Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Irmulia, sveikinimai su remontu pabaiga!!! 4u.gif

given444, bus tu sviestu console.gif
O tame morku pyrage morku skonis jauciasi??? g.gif

Pasigirsiu, padarau jau pilnus atsispaudimus kokius tris ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! As ka tik po sportavimo, dariau pamodifikuota zwow 22. Ant galo kardio trim minutem uzpumpavau, su mountain climberiais visokiais ir sokdykliniais, ir taip nesekmingai uzbaigiau doh.gif Besokinejant labai aukstai ale dvigubais persukimais sokdynes taip isijauciau, kad nepastebejau kaip po pazeminta lubu dalim atsiduriau ir taip skaudziai voziausi su pakausiu i metalini rema doh.gif Dabar pulsuoja ta vieta net unsure.gif

Sowelu sveikinu del atsispaudimu! as atsimenu kokia slabake budavau ant atsispaudimu, nei vieno vyrisko neisspausdavau, rankos drebedavo ir suglebdavo nusileidus, o bet dabar kazkaip nejuciom nuo visu burpees jump jau galiu kokius desimt vyrisku is eiles isspausti, net paciai nesitiki bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smash: 15 birželio 2012 - 18:22
Šaunuolės visos, už pasiekimus 4u.gif
Sveikame kūne - sveika siela thumbup.gif Nes visokių sergančių ir to nesuprantančių aplinkui labai daug, perdaug unsure.gif doh.gif Ir nesupranta, kad pirmiausia sutvarkyta mityba ir judesys jau jiems duotų daug, labai daug. Todėl tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi už šią temą, jos narius ir kad jų kuo daugiau tik showoff.gif

Einu sportuoti, fat ass blaster biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 15, 18:05)
Šaunuolės visos, už pasiekimus 4u.gif
Sveikame kūne - sveika siela thumbup.gif Nes visokių sergančių ir to nesuprantančių aplinkui labai daug, perdaug unsure.gif  doh.gif Ir nesupranta, kad pirmiausia sutvarkyta mityba ir judesys jau jiems duotų daug, labai daug. Todėl tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi už šią temą, jos narius ir kad jų kuo daugiau tik showoff.gif

Einu sportuoti, fat ass blaster biggrin.gif

Vici, sauniai pasakyta! Kaip hanteliu ant kojos pirsto ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 06 15, 15:56)
I
O tame morku pyrage morku skonis jauciasi???  g.gif

tai vien morkos ir jaucias, o ne miltai. biggrin.gif dregnas, morkinis. tik ka drizau is drauges, jai nunesiau, tai alpciojo ir ji rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Smash @ 2012 06 15, 16:22)
o bet dabar kazkaip nejuciom nuo visu burpees jump jau galiu kokius desimt vyrisku  is eiles isspausti, net paciai nesitiki  bigsmile.gif

man irgi drebedavo virpedavo...
o db su pasokimais insanity vyriskus atsispaudimus padarau 10. pauze ir vel 10. gal ir daugiau padaryciau bet nebandziau... ax.gif uztat nenoriu uzsivarvolint ant ranku tu raumenu .... g.gif

yra toks saitas : 200atsispaudimu, 200pritupimu, 200atsilenkimu. pacios idejot, kazkuri is jusu. su pritupimais valio, su atsilenkimais valio, o vat atsispaudimu bijociau uzsikacialint tiek, kad galeciau 200 padaryt. nenoriu buti beeeernas ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 15 birželio 2012 - 22:32
QUOTE(given444 @ 2012 06 15, 21:31)
tai vien morkos ir jaucias, o ne miltai.  biggrin.gif dregnas, morkinis. tik ka drizau is drauges, jai nunesiau, tai alpciojo ir ji  rolleyes.gif  rolleyes.gif
Papildyta:

man  irgi drebedavo virpedavo...
o db su pasokimais insanity vyriskus atsispaudimus padarau 10. pauze ir vel 10. gal ir daugiau padaryciau bet nebandziau... ax.gif uztat nenoriu uzsivarvolint ant ranku tu raumenu .... g.gif

yra toks saitas : 200atsispaudimu, 200pritupimu, 200atsilenkimu. pacios idejot, kazkuri is jusu. su pritupimais valio, su atsilenkimais valio, o vat atsispaudimu bijociau uzsikacialint tiek, kad galeciau 200 padaryt. nenoriu buti beeeernas  ax.gif  ax.gif

ne taip lengva tas ranks uzsikacialint, nuo atsispaudimu tik tricepsas tvirteja, ir tikrai jis nepasidaro toks kaip berno: ) pakelus ranka, nenukara porankis tas riebalinis, uztai ir reik tvirto tricepto - atsispaudimai tam super dalykas, ypac siauri, arba diamond, kai delnai suglausti.
as idejus linkus buvau, atsitupimus dariau 300 pora sykiu. atsilenkimu siaip nedarau, o prisispaudimu... noriu ismeginti, bet tiesiog bijau kad galiu neivykdyt visos programos, nes ji trunka vis tik biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Šiandien laukia bėgiojimas ir maudymasis upėje bigsmile.gif tai nesunku net ir anksčiau atsikelt ir susiruošt "kelionei" smile.gif

