Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na apie išaugimą nekomentuosiu nes didžiausi Bodybuilderiai tuos išaugtinius pratimus daro. Virvutės šokinėjimas tada turėtų iš vis juokinga būti.

Apie mitybos tobulumus nekomentuosiu, nes apskritai nėra tobulos mitybos. Yra mityba gera, kai yra visapusiškai gera savijauta. Visada yra ką tobulinti.

Šiandien ZWOW22 pas mane ir plius dar koks senesnis Bodyrock workout'as su svoriais (na sandbag pagrinde). Taip geriu kavą... 3 diena, bet po puodelį aromatinės (labai skiestą). Tiesiog per daug visko 'tobulo' ir 'prižiūrimo', kas jau įaugę į kraują. Tuo pačiu pasidžiaugsiu su Irmulės ir Irunia įkvėpimu (miargos jūs fainos 4u.gif ) sportinu prieš vakarienę ir prieš miegą nevalgau jau 4 dienos (na vakariene kol nusimaudau, pasiruosiu kazka (arba issitraukiu RAW cheesecake is kameros) gaunasi apie 7. Po to kai baisiai grauze pilvas, pomidoras suejo gerai. O siaip atsigulus jausti plokscia pilva o ne jaustis apsiputusiai yra jega smile.gif Cia atrodo smulkmena, bet mano organizmui tai nebuvo iprasta, tad rezultatai kazkokie bus, kaip kad buna padarius pokycius (ne tik sporte, bet ir gyvenime) Jei nori kazko kitko, tai ir daryk kazka kitka, tiesa? smile.gif
Atsakyti
sveikos sportininkes smile.gif .ar galite man pgelbeti 4u.gif ax.gif persisiunciau JM body revoliution, bet nezinau kaip atlikti treniruotes. kada cardio, kada jegos? aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Ufff...jauciuosi kaip po gero sporto biggrin.gif Is stoteles mieganti vaika (14kg) parnesiau namo biggrin.gif O ir mieste kokias 3v. pravaiksciojau, plius baseine 1km nuplauktas ax.gif
Atsakyti
Aš jauvrškinusir vakarienę bet laikaus, ir po sporto jau aišku (prieš vakarienę). ZWOW 22 ir Set fire to your ABS iš senesnių Bodyrock workoutų. ZWOW tai galvojau tai žarnos išlįs per pažastis, Vici uzminejo siandien ant kedes dipsus- o jų ten buvo... toks nemenkas iššūkis neįprastinis buvo ZWOW...

SOWELU, oh biggrin.gif
Atsakyti
sukosi man mintis apie ta morku pyraga kelias dienas, kai jis cia buvo paminetas. siandien susigalvojau, kad galeciau panaudot tuos sojos miltus, jau bilenkiek laiko sedincius spintelej. primakalavau visko, kas po ranka papuole: morkos, soju miltai, malti migdolai, alyvuogiu aliejus, sviestas, smulkintos datules, razinos, medus, graikiski riesutai, kepimo milteliai, prieskoniai. ir gavosi nelabai skanus sad.gif nors maniskis kemsa ir nesiskundzia, tai niekis sueis, bet kita savaitgali bandysiu vel. kaip jus morkas tarkuojat? stambiai ar smulkiai? ir butinai reiks det normaliu miltu - desiu speltos greiciausiai, nes si karta gavosi pernelyg dregnas, vos ne pudingas.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 16, 20:52)
sukosi man mintis apie ta morku pyraga kelias dienas, kai jis cia buvo paminetas. siandien susigalvojau, kad galeciau panaudot tuos sojos miltus, jau bilenkiek laiko sedincius spintelej. primakalavau visko, kas po ranka papuole: morkos, soju miltai, malti migdolai, alyvuogiu aliejus, sviestas, smulkintos datules, razinos, medus, graikiski riesutai, kepimo milteliai, prieskoniai. ir gavosi nelabai skanus sad.gif nors maniskis kemsa ir nesiskundzia, tai niekis sueis, bet kita savaitgali bandysiu vel. kaip jus morkas tarkuojat? stambiai ar smulkiai? ir butinai reiks det normaliu miltu - desiu speltos greiciausiai, nes si karta gavosi pernelyg dregnas, vos ne pudingas.

