Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 08, 08:09)
na krūtinė kiek sumažėjo, bet ne iki nulio...  biggrin.gif 

daugelis merginu juodai kacialinasi biggrin.gif, o po to keliauja (zinau, viena forumiete, ar kelias) i tema "krutu didinimas" ir nori pasididint krutine biggrin.gif vot taip, ypac tos, kurioms fitnes ne kaip hobis , o profesija. treneres, vienzo. ax.gif

tarkim, man atvirksciai. visa gyvenima svajojau susimazint, nes dievas kaip dave , tai drebtelejo. mano dydziai - D, DD, E. o dabar jau turbut C. na, C tai dar nieko- net labai dziaugiuos kad sumazejo-bet jau oda, kai pasvyri ant sono, isvis kaip 80metes..skureliu skurele...turbut man jokie aliejai nepades, nebent psichologiskai. na del striju dar kazkiek, bet kad sustangrintu unsure.gif unsure.gif odos juk nepastangrinsi, tik raumeni po ja.
cia kitoje temoje buvo Taure berod,s forumiete, du ja irmulia, zinai. ji irgi berods sake, kad lab unsure.gif nusidziovino, o oda ant pilvo liko kabeti. tai vot ko as BIJAU labiausiai. dabar krutine pas mane tokia nekokia. o jei ir pilvos oda tokia pasidarys. dabar dar kai yr pilvukas - tai yr odai ant ko pasimauti ax.gif , o jei pilvo neliks.... ai, kosmaras vienzo.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 birželio 2012 - 15:07
Praleidau pro ausis jūsų kalbas apie papildus. blush2.gif
Kokie ten papildai geriausi, jei man reikia baltymų pasirankioti?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 08, 16:06)
daugelis merginu juodai kacialinasi  biggrin.gif, o po to keliauja (zinau, viena forumiete, ar kelias) i tema "krutu didinimas" ir nori pasididint krutine biggrin.gif vot taip, ypac tos, kurioms fitnes ne kaip hobis , o profesija. treneres, vienzo.  ax.gif

tai gerai lai didinasi thumbup.gif , negi gaila mirksiukas.gif

QUOTE(given444 @ 2012 06 08, 16:06)
... nusidziovino, o oda ant pilvo liko kabeti. tai vot ko as BIJAU labiausiai. dabar krutine pas mane tokia nekokia. o jei ir pilvos oda tokia pasidarys. dabar dar kai yr pilvukas - tai yr odai ant ko pasimauti  ax.gif , o jei pilvo neliks.... ai, kosmaras vienzo.... doh.gif  doh.gif

tokiu atveju, belieka gultis po plastikos chirurgo peiliu mirksiukas.gif jei tikrai yra perdaug tos vadinamos skūros mirksiukas.gif

o šiaip mažiau panikuok - daugiau optimizmo ir viskas bus ok - iš visų situacijų galima rasti išeitį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 08, 16:27)
Praleidau pro ausis jūsų kalbas apie papildus. blush2.gif
Kokie ten papildai geriausi, jei man reikia baltymų pasirankioti?

Iriunia, čia tu rašei, kad AF graužia/suerzina skrandį? niu tai galiu pritarti, jau kelintą kartą išgėrus tabletes, lyg graužti viduje pradeda .... doh.gif toks jausmas, kad jie lauk išlips... g.gif

papildų, papildomų baltyminių, be to, kad geriu šiuo metu Energy diet, daugiau nevartoju - kas žino , gal kol kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 08, 17:01)
Iriunia, čia tu rašei, kad AF graužia/suerzina skrandį?  niu tai galiu pritarti, jau kelintą kartą išgėrus tabletes, lyg graužti viduje pradeda ....  doh.gif toks jausmas, kad jie lauk išlips...  g.gif
papildų, papildomų baltyminių, be to, kad geriu šiuo metu Energy diet, daugiau nevartoju - kas žino , gal kol kas  ax.gif

