QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 07, 08:30)
Liuks, šaunu

retai gyvenime būna jauties žmogus lyg ant sparnų dėl kažko, tai naudokis proga ir skraidyk

Beje, nesu susidūrus su kalanetika.. nžn, kas tas yra.. Labiau mankšta kaip pilatesas?
Aš į kompaniją ir
atsakau i klausima- kalanetika yra tokia a la manksta, kazkas tarpinio tarp jogos ir baleto (cia anot kalanetikos sugalvotojos-isradejos

). kitur dar vadina 'karaliska gimnastika'. esme: statiniai pratimai, suaktyvinantys giliuosius raumenis+kvepavimas+tempimas, staigiai tirpsta gilesnio sluoksnio riebalai. sako, kad viena valanda kalanetikos prilygsta mazdaug 6 aerobikos. is sono ziurint, kaip ta treniruote vyksta, manau juokinga ziuret- atrodo stovi kruva bobu ir nieko nedaro, judesio amplitude ten gal pora centimetru

bet jeigu varai is visu jegu, po treniruotes nulipt laiptais i persirengimo kambari jau sunkoka.. man patys sunkiausi pratimai yra pvz tokie: atsistoji kojos peciu ploty, dubeni i prieki, 'suimi' viso kuno raumenis (kojas shikna pilva rankas- VISKA), pakeli rankas virs galvos ties ausim, tada viena nuleidi, kita dar pakeli auksciau, patempi sona tuo paciu, lenkiesi maksimaliai kiek imanoma i nuleistos rankos puse ir tada pusantros minutes spyruokliuoji nedidele amplitude va taip va pasilenkus. ta pusantros minutes vienam sonui istverus kaip didvyre jauciuosi

paskui kitas- kojos peciu ploty, suimi visus raumenis vel ir palengva nusileidi ant nematomos kedutes, nu taip kaip sedetum ant kazko, sikna atkist, kojos 90laipsniu ir tt. kuo zemiau tuo geriau. ir tupi nepasikeldamas pusantros-dvi minutes, visus raumenis sutraukus

paskui dar yra pasunkinimai- toj pacioj pozicijoj pakaitom kilnoti tai desini kulna i virsu, tai kairi, dar ten visokiu..
kas man patinka, tai kad ne tik gerokai riebalai aptirpsta, bet dar ir lankstumo ohoho kiek duoda, ir laikysena gereja ant akiu. po triju treniruociu ilendu sortukai jau leshku nebespaudzia

aisku raumenu neprisiauginsi su ta kalanetika, ir labai jau toned matyt irgi nepasidarysi

bet kas nori greitai pataisyt figura- super dalykas. o dar kai veikia pusiau kaip joga, tai i treniruotes gala jau taip atsipalaiduoju, kad imu ziovaut

nors aisku valios reikia ziauriai daug, ir istvermes dar daugiau. buna ateina vyrukai is kacialkes, raumenu simtai kilogramu, o nei vieno pratimo ilgiau nepadaro, nes istvermes ner
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 07, 23:45)
velnias tie popkornai

reikejo juos man iskepti

bet skanus uzkandis

na aisku ne pries miega

bet ka padarysi buna pasitaiko
as popkornus prakeikt noriu

turim su vyru iproti vakarais filmus ziuret lovoj, o jis salia to dar turi iproti ziuredamas filmus popkornus kramtyt... negaliu kaip nervuoja!!!! bet suzinojes apie mano siknos mazinimo programa nebeduoda man tiesiog tu popkornu
dar vienas zudikiskas iprotis yra siemkes priesais telika

tik siandien pasiziurejau kiek tos siemkes kaloriju turi... zodziu panos vienas siemkiu pakelis priesais telika yra du snikersai. o dvieju snikersu nesuvalgysi, nes per saldu. su tokia isvada nusprendziau, kad vis del to kritiniu atveju geriau popkornai