Morkų pyragą esu ragavusi, tikrai labai skanus bigsmile.gif Vis planuoju pati bandyti kepti smile.gif

Dėl figūrų rašėt. Man gražiausia sportiškos, kuo daugiau raumenukų matosi tuo gražiau smile.gif Bet šiaip nei į savo pačios figūrą nei į kitų nelabai kriepiu dėmesį, žinoma, kai buvo 10kg pliuso, tada jau buvau sunerimusi, bet dabar man jau gerai. Nors jei taikyčiau į manekenes turbūt dar 10kg minimum reiktų numesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 15, 20:35)
pakelus ranka, nenukara porankis tas riebalinis, uztai ir reik tvirto tricepto - atsispaudimai tam super dalykas,

pas mane ir taip niekad nenukardavo, via kaip kazkas pasake - turbut genetika. kaip ir tie blauzdu raumenys. visi isplete rankas sako, tu kaip prof turbut dvirati ar kase lankai? o as tik laisvalaikiu ir daugiausia vasarom su dviraciu ir krepsiniu draugaudavau. dviraties -pavasari, krepsinis - pavasari, vasara...

bet aisku, reik tvirtint visa kuna, tai faktas.

as vis tiek dar jus nori paklaust del to "moteriskesnio liemens", kas liecia abs'us, jauciu nemoku issireiksti, tad imetu tiesioginius lizos zodzius is cia:

"One more thing that I would like to point out, as girls we want to have nice abs but we also want to have a thin waist, so I would recommend to avoid doing too many side plank holds and do more side to side bends.[B] To make my waist smaller I do side bends about 4-5 times a week 20 – 60 reps, 20 at a time. Side to side bends really help to tighten the side muscles without bulking them up. You can do that while you watch TV, or right after you wake up in the morning. If you are a guy then you can skip on side bends and do side planks holds instead.

tai va - kas tie side plank holds? - tai tubut tie musu numyleti krokodilai; ir kas tie side to side bends- nelabai isivaizduoju, netgi kuomet autore juos atlieka. kurie is ju g.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 06 15, 15:13)
given444, kad riešutus paskrudinti, tikrai nereikia 1 valandos kepti  schmoll.gif  užtenka keliolikos minučių ir ne tokioje aukštoje temperatūroje  mirksiukas.gif

supratau. kitasyk paskrudinsiu(gal keptuveje apie 10min; kaip kad ta sutore dare) o poto jau plakt blenderiu j ten raso riesutu aliejaus(ar galima ji keisti, pvz, semenu? g.gif ), ciut druskos ir dar kai ko, neatmenu...bet baisu blenderi suvaryt... ax.gif

dar planuoju caramele is tavo blogo issivirti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2012 06 15, 15:18)
mmmm morku pyragas... bet miltai?! cukrus??! na ne...tiek to jau, apseisiu... arba reiktu juos keist kazkuo.

miltus galima keisti selenomis. syki is ju super pyraga iskepiau ir visi sveciai ragavo-bet buvo su obuoliais.
o ruda cukru galima keisti klevu sirupu. bet velgi - gausis bruuungiai.
o rudasis cukrus tikrai kitoki skoni priduoda. su klveu sirupu irgi butu super, bet gaila tiek pinigo.

jautiena, gi ne kasdien tas morku pyragas, ir netgi geriau nei blynai ar net kokie krakmolingi ryziai.
Atsakyti
Given444, Side Plank Hold - http://healthdiabeti...d-push-ups.html (su zydra apranga mergina ziurek; taip laikais, arba kilnoji klubus zemyn aukstyn) gerai viskas dirba. retkarciais gerai padaryti tokius pratimus, liemuo tikrai nebus neissoks. as planku nebijau, nes klubai platus, tai kam man vapsvos liemuo, kai klubai dar labiau issisoks..

side bending - atsistoji tiesiai, rankas iskeli aukstyn, sukabini, ir lankstaisi i sonus, ne nugaros raumenimis atsikeldama, o itempdama sonines pilvos srities raumenis. Sitas pratimas geras. (http://www.jalanetipot.com/asanas1.html antrasis paveiksliukas)
Dar side bending variantas: neiskeli ranku, o rankas nuleidi ties sonais, pasiimi po svori i rankas, ir lankstaisi i sonus iki tau komfortabilios zonos, visa laika pilvas ir nugara tiesi, itempti raumenis, neturi jausti jokio nemalonumo ar skausmo nugaros srity. Padaryk taip po 30 i viena puse i kita, laisva minute turedama vel... kita diena nepasisukinesi smile.gif http://health.howstu...for-women42.htm

Irmulia, pusryciams mano anglys prie varskes ir riesutu biggrin.gif - spinatinukai smile.gif) ne sausi, dregni tokie jie, man l.patinka smile.gif

