Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif

Susidūriau su bėda.. Šiandien dariau Cardio Legs & Core Workout.pirma diena pagal fb keliamas treniruotes. Pusę įveikiau ir šitaip bloga dabar... pusę valandos wc prasėdėjau, kad neapsivemčiau. Pusryčius valgius buvau prieš pusantros valandos, avižinės košės ir kavos.. Kodėl taip yra? nesportavau, tik dviratį pamindavau, kartais 8 min pratimukus padarydavau, bet taip nebūdavo... Dabar vis dar negera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 18, 12:44)
Dabar vis dar negera  blink.gif

gal krūvis per didelis buvo ? g.gif
Atsakyti
Gali būti, gyvenime tiek daug nešokinėjau, nors rašė 36 roundai, padariau tik 24, nes nebegera pasidarė labai staigiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 18, 11:29)
tu čia pilnus ( ne nuo kelių) atsispaudinus turi omenyje?  mirksiukas.gif

Jo, pilnus, ne nuo kelių.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 18, 12:31)
Irunia pamegink su delnais suglaustais daryt push up;) diamond push up vadinas.

O alkūnės kur tada? Po savimi?
Čia jau vos ne povo asana smile.gif http://jogatau.lt/po...tis-mayurasana/
Atsakyti
Aš va pabandžiau push up padaryti,tai gavosi 9 su puse biggrin.gif Oho! O dar nesenei dejavau,kad nei vieno nepadarau.
KaipTaiKaip,tikrai manau persistengei..Aš kai pradėjau,tai šuoliukų visai nepadarydavau..20s.pastrikinėdavau ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
Irunia,negaliu pazr.kas ta povo asana dabar,bet alkunes spaudziantis issikis.na padarai paprasta plank,delnai buna peciu ploty,bet dabar juos po savim labiau padek-ranku nyksciai liecias-ir tada push up darai:) sunku.bet jau kiti raumenys padirbeja;)
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 18, 13:46)
Irunia,negaliu pazr.kas ta povo asana dabar,bet alkunes spaudziantis issikis.na padarai paprasta plank,delnai buna peciu ploty,bet dabar juos po savim labiau padek-ranku nyksciai liecias-ir tada push up darai:) sunku.bet jau kiti raumenys padirbeja;)

Aha, padariau 4 su savo 37 temperatūra po mėtų arbatos ir gydančios šildančios stopkės antpiliuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 18, 12:11)
Aha, padariau 4 su savo 37 temperatūra po mėtų arbatos ir gydančios šildančios stopkės antpiliuko  lotuliukas.gif

oh sveik!antpiliuko cia mum reiktu-saules menesi nera,diena temperatura 10laipsniu,karsta pusle lova pasildau ir tik tada einu gult,po nakties MB persales pabudo,o as tikiuos atsilaikyt ir spet i Lt ant saules ir braskiu sezono:D
Atsakyti
NEGASDINKIT biggrin.gif su tais siaurais ir diamond, ne vieno nepadarau, tik puse. lovingfit tatiana rode kaip ant kamuolio rankos - tai tas pats kaip diamond? - nu sakes, ne vieno doh.gif
o vat rankos peciu plotyje, ant kumsciu peciu plotyje (sita tai laaaabai megstu), ir delnai pasukti i vidu igi peciu plotyje - situs padarau, bet viskas peciu plotyje g.gif

nu snd sakes...4valanda o esu ziauriai persivalgius...avinziniu kepsniukais, kokius 20 surijau...viskas, jokiu vakaieniu siandien,
guodziuos kad dar daug vaiksciojimo o i zindau, taip kad nepupso siaip niekad pilvas rytais apsunkes, bet vis tiek negerai tiek prisikirst...tiesiog nenorejau sendint maisto biggrin.gif ot pasiteisinimas biggrin.gif

dar pagalvojau, kokia nesamone; jei valgau tvakingai, geriu bile kiek vandens, sportuoju - tai pieno minimumas pas mane, kai maitinu. krutine kaip skurudelis kabo biggrin.gif o vos uzvalgau daug i netvakingai, suprask riebalai ir tt-tuoj pieno upes ima sunktis...nesamone doh.gif juk negali tokiu budu motyvuotis mamytes maitint savo vaikus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 birželio 2012 - 15:26
given444, taigi užšaldyk maistą, jei taip gaila išmesti ar bijai, kad jis pasens..., o neprisikirsk n-joną, biggrin.gif dabar ne tavo namų šiukšlinė pilna, o tavo organizmas ... na bet čia kiekvieno reikalas kaip maitintis ax.gif

aš po sportų : JM atkaliau, dar presiukas ir rankoms - smagu thumbup.gif

o ir vakarienė jau suplanuota - kirsim tą torčiuką raw'inį sveikuolišką lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mus LT yra avinžirnių miltų? Kažkaip akys neužkliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 18, 15:44)
O pas mus LT yra avinžirnių miltų? Kažkaip akys neužkliuvo  g.gif

Irunia, yra. Tik tiksliai nezinau, ka patart.. Kaune kur .. Sveiki Produktai Akropoly turi... (internete maciau ka dyra ju parde kaune), dar priesais Hyper MAxima budavo sveiku produktu parde.... siaip manau bazese reiktu prie sveiku produktu pasiziurinet- kazkokioj rampoj sandelys toks buvo kur visokiu gerybiu (ne tie kur riesutai ir arbatos)
Atsakyti