Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 11, 21:12)
Irunia,  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ufonaute biggrin.gif biggrin.gif

Ufonaitė su skaudančiu užpakaliu. Tokia apgaulinga ta Tatianos treniruotė.
Visą dieną jaučiausi puikiai, energijos per kraštus.
Dar vakare pasportinau ir vsio, nėr jėgelių.
Ryt ryte į pilatesą einu. Ten bent pailsėsiu lotuliukas.gif

MB grįžo po savo sportų. Dirbo su balansinėm lentom. Jau matau vaizdą, kaip jam ryt viską skaudės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 11, 19:56)
Ufonaitė su skaudančiu užpakaliu. Tokia apgaulinga ta Tatianos treniruotė.
Visą dieną jaučiausi puikiai, energijos per kraštus.
Dar vakare pasportinau ir vsio, nėr jėgelių.
Ryt ryte į pilatesą einu. Ten bent pailsėsiu lotuliukas.gif

MB grįžo po savo sportų. Dirbo su balansinėm lentom. Jau matau vaizdą, kaip jam ryt viską skaudės doh.gif

Taip taip zinok, atrodo sportuoji, bet tik pakeisk pobudi treniruociu tai pasikasyt net sunku bus kita diena smile.gif

As is po sito http://www.lovingfit...d-more-workout/ (pirmoj daly tik dariau ne 12 o 16 roundu), po workout padariau ABS workout ir 10 min cardio.
DOne.

Keisiu kazka su sportu, po darbo sportuosiu negalvodama kad nusikalus ir pavargus, o paskui vakarieniausiu, nervina tas naktinis valgymas, kai sportuoju 8 val.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 11, 14:56)
<...> selindriuke cia taip skaniai paraso ka vis valgo, ryte vakare perpiet, rodos tie valgiai nesibaigia, niekad- istisas kulinarijos skyrelis cia pas mus bigsmile.gif <...>

taip taip, kulinarijos skyrelis, bet ne bet koks, o gurmanu! lotuliukas.gif

isigijau ta strypa prisitraukimam daryt, bet taip nusilaksciau per diena, tik dabar prisedau, net nezinau ar siandien prisiruosiu isbandyt, ko gero teks palikt rydienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 11, 22:49)
taip taip, kulinarijos skyrelis, bet ne bet koks, o gurmanu!  lotuliukas.gif

isigijau ta strypa prisitraukimam daryt, bet taip nusilaksciau per diena, tik dabar prisedau, net nezinau ar siandien prisiruosiu isbandyt, ko gero teks palikt rydienai ax.gif

jo as tai nuo jo tik atsispaudimus darysiu ... staktos pas mane gaidenos su pagrazinimais, niekas nesilaiko... neiseis pasidraskyt smile.gif tau gero kilnojimosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 11, 23:58)
Taip taip zinok, atrodo sportuoji, bet tik pakeisk pobudi treniruociu tai pasikasyt net sunku bus kita diena smile.gif

Nu dar įdomiau, šiandien visai neskauda užpakalio, užtad skauda sparnus doh.gif

Kas dėl tavo naktinio valgymo, aš irgi nemanau kad tai gerai.
O kada tu pusryčiauji? Kiek gaunasi tarpas tarp maistų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 12 birželio 2012 - 05:14
Tiesa, gal ir žinot šitą psl., bet įmetu.
Dabar daug deda veganiškų receptų. http://www.bexlife.com/
Atsakyti
Sveikos!:) savo sportu neuzmetu, darau zwowus, turiu namuose "slide machine" tai dar ir kardio pusvalanduka padarau smile.gif dbr begu ruostis egzaminui, o paskui sportuoti. Geros dieneles visoms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 12, 04:51)
Tiesa, gal ir žinot šitą psl., bet įmetu.
Dabar daug deda veganiškų receptų. http://www.bexlife.com/

Irunia, as tau tiek primesti galiu websaitu su receptais, kad apsiseilesi ir avinzirnius pamirsi biggrin.gif Jei reikes, sakyk, smile.gif) Man pravercia idejoms labai nes tas ciklas: mesa-bulves-salotos uzknisa biggrin.gif