Summer, fainas sportas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 16 birželio 2012 - 08:18
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 15, 23:35)
ne taip lengva tas ranks uzsikacialint, nuo atsispaudimu tik tricepsas tvirteja, ir tikrai jis nepasidaro toks kaip berno: ) pakelus ranka, nenukara porankis tas riebalinis, uztai ir reik tvirto tricepto - atsispaudimai tam super dalykas, ypac siauri, arba diamond, kai delnai suglausti.
as idejus linkus buvau, atsitupimus dariau 300 pora sykiu. atsilenkimu siaip nedarau, o prisispaudimu... noriu ismeginti, bet tiesiog bijau kad galiu neivykdyt visos programos, nes ji trunka vis tik biggrin.gif

Labuka, bet ir tai dėl to tricepso ne iki galo sutikčiau, kad jis ištvirtėja nerealiai nuo atsispaudimų, nes man pvz.: daryti tricep dips ant kėdės nėra lengva ir regis visai naujai padirba raumuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 16, 08:58)
Labuka, bet ir tai dėl to tricepso ne iki galo sutikčiau, kad jis ištvirtėja nerealiai nuo atsispaudimų, nes man pvz.: daryti tricep dips ant kėdės nėra lengva ir regis visai naujai padirba raumuo smile.gif

taip Vici,kede jau kitaip tricepsa griebia,jau ir kt raumenis ijungia.tad raumeni vienu pratimu neisdirbsi,ypac moterys.
Atsakyti
Sporto temai:

Sedindriuke, aciu uz nuorodas ax.gif taciau kaip keista, senokai tu pasilankstymu i sonu nebedarau, kazkaip manydavau, kad tam tikrus pratimus jau isaugau. tarkim, gi ir jus nedarot kai kuriu, kurie atrodo kaip beginner'iams skirti.
reikes nebent su tikrai sunkiais svoriais padaryt: zaislu pilna pintine, nes svarsmenu sunkiu neturiu smile.gif

tarkim, ir vakar. pasiziurejau JM Ripped in 30 - tai ka ten.... cool.gif palyginus su insanity sokinejimais ir visokiais kitokiais cardio pratimais, tas Jm workout'as tikrai atrodo beginneriams. o JM taip rimtai kalba, tarsi jau tie pratimukai NULIPDYTU tobulas manekenes. as kartais galvoju: gal ir gerai, kad merginos, kurios visai nesportave, nezino, kad dar ilgaaaas kalnas ju laukia i tobula figura, kassyk sunkinant pratimus. gi kunas pripranta mirksiukas.gif

papasakosiu apie save: kovo menesi pradejau sportuoti po kokiu 3-4metu pertraukos.(nes siaip visa gyvenima su sportu draugavau, ir gan nemazai: krosai buvo mano manija, kaifas,meditacija; ir ne vien tik jie).
taigi, kovo menesi, isijungiau 1994m. 8min kojoms skirtus pratimus, ir maniau kad nuo lung'u man sudegs kojos raumuo (panasiai, kaip cia kazkuri rase, kad jos MB vaiksciojo po lung'u issiskestes, kaip po depiliacijos). taigi, lungai buvo baisu.
po to ejo Butt Bible - kur maniau kad irgi nuo itupstu ir lungu isprotes mano kojos rolleyes.gif
toliau Jm Workoutai...
dabar Insanity... na ir ka. lungus jau darau su dideliu dziaugsmu ir be cypimo. normalus raumens spaudimas, siluma, pasipriesinimas - bet be agonijos. o birzelio menuo.
su insanity vis pamaisau kiek atmenu pratimu is ZWOW, JM, lovingfit. zodziu.
neturiu grieztos sporto-tvarkes, kuriuos raumenis kada treniruoju. pas mane vyrauja cardio ir visas kuno workoutas - ypac slaunims, ir pilvui.

tiek apie sporta ax.gif

maisto temai (ir svorio temai):

skaitydama si bloga, galvoju - kiek musu yra skirtingu.vat nuo selindriukes pusryciu, meniu ir viso kito - vien skaitydama pavalgydavau... visokios seklos, riesutai, jogurtas ar varske pusryciams sausainiai ar batoneliai ir tada ir tada. skaniai skaniai ji gyvena... ir dar tas vapsvos liemuo...tai ko cia panikuoti.

tobuliausiai man atrodo irmules mityba, nors pradzioje, kitoje temoje, prisipazinsiu, man kvepejo anoreksija blush2.gif taciau, tiesiog tokia patirtis. pilna tokiu negatyviu moteru, kurios kankinasi su maistu nedavalgydamos. o dabar man nuostabiai atrodo, kai irmule raso, banas + vanduo, vaisius + vanduo... nes pati iki vidudienio gyvenu vaisiais, na db ir darzovem, ir dar grudetos duonos idedu, nes kaip tik nuo vidudienio lekiu is namu, ir nera kada man sulaukt "grudu , kosiu ir mesu meto" ax.gif svarbu, kad irmulia, dziaugies ir pilna energijos. ligoniai kaip tik valgo, bet energijos pas juos nerasta. tai ir yra pagrindinis skirtumas. bigsmile.gif

p.s. tikka paziurejau ta Plank su zydra apranga. na taip, as ji darydavau, ir nebedarau, nes kazkaip nejausdavau super pasipriesinimo. maniau, as si pratima jau "isaugau". reiks ilgint sekundes, turbut. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 birželio 2012 - 16:12