maisto temai:
o snd vakaras mano baigesi su nuotykiais. vidurnakti atsiduriau traumpunkte

. maliau zemes riesutus, norejau pasidaryti riesutu sviesta. pirmasyk neisejo, kai vakar dariaus - sudeginau riesutus, anglim virto, o snd - pati atsiduriau traumpunkte. riesutu nesudeginau, bet ilgai blenderiavau. neturiu gero kombaino, tai su philips blenderiu. ir kas man pasidare? pakisau pirsta isvalyt riesutu miltus is po peiliuko, ir kita ranka spustelejau mygtuka. susikapojo pirstas i tris dalis
dabar jau sedziu su apristu deganciu pirstu ir paskiepyta nuo stabliges
tokios mano zinios....
(p.s. man gavosi tobuli riesutu miltai, bet dar toli iki skystos karamelines mases. tikrai su tokiu blenderiu nieks nesigaus

; uztat visalaik buvo mintis, sumaisyt siuos miltus su migdolu ar anakardziu pienu ir gauti vat tokia "riesutu kose". ai, vis geriau bus nei parduotuvine. nes jau philipsas krato kojas irgi, variklis buvo karstas kaip vln, nors su pertraukom tryniau.)
sporto temai:
Sedindriuke, "nekomentuosiu", "nekomentuosiu"

. nuskambejo visai nedraugiskai.
gal nesusikalbam, bet tikrai ne veltui kai kurie pratimai yra begineriams skirti. juk pati pakomentavai viena workout'a presui ir virsutinei daliai skirta, ir patarei kitokiu workoutu paieskoti...
as noriu pasakyti, jog tikrai kai kurie jegos pratimai yra lengvi bent jau man 15m sportuojanciai. tarkim, kelti galva nuo zemes, kojo sulenktos ant grindu.
tarkim, daugeli lung'u darau su svoriais, nes antraip - nejauciu pasipriesinimo.
o virvute neisaugama - nes tai cardio pratimas.
o tas plank - tiesa, jis neisaugamas, todel sakau, tik kad reik ilgint kybojimo trukme.
jautiena,
siandien, pagauta azarto issikepiau morku pyraga, bet padariau ji sveikesniu, ir uztat gavosi apkepas, ne pyragas. nes dejau kvieciu selenas, vietoj miltu. ir vietoj CUKRAUS-datuliu ir slyvu misini-sublenderiavau ir imaisiau. pyliau alyv alieju, kaip buvo originale, ir galiu pasakyti, kad buten alyv aliejus suteike specifini skoni. man super patiko, kuomet vakar dariau linu ir saulgegrazu aliejaus misini. o snd tas aliejus selenose - nelabai.

per stiprus toks.