nuostabus morku pyragas. dregnas, svellllllnus.....niam niam.
su cukraus pudra dar uzsibarsciau.
imetu nuoroda. be kiausu, pieno, grietines, super. pakeitimai:
1.naudojau ruda cukru.
2.taip pat vietoj pyliau alyvuogiu aliejaus, semenu alieju (prabangus)ir ciut saulegrazu(nes buvo gaila visa semenu sunaudoti

)
3.dar idejau spanguoliu ir sutraiskytu graikisku riesutu.ciut vanilinio cukraus.
tobulas morku pyyyyyyyyyyragasmerginos, as i jokius ledus nededu kiauso

nu kam to papildomo baltymo? net darant ne raw ledus, Mamos zurnale buvo receptukas: issiplaki grietinele su kondensuotu pienu (jei jums idomu, galiu proprocijas surasyti, bet grietineles buvo apie 900-1000ml, o pieno maziau perpus), sukisi i forma ir turi ilgam. galima, aisku, deti, berti dar kazko i jas. bet net vaikui geriau tokie, nei parduotuviniai. o isvis geriausia tai vaisiniai raw ledai
o dbd pasidalinsiu nelaime

taip apsidziaugiau kad pavyko pyragas, taigi sekanti procedura dariaus riesutini sviesta. (uzmaciau kad daug receptu reikalauja to riestutinio sviesto. ) nusipirkau puse kilo siandien zemes riesutu ir db neseniai orkaiteje sudeginau

radau vienam bloge kad reik nustatyt orkaite ant 220 ir 1val kept pavartant kas 10min. pirmasyk po 10min pavarciau, antrasyk -jau nesulaukiau kitu 10min - 4/5 riesutu pajuodo. likusius uzbarsciau ant morku pyrago ir tiek.
o riesutu sviesta vistiek gaminsiu.
dar to blogo autore raso, kad ji pati neturejo kantrybes 1 val orkaitej kepint ir maisyt riesutus kas 10min. tai ji pakepino keptuvej riesutus IS VISO 10min, bet po to laaaaaaaaaaaaaab

i ilgai blenderiavo, visa vakara, su pertraukom, nes bijojo, kad nesudegtu blenderis.
ech. taip ir ghi sviestas pries 2 metus nesigavo (po to taip ir nebandziau daryti), ismeciau pinigus tuomet ant dvieju dideliu smetonos sviesto paku (apie 11lt) atsiejo.
o snd riesutai - 6lt.
man tai vis tiek pinigai