Taip naktim nevalgau sociai, bet tiesiog po trefkes reik: tai jogurtas, pasukos, ar kokteilis (jau seniai buvo).. bet na uzknisa... suvalgyciau vakariene ir ramu... siaip tpu tpu tpu blogybiu nejauciu, na aisku skrandziui tai nepatinka, dar tik ragu neparode rimtu...
pusryciauju 7. Nieko pasikeisiu biski, bet vel po darbo skubek namo sportuot biggrin.gif i gyma maniskis sako vaiksciot.. zinokit... pasakiau eik tu sikt.. neturiu 3 val laiko o ir trim valandom susimotyvuot ziauruma.. dabar bac valandike su viskuom vos ne ir as jau rami atlikus kriuki biggrin.gif myliu sporto klubus bet dabartiniu momentu atradimas sportas namie, ir nekeiciu nuomones.. o del prisitraukimu ir sparnu paauginimo i gyma eit... na.. biggrin.gif
Geros dienos visoms, geru ruosimusi egzaminams !

Irmule, eh zalia spalva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 06 12, 04:12)
Nu dar įdomiau, šiandien visai neskauda užpakalio, užtad skauda sparnus doh.gif

Kas dėl tavo naktinio valgymo, aš irgi nemanau kad tai gerai.
O kada tu pusryčiauji? Kiek gaunasi tarpas tarp maistų?

pogeros ranku treniruotes (na siandien ja ir darysiu; darius esu pora kartu Sexy arms for summer is LovingFit) sikna skaudedavo kita diena biggrin.gif bet trefke galinga.... kita diena sunku pasikasyt biggrin.gif
Atsakyti
lb dekui uz nuoroas skirtas veganams. o 30bananasday.com isvis super. tokiu musculingu zmoniu, wow. esu macius tik liesu veganu, todel jie ir kritikujami. oi ko as negyvenu siltuopse k, kur bananai centus kainuoja. nu kaip cia suvalgyti 30ban i diena, bankrotas po savaites. doh.gif

del tos vegan mitybos dar. pamesk pamesk man butent saldumynu receptu, S mirksiukas.gif nes labiausiai gaila, kad vegan nera kiausiniu ir sviesto, o vietoj jo nauojami aliejai. vaje. viena sausainiu recepta bandziau kur reikejo pilti aliejaus. nu tiesiog tas aliejus blizgejo ant sausainiu, veeeee schmoll.gif aisku, koksu aliejus butu super, bet jo 150gr - 15lt, aciu, ne. negaliu viena ketvirtaali sausainiams skirti ant karto. vaje, vaje-ka daryt. negi kas liecia konditerija, teks nauoti sviesta (kiausiniu ar imanoma isvengt), nu bet sviesto...man rodos joks aliejus jo nepakeis g.gif g.gif uztat ir laukiu receptuku su vegan skanestais...

S, o tavo skanestus bloge butinai reiks isbandyti....vakar net megavaus skaitydama, nors ten ir kiaus, ir sviestas.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 12, 10:11)
Irunia, as tau tiek primesti galiu websaitu su receptais, kad apsiseilesi ir avinzirnius pamirsi biggrin.gif Jei reikes, sakyk, smile.gif) Man pravercia idejoms labai nes tas ciklas: mesa-bulves-salotos uzknisa biggrin.gif

Man problema su anglų, jei būna kokie specifiniai žodžiai. Labai gerai, kai tu išbandai ir gražiai aiškiai į blogą sudedi. Vat liuks tadum thumbup.gif lotuliukas.gif

Esu valgius veganišką tortą. Jomajo koks skanus buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 12 birželio 2012 - 10:26
laba visiems bigsmile.gif

man šiandien šventė - galėsiu normaliai pasportinti, remontai nusikėlė į rytojų thumbup.gif

Sedindriuke, joa , žalia žalia - gėris thumbup.gif

Atsakyti
Sedindriuke,kaip be kavos gyvenasi? smile.gif aš tai neištverčiau,spaudimas žemas,tai visai rankų kojų nepakelčiau biggrin.gif Bet išgeriu 1-2 puodukus tik, tai dar nėr baisu gal
Atsakyti