Sporto temai:
Sedindriuke, aciu uz nuorodas

taciau kaip keista, senokai tu pasilankstymu i sonu nebedarau, kazkaip manydavau, kad tam tikrus pratimus jau isaugau. tarkim, gi ir jus nedarot kai kuriu, kurie atrodo kaip beginner'iams skirti.
reikes nebent su tikrai sunkiais svoriais padaryt: zaislu pilna pintine, nes svarsmenu sunkiu neturiu
tarkim, ir vakar. pasiziurejau JM Ripped in 30 - tai ka ten....

palyginus su insanity sokinejimais ir visokiais kitokiais cardio pratimais, tas Jm workout'as tikrai atrodo beginneriams. o JM taip rimtai kalba, tarsi jau tie pratimukai NULIPDYTU tobulas manekenes. as kartais galvoju: gal ir gerai, kad merginos, kurios visai nesportave, nezino, kad dar ilgaaaas kalnas ju laukia i tobula figura, kassyk sunkinant pratimus. gi kunas pripranta
papasakosiu apie save: kovo menesi pradejau sportuoti po kokiu 3-4metu pertraukos.(nes siaip visa gyvenima su sportu draugavau, ir gan nemazai: krosai buvo mano manija, kaifas,meditacija; ir ne vien tik jie).
taigi, kovo menesi, isijungiau 1994m. 8min kojoms skirtus pratimus, ir maniau kad nuo lung'u man sudegs kojos raumuo (panasiai, kaip cia kazkuri rase, kad jos MB vaiksciojo po lung'u issiskestes, kaip po depiliacijos). taigi, lungai buvo baisu.
po to ejo Butt Bible - kur maniau kad irgi nuo itupstu ir lungu isprotes mano kojos
toliau Jm Workoutai...
dabar Insanity... na ir ka. lungus jau darau su dideliu dziaugsmu ir be cypimo. normalus raumens spaudimas, siluma, pasipriesinimas - bet be agonijos. o birzelio menuo.
su insanity vis pamaisau kiek atmenu pratimu is ZWOW, JM, lovingfit. zodziu.
neturiu grieztos sporto-tvarkes, kuriuos raumenis kada treniruoju. pas mane vyrauja cardio ir visas kuno workoutas - ypac slaunims, ir pilvui.
tiek apie sporta
maisto temai (ir svorio temai):
skaitydama si bloga, galvoju - kiek musu yra skirtingu.vat nuo selindriukes pusryciu, meniu ir viso kito - vien skaitydama pavalgydavau... visokios seklos, riesutai, jogurtas ar varske pusryciams sausainiai ar batoneliai ir tada ir tada. skaniai skaniai ji gyvena... ir dar tas vapsvos liemuo...tai ko cia panikuoti.
tobuliausiai man atrodo irmules mityba, nors pradzioje, kitoje temoje, prisipazinsiu, man kvepejo anoreksija

taciau, tiesiog tokia patirtis. pilna tokiu negatyviu moteru, kurios kankinasi su maistu nedavalgydamos. o dabar man nuostabiai atrodo, kai irmule raso, banas + vanduo, vaisius + vanduo... nes pati iki vidudienio gyvenu vaisiais, na db ir darzovem, ir dar grudetos duonos idedu, nes kaip tik nuo vidudienio lekiu is namu, ir nera kada man sulaukt "grudu , kosiu ir mesu meto"

svarbu, kad irmulia, dziaugies ir pilna energijos. ligoniai kaip tik valgo, bet energijos pas juos nerasta. tai ir yra pagrindinis skirtumas.

p.s. tikka paziurejau ta Plank su zydra apranga. na taip, as ji darydavau, ir nebedarau, nes kazkaip nejausdavau super pasipriesinimo. maniau, as si pratima jau "isaugau". reiks ilgint sekundes, turbut.