QUOTE(Purpurinėėė @ 2012 06 09, 07:07)
Sveikutes

noeciau prisijungti prie jusu darnaus (tikiuosi) burelio. Anksciau bandziau stebeti kalorijas, dalyvauti temukese, bet prispaude mokslai ir atsitraukiau.
Taigi, apie mane: man 22metukai, esu 174 ugio ir priaugau daug nepageidaujamu kg:D paskutini karta kai sveriausi tai sevriau 66,4kg. Kaip pasakius "at my heaviest". Taigi turiu visa vasara sutvirteti, numesti kg, nes rudeni turiu uzplanavus viena savo svajones ispildyma. Turiu lekti nuo pc dabar, grizusi perskaitysiu visa tema. Beje, daugiausia sportuoju pagal bodyrock programeles

IKI, gero savaitgalio!!!
Sveika, prisijungus

Nepabek greit tik.. Saunuole, kad sportuoji. Kiek laiko jau?
Taip yra kas Bodyrocka daro cia arba bent prijaucia jam (na senesniems video, ne kur Liza.. kur Liza daro..saves zalojimas... ).
As pusryciauju su Sokoladiniu Brownie (hehe sveiku

) ir varske su seklom. Pries tai medinio arbuzo suvalgiau riekele.. nemedinio suvalgyciau visa arbuza... o dabar toks sausas... hmmm ir duona kepa orkaiteje...

klapt klapt

gero 6nio
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 06 08, 22:33)
o aš prisikepiau baltyminių špinatų sausainėlių

- kulinarinės mūzos pagavo

išsikvėpiau bedirbant tai nusprendžiau pailsėti kepaliojant kažką
kol kepė, atsportinau keletą pratimėlių uodegai, ir kojoms bei presui yra

Ryt nusimato lakstymas
baltymai ir spinatai keksiuku formelese? placiau

ar kazkas su ankstiniais

? kaip kad as pyragus ir brownie'ius kepu su jais
O lakstymai? biznis?

ar krosai?

tik krosus uzskaitom uz sporta

:D geros dienos!
Kazi nelengviau sitas:

?
KAzin gal susimastytu protingi (nors protingi specialiai nenusitukina), kaip atrodo ju rentgenogramos ir visokie kitokie persvietimai, kai akivaizdziai matos, kaip kaula issiklaipe, kaip vidaus organai uzspausti, ir kaip matos riebalai ne tik isoreje bet ir viduje (del to kriauses figura geriau nes riebalu nesikaupia ant vidaus organu)
ir dar va geriausia, ka galim del saves daryti:
Ir nereik imtis krastutinumu