Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(given444 @ 2012 06 09, 15:24)
Selindriuke, kuriose vietose ta Liza save zaloja? ar nemaisau Liza tai ta is BR, o ne Zuze is ZWOW> su ZWOW viskas gerai? saugiai ji rodo? (nors as matau kartais, kad ne visai...)

nu va..vakar dariau Insanity cardio ir pasijuto mano sena trauma(nuo 13m. turiu meniska lb lb silpna- jis visas klibaluoja tas kelio sanarys).  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif begau vietoje ir jis man issijudino, aisku, vel greit sugrizo i vieta, bet eme skaudenti... kaip susinervinau. galvoju: ka cia sugalvoti, KAD BUTI CARDIO BE SUOLIUOKU? juk visas cardio paremtas - kai tave kilnoja kojos? taigi, visokiu variantu kilo galvoje  verysad.gif bet tap liudna, galvoju, negi ant kalanetikos teks pasinesti, kaip dominica sako - jei sudrosiu kelio sanari  verysad.gif
taigi, siandien pasidariau ne cardio trefke, o trefke presui ir virsui, na tiesiog visam "core"- kiek atsiminiau pratimu is Insanity ir ZWOW ir ciut lovingfit-sumaisiau viska i viena, pasportavau. ar jus taip darot? tarkim, tuoj teks lekti kur nera interneto, i miskus vasarai - tai juk is atminties daugka darysiu. ar galimos tokios variacijos - nepakenksiu tikiuosi su kruviais? treniruojuos jau butinai kad suslapciau, nedarau kaip anksciau, kuomet vos sukaisdavau - (tuomet visi abs taip ir likdavo po lasiakais  biggrin.gif tunoti, kaip ausko kasyklos  rolleyes.gif )
p.s. pagalvojau, tarkim, be suoliuku cardio - padeda susilti kad ir tie patys push ups, po to ant keturiu "mountains climbers". leti tokie lungai, bet labai labai leti. gal dar ideju VIETOJ SUOLIUKU, kad gautusi CARDIO???  g.gif

Cardio pratimai kurie pakelia pulsa, kaip ir Irunia sako, treniruojama sirdis, istverme, - gali ant steperio lipineti 50 sekundziu, paskui 10 s ilsiesi, Mountain CLimbers darai, ilsesi, Crab Dance pratima (youtubej bus, arba is Bodyrock laiku) darai, ilsiesi, prisispaudimus darai 50 s., ilsiesi. Va pratimai keli, kuriuos taip daryk 10-15 minuciu tai patikek bus tau cardio ir slapia dar liksi smile.gif

O del misku ir sporto, tiesiog persirasyk workoutu kokiu bodyweight ir sportinsi be bedos smile.gif Gero laiko!

Huhu pastas atnese kakavos sviesta - kandi ir grynas sokoladas !!! niam tik kakavos imaisyt, saldaus dalyko ir bus raw sokoladas.. (sorry kad prisitaskiau gyrimaisis smile.gif), rukytos paprikos ir Psyllum Husk maisus biggrin.gif:D jergus kaip faina biggrin.gif o pasirodo siandien atvilko pastas ir prisitraukimams irengini, netilpo pro duru plysi, teks eit i pasta pirmadieni is ryto pasiimt biggrin.gif:D HUUUHUU! smile.gif

