irmulia, tikra tiesa - skrandis ne siuksliu deze,
o jis tokiu patapo vakar.
apsnuoooooooooooooooodijau

na ne su vemimais, bet pagunda buvo issivemt, kad kuo greiciau issivalytu viskas. geda buvo rasyti, bet tubtu virs 20 tu kepsniuku buvo.
tai net vaiksciojimai nepadejo, ir net vandens gerimas, nes, rodes, jog maista dar labiau viduje atskiedzia.
bet kadangi valgis vyko puse 4, tai vistiek - si ryta, jau pilvas buvo plokscias...neissiputes

bet uztenka tu rijimu.ryte vandens vandens, po to dar trefke, perslapau normaliai, po to vel vanduo. ir i miesta ciut isbegau, nebevalgiau pusryciu. po to jau po puse 11 pajutau tikra lengva alki (nebe siaip apetito pakilima). taigi. nesigauna man po apsirijimu diena ar dvi daryt "apsivlaymus", nes esu skaicius kad isvis suleteja mgu apykaita, geriau valgyt bent jau vaisius/darzoeves, o ne badaut isvis.
as dar maitinu, tai sau siandien leidziu viska valgyt, tik jau stabdau tas normas.
irmulia, o kur kokosa pieno yr??? niekur pardese nerandu. o taip "tingini" dievinu (ta sausainiu pyraga). taciau nusprendziau jau vegan ji pasidaryt, be kondensuoto pieno, keist ji kitu pienu.
jei kokosu peinas brangus, gal galima keist ji namuose gamintu migdolu, anakardz pienu, bet avizu jau netiktu?
jurgita-d,
o kas yra 14dydis UK?
tai yra, kiek tu sveri? pats nekukliausias klausimas.
parasei mano vaikystes nuotrupas. seimoje mes 5 vaikai, obuolio visiems po puse budavo, (vaisiai ir darzoves - turtinguju ir dievu maistas); patiekalai vyrauja miltiniai, makaroniniai, blyniniai, ryziniai....

uzaugom visgi, nenumirem, bet as "tvirta" ir buvau, ir dar turejau ta "compulsive eating". taigi, tikrai buvo problemu ir man su emociniu valgymu. kadir dabar, bet jau aciu D - nebe tokiam lygmeny.
o tas "valgyk, vaikeli" - tai isvis

lietuvos mociuciu topas
kai man mociute sakydavo: vaikeli, kaip SVEIKAI atrodai, zandai raudoni...-tai noredavosi skradziai prasmegt. zinojau, kad pasitaisius esu.

nors mano mociutes akyse - TIESIOG SVEIKA.
o kai mociute pasakydavo: vaikeli, tu nesveikai atrodai, sukrites veidelis - tai jau tooooks komplimentas mano savivertei (suprask, bent jau minus vienas kilas pas men

).