Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ar galima nusikeikt? unsure.gif Ibitute veganiškas braškių valgymas mad.gif Apsižiūriu prieš sportą, balionas cool.gif Visa pabrinkus, plius pusė kilo viršaus išėjus po WC cool.gif Nuo kada man braškės ėmė užsilaikinėti? doh.gif
Atsakyti
Sedindriuke, jo,begiojimas labai labai gerai smegeninei pravalyti nuo durnu minciu. O be to man kardio vis tik reikia pagrinde, nes turiu nemazai atsargu deja (ir tikrai nesu koks astuntas ar desimtas UK dydis, dejuojantis, oj, turiu lasiniu biggrin.gif ). Bet aisku pagrindas mityba, kuri pas mane tai oj oj.. Bet judam i prieki ir mokomes gyventi sveikiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 06 17, 19:44)
Sedindriuke, jo,begiojimas labai labai gerai smegeninei pravalyti nuo durnu minciu. O be to man kardio vis tik reikia pagrinde, nes turiu nemazai atsargu deja (ir tikrai nesu koks astuntas ar desimtas UK dydis, dejuojantis, oj, turiu lasiniu biggrin.gif ). Bet aisku pagrindas mityba, kuri pas mane tai oj oj.. Bet judam i prieki ir mokomes gyventi sveikiau thumbup.gif

o kas sunkiausia su mityba? kokius pakeitimus esi padarius? UK maistas buvo savo padares? smile.gif)

Vici, o taip braskes taip ir padaro!!! biggrin.gif bet kaip gerai valo, tik aisku uzsilieka ir ispucia...i vakara nebevalgau vaisiu, kad ir kaip niruu nes zinau man paskui beda.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 17, 21:49)
Vici, o taip braskes taip ir padaro!!! biggrin.gif bet kaip gerai valo, tik aisku uzsilieka ir ispucia...i vakara nebevalgau vaisiu, kad ir kaip niruu nes zinau man paskui beda.. biggrin.gif

Jetus, niekad anksčiau nepastebėjau, senstu vadinasi ir užsilaiko cool.gif Valgiau gana daug vakar ir šiandien, va ir rezultatas išlindo, po sporto būna nukratau nors porą šimtų gramų, o dabar stop ir viskas tie 500 gramų ir svarbiausia nesu soti, dar ką nors sukapočiau, bet teks nusibausti doh.gif O braškių dar pilna liko rytdienai. Košmarėlis huh.gif
Atsakyti
nu kas cia mergos...braskes tai ne bananas g.gif
as siandien ryte be sporto likau, tai ziuresim ar vakare iseis iterpti ka...

dar klausimas sporto temai:
ar butina VIENA DIENA savaiteje nesportuoti isvis? kartais tiek energijos pajauciu po insanity cardio ar fit testu, kad noris ta pati pusvalanduka ir vakare padaryti, ka dariau ryte. vos ne dvigubai g.gif gal as jau nenormali. kad nebutu persitempimo.
juk mano vienas meniskas "kliba", bet kol nejauciu skausmu g.gif, tol pasokineju. (nors visada turiu saugotis).
taigi, ar darot pertraukas, ar kaip?

ir dar kitas klausimukas: jei tarkim savaite kur iskylaujat sveciuose ar kazkur kur "a la neiseina sportuot", ka darot? tuomet labiau ziurit mitybos, vos ne trecdaliu porcijas mazinat? g.gif nes jei is tiesu taip, tuomet liudna. jei organizmas tiek pripranta prie sporto, kad be jo - esam priverstos maziau suvalgyt (juk siaip raumenys net ramybeje turi dirbti savo darba; taip gi visur rasoma) ax.gif

S, nelabai suprantu ka reiskia nevalgai po vakarienes? po vakarienes, praejus porai val, nebeuzkandziauji - gal taip? nes po vakarienes ir nereikia valgyt, juk tikka valgei cool.gif

as kazkaip atvirksciai darau. pavalgau, pabunu kazkiek, ir tuomet sportuoju - jei vakare.
nes man valgyt po sporto - tai schmoll.gif (tai prisimenu, kad ta daro bernai, kurie "augina raumenis")
aisku, jei baltymine vakariene - tai ko gi ne.
bet man asmeniskai, geriau po sporto ik isrugu isgert ar koki vaisiu. rolleyes.gif norisi, ISKROVUS KALORIJAS, neikrauti jokiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 birželio 2012 - 06:33
given444, ką tik po sporto taip, gerai lašas angliavendenių ( šaukštas uogienės ar vaisiaus gabaliukas ar pan.) , bet vėliau, praėjus pusvalandukui ar valandai, būtini baltymai, tad žiū, neperlenk lazdos su vaisiais, ir dar vakare ax.gif

dėl sportavimo kasdien, na aš prisidirbau kasdien droždama raumenis mirksiukas.gif todėl dabar stengiuosi saikingai, ir ką , manau rezultatai bus / yra kitokie, toks jausmas, kad raumuo lyg atmintį turėtų ax.gif tad tikrai verta daryti pertraukas mirksiukas.gif

Vicious Vici, ooo braškės, vakar kaip tik sulaukėme daug naminių didelių labai gardžių braškių, tai teko lėkti indelių šaldymui pirkti, nes tokio kiekio taip greitai nesuvartosim hihihi.gif užtad žiemai bus .. niam niam niam
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 18, 05:31)

QUOTE(irmulia @ 2012 06 18, 05:34)
given444, ką tik po sporto taip, gerai lašas angliavendenių ( šaukštas