taip sojos miltai vieni tik nelaai tinka.. taip pat ir su riesutu, nes jie dregni, be glitimo... o man pudingai ir marmaloses patinka biggrin.gif
as morkas smulkinu kombainu..na netuo kazkokiu super duper o turiu phillips http://www.yeskantip...product_id=1261 (tas indelis antrame plane yra su maluneliu viduje ir sumala uzdejus blenderio kota ant jo... tai susmulkina morkas smulkiai bet ne i piure ar skysti... o kepimui kartais burokine tarka sutarkuoju..
Atsakyti
atkalsiu recepta viena diena, bandysiu ir bandysiu dar. dabar ziuriu fule ir suku lanka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 06 16, 21:18)
atkalsiu recepta viena diena, bandysiu ir bandysiu dar. dabar ziuriu fule ir suku lanka biggrin.gif

as ant duru siandien dariau prisitraukimus biggrin.gif 1 savom jegom biggrin.gif kitus pasispirdama truputi su kede biggrin.gif darysiu vis biggrin.gif

suk suk rateli suk i viena puse.. biggrin.gif:D
Atsakyti
maisto temai:
o snd vakaras mano baigesi su nuotykiais. vidurnakti atsiduriau traumpunkte doh.gif . maliau zemes riesutus, norejau pasidaryti riesutu sviesta. pirmasyk neisejo, kai vakar dariaus - sudeginau riesutus, anglim virto, o snd - pati atsiduriau traumpunkte. riesutu nesudeginau, bet ilgai blenderiavau. neturiu gero kombaino, tai su philips blenderiu. ir kas man pasidare? pakisau pirsta isvalyt riesutu miltus is po peiliuko, ir kita ranka spustelejau mygtuka. susikapojo pirstas i tris dalis blink.gif
dabar jau sedziu su apristu deganciu pirstu ir paskiepyta nuo stabliges doh.gif doh.gif

tokios mano zinios....
(p.s. man gavosi tobuli riesutu miltai, bet dar toli iki skystos karamelines mases. tikrai su tokiu blenderiu nieks nesigaus schmoll.gif ; uztat visalaik buvo mintis, sumaisyt siuos miltus su migdolu ar anakardziu pienu ir gauti vat tokia "riesutu kose". ai, vis geriau bus nei parduotuvine. nes jau philipsas krato kojas irgi, variklis buvo karstas kaip vln, nors su pertraukom tryniau.)

sporto temai:
Sedindriuke, "nekomentuosiu", "nekomentuosiu" tongue.gif . nuskambejo visai nedraugiskai.
gal nesusikalbam, bet tikrai ne veltui kai kurie pratimai yra begineriams skirti. juk pati pakomentavai viena workout'a presui ir virsutinei daliai skirta, ir patarei kitokiu workoutu paieskoti...
as noriu pasakyti, jog tikrai kai kurie jegos pratimai yra lengvi bent jau man 15m sportuojanciai. tarkim, kelti galva nuo zemes, kojo sulenktos ant grindu.
tarkim, daugeli lung'u darau su svoriais, nes antraip - nejauciu pasipriesinimo. ax.gif
o virvute neisaugama - nes tai cardio pratimas.
o tas plank - tiesa, jis neisaugamas, todel sakau, tik kad reik ilgint kybojimo trukme.

jautiena,
siandien, pagauta azarto issikepiau morku pyraga, bet padariau ji sveikesniu, ir uztat gavosi apkepas, ne pyragas. nes dejau kvieciu selenas, vietoj miltu. ir vietoj CUKRAUS-datuliu ir slyvu misini-sublenderiavau ir imaisiau. pyliau alyv alieju, kaip buvo originale, ir galiu pasakyti, kad buten alyv aliejus suteike specifini skoni. man super patiko, kuomet vakar dariau linu ir saulgegrazu aliejaus misini. o snd tas aliejus selenose - nelabai. unsure.gif per stiprus toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 birželio 2012 - 00:27
Sveikos. Gal galite ką pasiūlyt pasportuot, nes nei šis nei tas pažiūrėjus į savo KMI... Gal yra kokie pratimukai kur... Nu viskas suskirstyta (Kada cardio, kada jėgos ir pan), bet be kokių šokinėjimų ... Na nemanau, kad suprasit, bet gal... Gal.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Given444, siaubas... siuvo? bet zinok, man kiek kartu yra taip buve, kad ciut nepaspausdavau valydama.. dabar visada blenderio kota nuimu nuo tos malamos galvos ir tik tada valau.. net lygiai tokiu paciu minciu yra buve, kad netycia galiu paspausti smile.gif)

Del svoriu ir lunge ar squats... kartais gerai yra daryti daugiau bodyweight pratimu, kai nori sumazinti pvz kojas.. zodz, inkorporuoti i workout abieju ir savo svorio ir pasipriesinimui kokiu akmenu smile.gif)

As pasidarius datuliu pasta, ir ja vietoj medaus naudosiu (per nakti uzmerki puslitruka datuliu (su cukatom pas mane) ir kita ryta, nupylus sublenderiuoji, oh be blenderiu mes ne pro kur....

