervuoja!!!! bet suzinojes apie mano siknos mazinimo programa nebeduoda man tiesiog tu popkornu biggrin.gif
dar vienas zudikiskas iprotis yra siemkes priesais telika doh.gif tik siandien pasiziurejau kiek tos siemkes kaloriju turi... zodziu panos vienas siemkiu pakelis priesais telika yra du snikersai. o dvieju snikersu nesuvalgysi, nes per saldu. su tokia isvada nusprendziau, kad vis del to kritiniu atveju geriau popkornai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 08, 01:03)
dar vienas zudikiskas iprotis yra siemkes priesais telika  doh.gif

Išvada - nežiūrėti teliko lotuliukas.gif
Atsakyti