Given444m vaisiu ypac vakare atsisakiau tai gryni angliavandeniai, kurie nesunaudojami bus, net ir po treniruotes ju nebevalgydavau... ju nakciai nereikia, nakciai reikia baltymines statybines medziagos raumenims atsigauti ir augti (raumenys auga kai mes ilsimes).o po treniruotes valgyti butina- tai kokteilis, isrugos, varske... nes kitaip gali sportuoti du kartus dienoje o rezultato nebus, o tik nyksi.. na bet ne man aiskinti apie valgyma, pilna informacijos internete sita tema.. baltyminis maistas zodziu. Nualinsi raumenis, o dar noredama dukart per diena sportuot ir nedaryt pertrauku. Pertraukos butinos, nes pasieksi placeba ir viskas bus. Net po intensyviu sportu po keliu savaiciu pravartu daryti pertrauka ilgelesne keliu dienu, tada ohoo kitom jegom ir rezultatais grizti i sporta.
Pazistamas jausmas, kad numatytas off nuo sporto, o nori sportuot nes tiesiog taip iprates, na ir ta laika nezinai kaip panaudot vos ne, bet tiesiog ne jaunyn einam..

Irmulia, taip, sutinku. Ir pati matai, kad periodizuojant kruvius, sporto kruvius, nesidrozima kas diena ir pertraukas, rezultatas juda pirmyn, o ne stovi vietoj smile.gif Saunu!
Atsakyti
gal sportuojant kitoms ir norisi nusiainti ax.gif biggrin.gif ziurekit, tik VIENA tema "kaip priaugti svorio" o kaip numesti - simtu simtai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

juokauju, aisku.

na, neturejau omeny kad vaisius kilais valgau po treniruotes. siaip, nieko nevalgau dazniausiai (jei sportas - vakare), tai turbut blogai g.gif

kadangi rytais sportuoju, tai siaip ar taip valgau, nes juk rytas, ir visa kita... zali kokteiliai, duona grudeta, su salotu lapais, na kaitalioju visaip...

galvoju, visgi kiek sveikatos patarimu, kurie priestarauja vieni kitiems.
va ir lovingfit siulo pries cardio isgerti kavos - greiciau dega riebalai. ir siaip esu skaicius, kad kava naikina riebalu lasteles.
poto opt kitas straipsnis - kava - BLOGAI - skatina celiulita. doh.gif

tai vat taip.
tegyvuoja intuityvus mitybos budas - kiekvienas atsirinksim pagal SAVE 4u.gif

p.s. irmulia, tu saldai uogas be slakelio cukraus ir po kiek gramu supakuoji? noriu kuo sveikiau susisaldyt.
Atsakyti
Pasišiurpinimui http://www.youtube.c...feature=related
doh.gif

Klausimas - kokius push up jūs darot - alkūnėm į šalis ar atgal?
Šiandien dariau bandymą, kiek padarau alkūnėm į šalis. Tai progresas toks, kad dar prieš metus gal ir būčiau vieną išlaužus. Dabar padariau 15 po nelengvos treniruotės. Uhuuuuuu šaunuolė aš lotuliukas.gif
Su alkūnėm atgal va tokių http://www.youtube.c...h?v=Eh00_rniF8E reiks pabandyti kitą kartą, nes dabar jau per daug pavargus. Padariau tik 3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 18 birželio 2012 - 09:44
QUOTE(given444 @ 2012 06 18, 10:42)
p.s. irmulia, tu saldai uogas be slakelio cukraus ir po kiek gramu supakuoji? noriu kuo sveikiau susisaldyt.

jap, be jokio cukraus mirksiukas.gif o kam tas cukrus, na jei labai norisi, tai galima su kokiu medumi sumaišyti biggrin.gif gramais neskaičiuoju - sutrintą masę supilstau į plastikinius šaldymui skirtus sandarius indelius ir į šaldiklį sudedu - ramu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 06 18, 10:43)

tu čia pilnus ( ne nuo kelių) atsispaudinus turi omenyje? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 18, 10:43)
Pasišiurpinimui http://www.youtube.c...feature=related
doh.gif

Šiandien dariau bandymą, kiek padarau alkūnėm į šalis. Tai progresas toks, kad dar prieš metus gal ir būčiau vieną išlaužus. Dabar padariau 15 po nelengvos treniruotės. Uhuuuuuu šaunuolė aš  lotuliukas.gif
Su alkūnėm atgal va tokių http://www.youtube.c...h?v=Eh00_rniF8E reiks pabandyti kitą kartą, nes dabar jau per daug pavargus. Padariau tik 3.

Geniukas Vudis biggrin.gif Bet taip pažiūrėjus, tai nei jis raumenų kalnas nei ką smile.gif

Privertai susimąstyti, niekada net neatkreipdavau dėmesio, nei galvodavau apie rankas ir kad galima taip ir taip. Aišku, kad dariau rankomis į šoną, glaustai sunkiau. Dabar žiūrėsiu, gal ir taip pradėsiu daryti, ypač, kai komplekse ne 50 jų bus. Ir šiaip, kai pabandžiau, tai primena tricep dips nuo kėdės.
Atsakyti
Be jokiu priedu saldom ir:trintas,nesmulkintas..geris!
Irunia pamegink su delnais suglaustais daryt push up;) diamond push up vadinas.Siaip rankom placiai,siaurai,suglaustom,sliding budu..visaip darau.del pazangos saunuole!pernai nepadarydavau nuo keliu daug,o va ka reiskia treniruot abs,nugara,rankas ir push upai liejas per krastus! VICI,siauri (rankos salia)ir yra skirti paveikt tricepsa kt kampu;)
Atsakyti