Given444, del Lizos pratimu ir nesukoncentruotu nauju workoutu, kur tik draskomasi as net nesiplesiu i kalbas. Ne man vienai atrodo nera juose jokios consistency, pratimai tie patys, push up, squat, jump, dar staigus judesiai kai per 50 s kombinacijos pakelk, sviesk, pasilenk, pasok, prisitrauk, pritupk ir taip kuo daugiau per tas 50 s padaryt.. nemanau kad sveika... gali pasitempti stubura taip kad ne tik klibes sanariai... taip ideju geru pratimams yra bet geriau juos jau susidet pagal save tada. Cardio pratimams as ten epasirenku ideju... bet tikrai daug komercijos, pliku siknu ir papu, ir nebe i sveikata ir motyvacija bei dziaugsma motyvuota... o pirk parduok akcentuojant ir akis draskant kad for free viskas yra... Tiesiog protingai reik ziuret i viska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 09 birželio 2012 - 17:37
Labuka,
koks kaifas šiandien buvo gamtoje sportuoti thumbup.gif Išsivoliojom, išsižolėjom visaip, bet smagu biggrin.gif
Linkėjimai, netinginiaukit, alaus nemaukit, aš jau už jus išgėriau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 09, 18:21)
Labuka,
koks kaifas šiandien buvo gamtoje sportuoti thumbup.gif Išsivoliojom, išsižolėjom visaip, bet smagu biggrin.gif
Linkėjimai, netinginiaukit, alaus nemaukit, aš jau už jus išgėriau biggrin.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta, buvau as sode, tai ir saslu buvo (tiesa, vistienos, neriebus) bet ir sausainiuku pavalgiau smile.gif Vienintelis griekas siandiena. O taip - ravejau biggrin.gif Bodyrocka nusiziurejus jau seniai, bet ne ta kur Liza daro, nes as negaliu i ja ziureti, mane ji vimdo savo tais papais biggrin.gif smile.gif Ir baisiai negraziai ji sukudus. O as darau ZWOW'us dabar, jau 3 padaryti, rytoj laukia puse h cardio ir 4 zwowas smile.gif Taigi, sportuoju as vis po biski, ilgiau, trumpiau, krentu i paskui savo mitybos duobe (turiu truputi sutrikimu) tai taip ir suoliuoju per gyvenima. Gavau dovanu isiverti auskara i bamba, tai iki rudens turiu sau patikti, kad galeciau tai padaryti biggrin.gif smile.gif Dabar vakaroju su zalia arbata, kad ir kaip noreciau kokios kaloringos nesamones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurinėėė @ 2012 06 09, 19:05)
Sveikos dar karta, buvau as sode, tai ir saslu buvo (tiesa, vistienos, neriebus) bet ir sausainiuku pavalgiau smile.gif Vienintelis griekas siandiena. O taip - ravejau biggrin.gif Bodyrocka nusiziurejus jau seniai, bet ne ta kur Liza daro, nes as negaliu i ja ziureti, mane ji vimdo savo tais papais biggrin.gif smile.gif Ir baisiai negraziai ji sukudus. O as darau ZWOW'us dabar, jau 3 padaryti, rytoj laukia puse h cardio ir 4 zwowas smile.gif Taigi, sportuoju as vis po biski, ilgiau, trumpiau, krentu i paskui savo mitybos duobe (turiu truputi sutrikimu) tai taip ir suoliuoju per gyvenima. Gavau dovanu isiverti auskara i bamba, tai iki rudens turiu sau patikti, kad galeciau tai padaryti biggrin.gif smile.gif Dabar vakaroju su zalia arbata, kad ir kaip noreciau kokios kaloringos nesamones smile.gif

Mitybos sutrikimai kamuoja? Pripazinta tai sau, ir imtasi priemoniu? Nedarai nieko radikalaus: nesportuoji iki vemimo, apribojus maista ziauriai, kad paskui tik krenti i duobes? Nes tokie puolimai, apsirijimai, kai kazko ilga laika sau neleidi, riboji.. Koks sporto planas pas tave?
Atsakyti
Sveikos warriors (kaip Zuzke daznai kreipiasi biggrin.gif )
As jau ketvirta diena is JM 30 day shredo, bet modifikuoju ta pirma leveli, nes per lengva smile.gif Tai siandien zwow 18 padariau dar abs'us prijungiau, plusau kaip reikalas thumbup.gif

Purpurine, sveika prisijungusi! Kaip as saslyku noreciau, mmmm net seiles renkasi wub.gif
Bet manes vakarienei laukia nemenkas bliudukas vistienos salotu cool.gif

O ta Liza is BR tai kada jinai spejo pasididinti krutine? Atsimenu dar neseniai ziurinejau jos video, tai prie jos labai kudo kuno ir krutine proporcingai mazute buvo, o dabar kazkokie melionai, isdarke man ja, kunas visiskai per smulkus prie tokiu turtu pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 06 09, 19:39)
Sveikos warriors (kaip Zuzke daznai kreipiasi  biggrin.gif )
As jau ketvirta diena is JM 30 day shredo, bet modifikuoju ta pirma leveli, nes per lengva  smile.gif Tai siandien zwow 18 padariau dar abs'us prijungiau, plusau kaip reikalas  thumbup.gif

