QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 15, 10:02)
Beje, ledų manjakės, ar neturite baimių dėl žalių kiaušinių? Galvojate, kad užtenka paros išsišaldymui? Uošvis yra labai nugąsdinęs kaip pažįstamas vos kojų neužvertė nuo žalių kiaušinių, dvi savaites pragulėjo ligoninėje. Tai vis kažkaip ir MB, ir aš pasidarę tokių receptų vis pagalvojame... trukdo džiaugtis kažkaip ir 100 proc. ramiai valgyti

Guodžiuosi tik tuo, kad kaip šunys raw mėsas valgo, atšildytas iš šaldiklių. Bet vėlgi, būna ne parą ir ne dvi tos mėsos pragulėję, o ledai žiū tik parą duok dieve
ne tikrai nėra , mat kiaušinius labai gerai dezinfekuoju nuplaunu

, visos tos bakterijos ant lukšto kaupiasi, o ne viduje

nors įvairių versijų yra (
atseit lukštas yra akytas ir slėgis, panardinus kiaušinį į vandenį, tiesiog įstumia bakterijas į kiaušinio vidų.Nors kiaušinio baltymas turi antibakterinių savybių, bet jis visiškai neapsaugo nuo salmonelių sunaikinimo. ) , bet kol kas ramiai mėgaujamės šviežių kiaušinius patiekalais
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 06 15, 10:02)
Knaisiojausi, ieškojau idėjų, bet žinai, ne viską turėjau namuose tą kartą, tai grynai receptinių nepadariau, pati išmąsčiau.
skaniai skamba

manau pieną galima kokoso pienu keisti - kokosas su varške - puikiai dera skonio atžvilgiu

čia toks šaldytas desertas vos negaunasi
QUOTE(given444 @ 2012 06 15, 10:00)
dar klausimas: kaip jus gaunate migdolu miltus.
aš dažniausiai namie malu ( tiesiog maišelis riešutų į smulkintuvą ir psio, miltai jau yra ) arba sesuo iš FR atsiunčia vis

( bet tie tai tik svarbiems kepiniams skirti, prabangiems , mat aukštos kokybės migdolų miltai, tai gaila juos į visokias duoneles ar keksiukus dėti

)