Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 10, 17:10)
avinzirnius apvoliojus su medumi ir cinamonu ir pasovus i orkaite jami koks traskus skanestas butu biggrin.gif arba medus-kakavos milteliai-biskiuka cili... smile.gif bliudeli ant sykio patvarkau biggrin.gif

Turi omeny išvirti, o po to apkepti? Nuuu reiks išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 10, 16:10)
ant baltymu nesedziu tikrai biggrin.gif toli man iki vien tik ant ju biggrin.gif

...bet atrodo kad tik ant ju tavo postus paskaicius biggrin.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau savo užrašus, kad aš jau 4 mėnesiai be tešlų.
Kas keisčiausia - net netrūksta. Gal pradžioje duonos trūko.
Iš baltų miltų valgau tik tortus per progas visokias. Per tą laiką gal buvo 5-6 progos. g.gif
Ko visai netrūksta, tai makaronų. Gal dėl to, kad aš ir taip juos neperdažniausiai valgydavau.

Sedindriuke, atradau avinžirnių sausainius pas tave. Išbandysim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 06 10, 17:14)

Nu bet riebalų pas ją racione irgi nemažai doh.gif
Tik sviestai visokie, riešutai.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 06 10, 15:14)

QUOTE(Irunia @ 2012 06 10, 15:28)
Pažiūrėjau savo užrašus, kad aš jau 4 mėnesiai be tešlų.
Kas keisčiausia - net netrūksta. Gal pradžioje duonos trūko.
Iš baltų miltų valgau tik tortus per progas visokias. Per tą laiką gal buvo 5-6 progos.  g.gif
Ko visai netrūksta, tai makaronų. Gal dėl to, kad aš ir taip juos neperdažniausiai valgydavau.

Sedindriuke, atradau avinžirnių sausainius pas tave. Išbandysim smile.gif
Papildyta:

Nu bet riebalų pas ją racione irgi nemažai  doh.gif
Tik sviestai visokie, riešutai.

jei detaliau: rugine duona, grikiai, avizu dribsniai, ir gaminiai is ju, ankstiniai ir is ju visokie sausainiai, keksai, pyragai biggrin.gif vaisiai biggrin.gif be milteliu, tai ir sunku butu suziuret kad baltymu neka daug surenku biggrin.gif

Irunia, jap isvirk juos, nuvarvink, ir tada aptepliot priedais smile.gif ir orkaitej kai kepa, vis pajudini skarda, kad jie apsivartaliotu, apskrustu smile.gif na riesutukai tokie smile.gif
Atsakyti
Irunia, Given444 gal bus idomu http://www.savvyvege...in-veg-diet.php

p.s. nezinojau kad avokadas turi nemazai baltymo. vo! 3 gramai (na taip 15 avokadu prilygsta krutinelei)

6 burokeliai jau atstoja krutinele vistos.

avizu dribsniai turi pilnaverciu baltymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 10 birželio 2012 - 19:16
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 09, 11:31)

baltymai ir spinatai keksiuku formelese? placiau smile.gif ar kazkas su ankstiniais smile.gif ? kaip kad as pyragus ir brownie'ius kepu su jais biggrin.gif

nea, šį kartą į rutuliukus panašūs - puikiai gelbėjo šeštadienį ir šiandien thumbup.gif špinatai dedami švieži neapvirti, ir pagrindas iš sojos, avinžirnių ir migdolų miltų mirksiukas.gif darysiu įrašą bloge su konkretesnėmis proporcijomis. Bet ką galiu pasakius - man labai patiko - tad tokius kepsiu savaitei - puikus gaunasi užkandis greitomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 10, 19:41)
nea, šį kartą į rutuliukus panašūs - puikiai gelbėjo šeštadienį ir šiandien  thumbup.gif špinatai dedami švieži neapvirti, ir pagrindas iš sojos, avinžirnių ir migdolų miltų  mirksiukas.gif  darysiu įrašą bloge su konkretesnėmis proporcijomis. Bet ką galiu pasakius - man labai patiko - tad tokius kepsiu savaitei - puikus gaunasi užkandis greitomis  thumbup.gif

lauksi iraso nes tikrai ismeginsiu, skanu jau man tikrai bus. smile.gif

cia i tema apie sanarius ir siaip apie organizma.. kas susiveda i mityba: http://sveikatossalt...ausvyra-18.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 10 birželio 2012 - 21:05
po straipsniu vyksta labai gera diskusija (tam linke kur imeciau), verta demesio paskaityti:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 10 birželio 2012 - 21:34
http://www.30bananas...e=msg_com_forum lyg cia veganu,vegetaru,rawfoodistu foto smile.gif jeeeegaaaa smile.gif

ilindus skaitau sveikatossaltinis.blogas.lt
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 10, 18:05)
<...>
p.s. nezinojau kad avokadas turi nemazai baltymo. vo! 3 gramai  (na taip 15 avokadu prilygsta krutinelei)
<...>

tu cia juokauji, taip? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nauja savaite visai neblogai prasidejo, ryte svarstykles parode <60kg thumbup.gif Pirma karta toki skaiciu pamaciau turbut po 10 metu pertraukos.

Sedindriuke, patiko straipsnis ir diskusija tam puslapyje.
Atsakyti
Šiandien buvo šitas http://www.lovingfit...t-diva-workout/
Gerokai palengvintą dariau, bet ir tai... maryte maryte. Jau dabar kirkšnis jaučiu lotuliukas.gif
Atsakyti