Purpurine, sveika prisijungusi! Kaip as saslyku noreciau, mmmm net seiles renkasi  wub.gif
Bet manes vakarienei laukia nemenkas bliudukas vistienos salotu  cool.gif

O ta Liza is BR tai kada jinai spejo pasididinti krutine? Atsimenu dar neseniai ziurinejau jos video, tai prie jos labai kudo kuno ir krutine proporcingai mazute buvo, o dabar kazkokie melionai, isdarke man ja, kunas visiskai per smulkus prie tokiu turtu pasidare  doh.gif

smash, pasiddino ji (.)(.) i ( . )( . ) berods balandzio menesi... rase Facebooke viska.. biggrin.gif
as diena kazkaip iki 4 val prabimbinejau tai prie kompo tai i lova,tai prisivalgiau brownie,tai sveiko sokoladinio pyrago (nebeliko nes sukirto uz ledus ji MB sad.gif(( JEEE 1-0 mano naudai vel! biggrin.gif). Iskepiau 5 bliudus kugelio MB kad turetu, as saldytu darzoviu sukirtau bliuda su dviem kiausiniais biggrin.gif del pikantiskumo uzsidejau sauksteli bananu ciatnio (angl. chutney). Nieko ypatingo ir kazko ala mandro smile.gif
sporta einu issirinkti ka siandien daryti reikes, nes dar neissirinkus - tik kad virsaus diena, plius 10 min cardio ir abs kaip visada pora pratimuku.

dar iki sprto padarysiu tinginio balandelius rytojuj, nes mieste nera dideliu kopustu ... biggrin.gif rimtas sposas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 09 birželio 2012 - 20:57
Sedindriuke, ka tik pracheckinau Lisos facebooke apie (.)(.) biggrin.gif Idomu ar jai paciai dabar labai grazu taip, nes man tai simtakart geriau buvo pries ax.gif

Siandien kaip traukia ant saldumo mane, o namie nieko neturiu... Taip ir noris koki blyna ar batono rieke pasikepti su cukrum doh.gif
Atsakyti
mane siandien irgi trauke prie skanestu. pasitenkinau diiiidele rieke namines duonos is ruginiu ir speltos miltu su seklom. buvo dar silta tik is duonkepeles, uzsidejau sviestuko, mmhhhm kaip saldainiais.

mano kojos po vakaryksciu varlyciu skauda kaip kad nezinia ka buciau darius. isigudrinau zemyn laiptais lipt atbuline eiga biggrin.gif tiesa, islindau su dvirku palakstyti - kiti raumenys matyt pedalus suka, pravaziavau be jokiu dramu, bet kai reik atsisest ar atsistot, tai ojoj ojoj wink.gif
Atsakyti
mane siandien irgi trauke prie skanestu. pasitenkinau diiiidele rieke namines duonos is ruginiu ir speltos miltu su seklom. buvo dar silta tik is duonkepeles, uzsidejau sviestuko, mmhhhm kaip saldainiais.

mano kojos po vakaryksciu varlyciu skauda kaip kad nezinia ka buciau darius. isigudrinau zemyn laiptais lipt atbuline eiga biggrin.gif tiesa, islindau su dvirku palakstyti - kiti raumenys matyt pedalus suka, pravaziavau be jokiu dramu, bet kai reik atsisest ar atsistot, tai ojoj ojoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 09, 22:58)

as kepiau be duonkepes, ir uzsimaniau duonkepes kada nors gyvenime.. bent nebus rizikos kad briedukas gali gautis biggrin.gif arba gerai atidirbti duonos kepima reik biggrin.gif nors tiek tos duonos ir vartoju biggrin.gif pasimovyt sveika kartais biggrin.gif rugine kepiau.. bet blin paprasciau vis tiek butu kepimo milteliu, ar sodos ir su spelta..ir prikepi duonos..o cia raugini, glostai ,popini ir paskui slapia gaunas biggrin.gif

as jogurto su psyllium husk pakapojau, lauksiu kas bus biggrin.gif 500 gramu nusipirkau biggrin.gif
neradau tik kaip lietuviskai jis vadintusi, sakau reiks lauktuviu vezti visokio tokio gerio, ko lt nenusipirktu nes brangu, arba net nera... smile.gif

workout pabaigiau po 10pm daryt biggrin.gif
Atsakyti
psylium husk yra smiltyninis gyslotis berods.
Atsakyti