QUOTE(jautiena @ 2012 06 07, 16:12)
zaliavalgiam, vegetaram, veganam ir panasiem nepritariu. ektremalai, fanatikai, idealistai - pavojingi individai
As irgi panasios nuomones esu, bet turbut del to, kad visi mano sutikti veganai, vegetarai buvo ziauriai paplauke zmones visose srityse.
Turejau kambarioke barake Anglijoj, tai jinai buvo visiska vegane, pati nezinojo kokiu tikslu, ar del gyvunu ar del saves.. Bet jau jinai tai man buvo geriausias pavyzdys kaip blogai buti vegane. Valge tik visokias koses, grikius pagrinde, morkas, bulves, salotas, riesutus, nuovirus visokius, cesnakus... Nei kiausiniu, nei pieno. Bet kaip jinai nesveikai atrode

nuo tu kosiu labai issiputus, apkuni, ypatingai pilvas issisokes i prieki, veido oda labai prasta, plaukai irgi silpni.. Tiesiog matai kaip jos pacios kunui tas netinka. Ir tokia i visokias pasamones nesamones isigilinus, kur perskaito kokia knyga ir uz gryna piniga priima ir eina kitiem agituoti, kokia yra paslapties galia ir saviitaigos reiksme...
Kita pazistama, atsisake karsto maisto, apskritai pradejo tik vaisiais gyventi, prie to pacio sugalvojo, kad nesiplaudama galvos issivalys mastyma ir prota...

Ir kiekvienam nutikusiam dalykui, tarkim pargriuvai, uzsigavai alkune, interpretuos ka tai galetu reiksti ir kodel tai ivyko
Dar sesuo buvo truputi pasinesusi ant jogos, susipazinus su krishnaistais, viena kart mane pasiime. Tai ta moteris vedancioji, labiausiai hormonijoj pasirode, matesi, kad jinai atradusi save, ka valgyti, kas jai tinka, labai jaunai atrode. Bet vistiek peike mesa, bande nuteikineti, skatinti pereiti.... Tai man atvirksciai tik savisaugos instinkta ijungia ir iskart nusistatau pries tokius... Ir tokie pavyzdziai kaip zmogus sirgo veziu, gydytojai nieko jau nebegalejo padeti, o va ten koks rusas veganas, liepe 10 dienu tik vandeni gerti, ir zmogus pasveiksta.
Ir imk taip ir tikek. Su kita sese, medicina studijuojancia, pavartaliojom akis ir tiek
Tikiu, kad yra ir normaliu vegetaru, veganu, as tik ant tokiu nepapuoliau turbut, del to taip ir nusistacius, nes man iskart su ekstremizmu asocijuojasi, o as esu uz saikinguma ir harmonija