Ne, ne aš rašiau, nes nežinau kas tas AF lotuliukas.gif
Atsakyti
na , kažkas ir panų rašė, čia Animal Flex mirksiukas.gif
Atsakyti
as sakiau. man lygiai tas pats buvo. todel ir liko viena banke neisgerta. metus pastovejo ir teko ismest, nors dar metai galiojimo like buvo - is vienos aliejines kapsules isbego turinys ir susigere i tabletes, vaizdelis buvo nekoks.
Atsakyti
mhhh, na tabletė kai kurios vietomis būna tokios lyg padažytos rusvai, bet kapsulės ( rodos, ten žuvies taukai, spėju) normalios, dar neradau kad būtų prakiurusios/išsiliejusios ... g.gif gal čia tokia reakcija, niu bet jausmas tai toks šiaip sau.. pradžioje viskas ok, o po kokių poros savaitėlių prasidėjo graužimai...
Atsakyti
aha taip ir atrode, bet taip gerai nurudavusios buvo. as itariau tauku kapsules tekancias. as pati dirbu farmacijos kompanijoj, tai man iskart uzkliuna tokie dalykai. vaistai privalo islaikyti savo pradine isvaizda minimum galiojimo termina, o cia unsure.gif nors is tiesu, tai nera FDA patvirtinti medikamentai, tai gamina kaip nori, kur nori...
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 06 08, 17:27)
user posted image

Atnešu iš kitos tiamutės biggrin.gif Čia kai sakiau, kad gražu, kai uodega tokia pritvinkusi, nenudžiuvusi, o kojos lieknos mirksiukas.gif Tai radau kažką panašaus, o jei dar tvirtus pečius įdėti, tai man ir idealu. Kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vici, pritvinkusi dubce biggrin.gif:D

Smash, anekdotų suskėlei, bet teisybė smile.gif pilna tokių.. Būtų visi blaivo proto, kaip Irunia tai ir sterotipų nebūtų, kad joga tik sektantams...

Irunia, del baltymų miltelių.. aš vartoju natūralius išrūgų miltelius (Whey protein) be jokių skonių.. kur su skoniais būna, juose saldiklių pilna, cukrų, ir juose tada mažiau baltymo būna..ir šiaip su skoniu pagėrus savaitę paskui jau vimdo tas skonis... ir ant sintetinio skonio gali užsiraut.. natūralaus skonio vartodama, skanintis gali kaip tik išmanai smile.gif

Given444, nežinau, ką patarti dėl odos... kremukai šiaip beveik tik įtaiginė priemonė, kad jie būtų super duper efektyvūs net moksliškai nėra įrodyta..o kad vanduo, ląsteliena reikalinga organizmui apskritai, čia turi būti savaime aišku... Aš su strijom ant kojų ir šiknos, o kitom sunku patikėt būtų tokiai smulkiai ir mažai kaip taip gali būti, o gali.. turiu tigro dryžius smile.gif

Seniai buvo bešnekėta ir nesipasakota, kas kokias trefkes daro per dieną smile.gif Pasipasakokit smile.gif
Man šiandien nusimato apačia: 399 rep Workout iš LovingFit.com ir ZWOW 20 bus smile.gif

Atsakyti
isejau i lauka, prabegau kelis sprintukus visiem kaimynam pries langus ir susigalvojau, kad reik varlyte pasokinet. atsimenu taip varydavom mokykloj per visa sporto sale. tai zinokit, tenusokau 4 ir vos nedejau sikna i slapia zole. tada apsiribojau soliukais is vietos, na i prieki kai soki, mokykloj atsimenu 180cm nusokdavau, dabar ko gero vieno metro netraukiu. bet geriausias prikolas, kad po to laiptais uzlipt tai dar nieko, bet zemyn nulipt tai sliauziu rankom tureklu, kojos i visas puses biggrin.gif uzteko desimties suoliuku biggrin.gif
Atsakyti