Apie blenderius: riesutams malti ar net karstoms sriuboms geriausiai blenderiai su metalinem 'galvom', ypac riesutus malant esu sulydzius dvieju blenderiu galvas- susigarbanoja ta plastmase aplink maluneli. Riesutus maldavau ir karstus kad dar juose esantis aliejus nebutu sustinges... zodziu matomai geriausiai virtivuniai kombainai tokiems ilgiems malimams, nes perdeginti blenderiukus galima tikrai...

Given444, tiek metu sportuoji, turetum tureti ziniu bilekiek uz mus visas, bet kartais tokiu posto pateiki, kad kaip pradininke smile.gif Jau turejai buti ismeginus daug ka ant saves, pastebejus ivairiu pokyciu: kokios treniruotes tinka, ar aktyvus sportas tave dailina, ar labiau prie sirdies letesnis, tempas, sirdies ritmai.. na tiek metu sportuojant, o galiausiai pradejus dometis ir mityba, tikrai einu ieskotis pirmiausia informacijos mokslines, pagristos, tad neapsiribok vien cia forumu.
Tau atsakiau tik del plank pratimu; o dar pameginkit padaryt jei nedarot tuos pratimus kaip mokykloj apsilinedavom: ranka viena i virsu , kita i apaciai ir pasiubuoji, paskui rankas istiesi i salis ir taip pamosikuoji, pecius pajausit; sukabinti rankas uz nugaros (viena per virsu uz galvos, kita is po apacios is nugaros dalies suglauskit delnus, paplokit) mhm kas nedaro tu 'simple' pratimuku, bus efektas smile.gif)

Blue day, sveika atejus; pratimais KMI nesumazinsi, reikia treniruoti visa kuna. Temos pradzioje yra daug nuorodu, pasinagrinek, manau tikrai rasi, kas miela gali buti tau smile.gif Gal pradek net nuo tu 8-min pratimu, kur youtubej pilna (Vyrai su triko kur veda smile.gif)
Papildyta:
Puslapis, už kurį ačiū Mandy333. Profė tu mano smile.gif 4u.gif

o čia straipsniukas iš to puslapio:
http://scoobysworksh...t-loss-plateau/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 17 birželio 2012 - 08:21
labas rytas, ech, na ir smagumėlis, vakar taip puikiai ir sveikai pasimaitinome ( iš ties labai daug ląstelienos, puikus desertas) , dar kakavos sviesto prisipirkau, o šiandien lėksiu kokoso pieno (noriu vienus sveikesnius ledus išbandyti tongue.gif )

plank jau yra, presas irgi, dar keletas etatinių pratimėlių - jėga thumbup.gif su vyru apie Lebert Equalizer padiskutavome biggrin.gif

QUOTE(jautiena @ 2012 06 16, 23:18)

bandyk įvairius, miltus ( jų juk visokių yra : avižų, ryžių, grikių (šie specifinį prieskonį suteiks) spelta - neblogai (esu iš jų kažką gaminusi, aaa... tokius kaip trupinius daržoviniam troškinio plutelei , toks a lia nesaldus crumble'is gavosi thumbup.gif )

esu kepusi Pierre Hermé morkų keksą (tiesioginis apsiėdimas biggrin.gif ) tai suku galvą kaip jį sveikiau paruošti, nelabai pakeičiant jo pradinio skonio g.gif
Galvoju, kuo cukrų pakeisti, kad suteiktų tą patį traškumą (daugelyje gardžių pyragų receptų cukraus tokia jau paskirtis mirksiukas.gif traškiai plutelei )

Visiems gražaus ir aktyvaus sekmadienio 4u.gif o aš einu S ledų pyrago gaminti essen.gif ( vakar t.y. šįyt tik grįžome po tebūtnie naktis ...nebuvo kaip lotuliukas.gif )
Atsakyti