kur kur cia ziuret? cia kur parsisiust reik? jeigu su dideliais svoriais, tai mane domina

QUOTE(mandy333 @ 2012 06 10, 13:02)
apziurineju ChaleanXtreme su svoriais irgi gal pries metus esu parsissiuntus, ziuriu ten berods tik po 30 min trefkes
, bet jau ju tu svoriu galingumas atrodo, siaubas
..bet visko neperziurejau dar, tik kelis video..

LovingFit su svoriais ir dirba, gali visur pati prisidet svoriu, kur per lengva

Is rutracker siunteis?
Iruniai: avinzirniu gyvenime nesu valgius.
ar skiriasi nuo zirniu? uzmaciau avinzirniu tesla EKO produktuose - rutuliukams, tai nusipirksiu. bet parasyta: kepti juos aliejuje. tai nebus labai sveiki.
irunia, imesk morku kamuoliuku recepta- kazka praleidau?
Selindriuke, cia ne man su finansais bedos
cia mano draugui. as sporto mesti ne neketinu. mesos ketinu atsisakyti, todel labai studijuojuos is kur gauti baltymu: zinau, kad visi veganai giria grikius, raugintus kopustus, burokus, etc. lesius, zirnius - be ju - ne zingsnio.
na dar zuvies tikrai valgysiu pereinamuoju peridou. vakar sukirtom skaniai sau sama...niam niam.
tai kur gauti tu laikmaciu ltvoje, a? kas kaunietes?
nes kaip kitos darot? i laikrodi ziurit? as tuomet is akies darau visokius cardio, kai jau skauda, tai ir pauze.

na dar zuvies tikrai valgysiu pereinamuoju peridou. vakar sukirtom skaniai sau sama...niam niam.

nes kaip kitos darot? i laikrodi ziurit? as tuomet is akies darau visokius cardio, kai jau skauda, tai ir pauze.

QUOTE(given444 @ 2012 06 10, 13:31)
ar skiriasi nuo zirniu? uzmaciau avinzirniu tesla EKO produktuose - rutuliukams, tai nusipirksiu. bet parasyta: kepti juos aliejuje. tai nebus labai sveiki.
cia mano draugui. as sporto mesti ne neketinu. mesos ketinu atsisakyti, todel labai studijuojuos is kur gauti baltymu: zinau, kad visi veganai giria grikius, raugintus kopustus, burokus, etc. lesius, zirnius - be ju - ne zingsnio.

falafelius kept orkaiteje, o ne riebaluose. Avinzirniu skonis tikrai skirias nei zirniu, jie viskam tinka: uzkandziams, misrainems, sausainiams, blyneliams, pyragams, picu pagrindams,... o del maisto be mesos, patiekalu ideju... beggaaaaaaleeessss bloguuu, begales recepturuuuu ir ideju.... tikrai ne tas zodis....

laikmati turiu Gymboss (gymboss.lt; gymboss.co.uk, ebay.co.uk), o sirdies monitoriu pilna visur, tik kainos geros (parduotuvese, amazonej, ebay) ..

kol parasiau sita zinute padariau toki dalyka: uzkaiciau elektrines virykles skyle.ant kurios buvo plastikine dezute, o joje duona riekelem, kuria vakar kepiau

As tai sita laikmati naudoju http://www.beach-fitness.com/tabata/
Sedindriuke, va ka reiskia priklausomybe nuo SM
Vedink kambarius nuo dumu !
Sedindriuke, va ka reiskia priklausomybe nuo SM

QUOTE(jautiena @ 2012 06 10, 14:11)
kur kur cia ziuret? cia kur parsisiust reik? jeigu su dideliais svoriais, tai mane domina 

as jau senai siunciausi,pries metus turbut

Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 10, 14:13)
LovingFit su svoriais ir dirba, gali visur pati prisidet svoriu, kur per lengva
bet pakeitimam gerai buvo ir Insanity padaryt, pasokinet.. organizma prie kitko dabar gali mesti
Periodizacija kaip sakant 
Is rutracker siunteis?

Is rutracker siunteis?
zinok grizo vyras is sopingu va ka partempe http://www.bronshojs...asall-Doerribbe rado us vos 15 litu ir sako, niu kaip neimt

QUOTE(mandy333 @ 2012 06 10, 14:00)
as jau senai siunciausi,pries metus turbut
is rutracker.com
Papildyta:
zinok grizo vyras is sopingu va ka partempe http://www.bronshojs...asall-Doerribbe rado us vos 15 litu ir sako, niu kaip neimt

Papildyta:

juk turi prisitraukimams

kapoju birius tinginiu balandelius, su grikiais darau pastaru metu balandelius ne su ryziais... baltymu bombike

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 10, 15:04)
juk turi prisitraukimams 

skanu balandeliai, as lazanija kepiau...tokia nuriebalinta...bet niekas ne nepajuto

tame ir reikalas kad turim

QUOTE(mandy333 @ 2012 06 10, 14:19)
skanu balandeliai, as lazanija kepiau...tokia nuriebalinta...bet niekas ne nepajuto
dar lesiu sriubos
bet kai rado uz tokia kaina, tai dabar ant kiekvienu duru kabes

lazanijos nesu darius, neturiu jai indo, o ir pati nevalgyciau

QUOTE(given444 @ 2012 06 10, 15:31)

Aš žirnių išvis nemėgstu. Valgau tik žalius. O avinžirnių skonis tai visai ne toks. Ir į pupeles nepanašus, kas irgi gerai. Sakyčiau avinžirnių skonis priklauso nuo to, ką dedi virdama. Aš dėjau druskos ir ciberžolės.
O rutuliukai tai Zuzanos, tik aš pagal save modifikuoju. Dedu dar razinų, linų sėmenų, sėlenų ir saulėgrąžų.
http://www.bodyrock....as-power-balls/
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 10, 15:28)
lazanijos nesu darius, neturiu jai indo, o ir pati nevalgyciau
na nebet buciau gera ir pagaminciau su daug farso MrP
bet tyngiu tuos padazus darytim,, nes paprasciausiai jiems nepritariu, kad reikalingi organizmui.. miltai sviestai pienai ir dar ant farso pilti
sveiku lazaniju be makaronu nusiziurejus turiu is sefes Teresos blogo bet tiesiog na reik indo,.. o kai nzn zmogus kur gyvensi po vasaros tai tik drisau ta balki prisitraukimams nusipirkti 

na as turiu seima, kuriai reikia normalaus maisto( tu gi savo draugui irgi kitoki maista taisai, ar ne?)...be to nematau nieko blogo kas man ten galejo nuo nedidelio gabalelio lazanojos atsitikti????

QUOTE(mandy333 @ 2012 06 10, 14:50)
na as turiu seima, kuriai reikia normalaus maisto( tu gi savo draugui irgi kitoki maista taisai, ar ne?)...be to nematau nieko blogo kas man ten galejo nuo nedidelio gabalelio lazanojos atsitikti????
ne visi gali kaip tu, tik ant baltymu sedeti 

ant baltymu nesedziu tikrai

Irunia, avinzirnius apvoliojus su medumi ir cinamonu ir pasovus i orkaite jami koks traskus skanestas butu