QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 17, 21:49)
o kas sunkiausia su mityba? kokius pakeitimus esi padarius? UK maistas buvo savo padares?

)
Vici, o taip braskes taip ir padaro!!!

bet kaip gerai valo, tik aisku uzsilieka ir ispucia...i vakara nebevalgau vaisiu, kad ir kaip niruu nes zinau man paskui beda..
Sveikos,
Na niekada nebuvau liekna. Tiesiog tokie suformuoti mitybos igudziai seimoj buvo, kad viska suvalgyt kas lekstej,amzinai trukdavo pinigu,tai apie vaisius ar darzoves ne sezono metu beveik galedavom pamirsti.Pagrindas budavo kiauliena,bulves,bulkos,duonos,saldumynai kartais.Kuo daugiau valgai,tuo sveikesnis reiskia esi.nu zodziu.Suaugusi visada buvau UK 14 dydzio,bet krutine pas mane nemaza tokia,tai del jos ir UK 16 dydi kartais tenka pirkt.Nors peciams pilnai keturiolikto uztenka.O apacia mano kuda palyginus su virsumi-12 dydis tik.Esu tipiskas obuolys be uzpakalio,bet su papais
Atvaziavusi i UK pries pora metu labai uzsidepresavau.plius pasidaviau speju emociniam valgymui,kuris visada kiek suprantu buvo ir yra didziausias mano priesas.Niekada nevalgiau nesveiko maisto.Visada tik namie gamintas.Bet kokie kiekiai to maisto...non stop budavo po darbo grizus.sporta buvau visiskai apleidusi,nes nebebudavo jegu niekam.norejosi tik miegoti,valgyti ir verkti...

ir aisku pradejau saldumynu daug valgyti,kuriuos seniau stengdavausi riboti-sokoladai,saldainiai ir tt. be saiko. priaugau koki 15kg turbut.Ir net pati nepajutau.Vyras nupirko svarstykles viena diena.Priverte pasisverti juokais.Tai net nesulaukusi ka galutinai jos parodys nusokau nuo ju.Nes issigandau ka spejau pamatyti.Bet susiemiau ne is karto.Nes dar labiau uzsidepresavau.Bet emiau skaitineti sita skyreli nuo pernai ankstyvo pavasario.Ir po truputi ruostis moraliskai sportui,kuri visada mylejau ir tebemyliu.Truputi emiau stengtis maziau valgyti.Emiau begioti,JM sportuoti.Bet ne per daug intensyviai.Svoris labai labai pamazu eme kristi.Rudeni susiemiau dar labaiu-emiau sportuoti dazniau.Apie mityba daug negalvojau,nes manaiu uztenka be galo daug sportuoti,kad lieknetum ir grazetum.apie kaledas susiemiau dar labiau.Emiau dometis mityba.Labai padejo sitas musu sportininkiu skyrelis
Sveriu tiek, kiek sveriau kai atvykau i UK.Esu tas UK 14 dydis.Bet jauciuosi daug stipresne,tvirtesne,vel vaikstau pakelusi galva,issitiesusi ir svarbiausia stengiuosi dziaugtis gyvenimu.Bandau myleti save tokia kokia esu, valgyti apgalvotai,sveikai,subalansuotai,maistingai,rodyti pavyzdi savo dukrytei,sportuoti.Bandau kovoti su savo emociniu valgymu.Manau kol kas sekasi neblogai.Bet teks dar ilgai ir sunkiai dirbti su savimi,kad tapti tiesiog normaliu zmogumi,negalvojanciu nuolat apie maista,kalorijas,nesistengianciu numalsinti negatyviu jausmu sokoladu ar siaip papildoma maisto porcija.Tikiu kad viskas bus ok