Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 08, 17:47)
isejau i lauka, prabegau kelis sprintukus visiem kaimynam pries langus ir susigalvojau, kad reik varlyte pasokinet. atsimenu taip varydavom mokykloj per visa sporto sale. tai zinokit, tenusokau 4 ir vos nedejau sikna i slapia zole. tada apsiribojau soliukais is vietos, na i prieki kai soki, mokykloj atsimenu 180cm nusokdavau, dabar ko gero vieno metro netraukiu. bet geriausias prikolas, kad po to laiptais uzlipt tai dar nieko, bet zemyn nulipt tai sliauziu rankom tureklu, kojos i visas puses biggrin.gif uzteko desimties suoliuku biggrin.gif

tu skaldai bajerius biggrin.gif:D o mano fantazija juokams tokiems laki beskaitant biggrin.gif tai ir matau pasikabinusia isnirusiom kojom tave biggrin.gif:D
Atsakyti
Jetau, kiek jūs prirašot, vos spėju perskaityti biggrin.gif
Na, o aš tai visai šauniai pasportavau. Buvau sporto klube, paplušėjau valandą treniruoklių saulėje ir dvi valandas baseine. Roooojus! rolleyes.gif
Atsakyti
šiandien galus damušinėju karsta.gif visą dieną non-stop varau reikia apsikuopti, mat savaitgalį nebus kaip dirbti biggrin.gif , jei spėsiu suraitysiu kokį JM workoutą, jei ne tada bent presą ir kojas , rankas papumpuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
MIslijau nusimuilinti. Prisiverciau, Pasportinau. Zliaugiau. Jega, ka dprisiverciau.

Your legs are stronger thand your brains, so do not think and just go to do it biggrin.gif nugalejo mane kojos biggrin.gif
Atsakyti
o aš prisikepiau baltyminių špinatų sausainėlių ax.gif - kulinarinės mūzos pagavo lotuliukas.gif išsikvėpiau bedirbant tai nusprendžiau pailsėti kepaliojant kažką ax.gif

kol kepė, atsportinau keletą pratimėlių uodegai, ir kojoms bei presui yra thumbup.gif Ryt nusimato lakstymas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif noeciau prisijungti prie jusu darnaus (tikiuosi) burelio. Anksciau bandziau stebeti kalorijas, dalyvauti temukese, bet prispaude mokslai ir atsitraukiau.
Taigi, apie mane: man 22metukai, esu 174 ugio ir priaugau daug nepageidaujamu kg:D paskutini karta kai sveriausi tai sevriau 66,4kg. Kaip pasakius "at my heaviest". Taigi turiu visa vasara sutvirteti, numesti kg, nes rudeni turiu uzplanavus viena savo svajones ispildyma. Turiu lekti nuo pc dabar, grizusi perskaitysiu visa tema. Beje, daugiausia sportuoju pagal bodyrock programeles smile.gif IKI, gero savaitgalio!!!
Atsakyti
Sveikos,
ir vel savaitgalis lietingas...
motyvacijai
user posted image

QUOTE(Purpurinėėė @ 2012 06 09, 09:07)
Sveikutes smile.gif noeciau prisijungti prie jusu darnaus (tikiuosi) burelio. Anksciau bandziau stebeti kalorijas, dalyvauti temukese, bet prispaude mokslai ir atsitraukiau.
Taigi, apie mane: man 22metukai, esu 174 ugio ir priaugau daug nepageidaujamu kg:D paskutini karta kai sveriausi tai sevriau 66,4kg. Kaip pasakius "at my heaviest". Taigi turiu visa vasara sutvirteti, numesti kg, nes rudeni turiu uzplanavus viena savo svajones ispildyma. Turiu lekti nuo pc dabar, grizusi perskaitysiu visa tema. Beje, daugiausia sportuoju pagal bodyrock programeles smile.gif IKI, gero savaitgalio!!!

Sveika prisijungus. Kiek nori numesti?
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2012 06 09, 07:07)

Sveika, prisijungus smile.gif Nepabek greit tik.. Saunuole, kad sportuoji. Kiek laiko jau?
Taip yra kas Bodyrocka daro cia arba bent prijaucia jam (na senesniems video, ne kur Liza.. kur Liza daro..saves zalojimas... ).

As pusryciauju su Sokoladiniu Brownie (hehe sveiku biggrin.gif ) ir varske su seklom. Pries tai medinio arbuzo suvalgiau riekele.. nemedinio suvalgyciau visa arbuza... o dabar toks sausas... hmmm ir duona kepa orkaiteje... biggrin.gif klapt klapt smile.gif gero 6nio wink.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 06 08, 22:33)
o aš prisikepiau baltyminių špinatų sausainėlių  ax.gif  - kulinarinės mūzos pagavo  lotuliukas.gif  išsikvėpiau bedirbant tai nusprendžiau pailsėti kepaliojant kažką  ax.gif 
kol kepė, atsportinau keletą pratimėlių uodegai, ir kojoms bei presui yra  thumbup.gif  Ryt nusimato lakstymas  biggrin.gif

baltymai ir spinatai keksiuku formelese? placiau smile.gif ar kazkas su ankstiniais smile.gif ? kaip kad as pyragus ir brownie'ius kepu su jais biggrin.gif

O lakstymai? biznis? smile.gif ar krosai? smile.gif tik krosus uzskaitom uz sporta biggrin.gif:D:D geros dienos!

Kazi nelengviau sitas: user posted image ?

KAzin gal susimastytu protingi (nors protingi specialiai nenusitukina), kaip atrodo ju rentgenogramos ir visokie kitokie persvietimai, kai akivaizdziai matos, kaip kaula issiklaipe, kaip vidaus organai uzspausti, ir kaip matos riebalai ne tik isoreje bet ir viduje (del to kriauses figura geriau nes riebalu nesikaupia ant vidaus organu)
user posted image

ir dar va geriausia, ka galim del saves daryti:
user posted image

Ir nereik imtis krastutinumu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 09 birželio 2012 - 10:59
http://www.youtube.com/StrongLikeSusan ideju pratimams, o dabar ir vyksta AB challenge.
Atsakyti
Linksmuolė tongue.gif
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti
Selindriuke, kuriose vietose ta Liza save zaloja? ar nemaisau Liza tai ta is BR, o ne Zuze is ZWOW> su ZWOW viskas gerai? saugiai ji rodo? (nors as matau kartais, kad ne visai...)

nu va..vakar dariau Insanity cardio ir pasijuto mano sena trauma(nuo 13m. turiu meniska lb lb silpna- jis visas klibaluoja tas kelio sanarys). verysad.gif verysad.gif verysad.gif begau vietoje ir jis man issijudino, aisku, vel greit sugrizo i vieta, bet eme skaudenti... kaip susinervinau. galvoju: ka cia sugalvoti, KAD BUTI CARDIO BE SUOLIUOKU? juk visas cardio paremtas - kai tave kilnoja kojos? taigi, visokiu variantu kilo galvoje verysad.gif bet tap liudna, galvoju, negi ant kalanetikos teks pasinesti, kaip dominica sako - jei sudrosiu kelio sanari verysad.gif
taigi, siandien pasidariau ne cardio trefke, o trefke presui ir virsui, na tiesiog visam "core"- kiek atsiminiau pratimu is Insanity ir ZWOW ir ciut lovingfit-sumaisiau viska i viena, pasportavau. ar jus taip darot? tarkim, tuoj teks lekti kur nera interneto, i miskus vasarai - tai juk is atminties daugka darysiu. ar galimos tokios variacijos - nepakenksiu tikiuosi su kruviais? treniruojuos jau butinai kad suslapciau, nedarau kaip anksciau, kuomet vos sukaisdavau - (tuomet visi abs taip ir likdavo po lasiakais biggrin.gif tunoti, kaip ausko kasyklos rolleyes.gif )

p.s. pagalvojau, tarkim, be suoliuku cardio - padeda susilti kad ir tie patys push ups, po to ant keturiu "mountains climbers". leti tokie lungai, bet labai labai leti. gal dar ideju VIETOJ SUOLIUKU, kad gautusi CARDIO??? g.gif
Atsakyti
Kiek aš suprantu, tai cardio tai ne šuoliukai, o tam tikra pulso zona.
Tai tą pulsą juk galima ir be šuoliukų pasiekt.
Kartais darant statines pozas, bandant išlaikyti pusiausvyrą - ir tai puslas užkyla, prakaitai žliaugia tongue.gif
Atsakyti