Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 18, 22:18)
Manau lyg turetu buti treniruociu grafikas kazkoks prie JM. Merginos, kurios su JM draugauja, gal pasakyt tiksliau galetu kazka..

grafikas yra, bet nesuprantu angliskai. merginos, kurios sportuojat su jm, gal galit padeti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2012 06 19, 07:37)
Tikrai yra grafikas, atsidaryk "Fitness Guide" (pdf failas), ten nuo 20 psl yra labai aiški lentelė net ir nemokančiam anglų.
Papildyta:
Yra yra  smile.gif  JM sportuoju jau 8 svaites, pradėjau  9-tą. Anksčiau sportuodavau sporto klubuose, dabar kažkaip nebetingiu ir namuose sportuot smile.gif Labai patiko- svarbiausia, kad užima dauuug mažiau laiko, nei važiuot kažkur į klubą. Maistą irgi prisižiūriu, tik bėda, negaliu valgyt varškės, tai kartais pritrūkstu fantazijos dėl baltymų.

radau! aciu! dabar lieka tik pradeti smile.gif
Atsakyti
mairax, tai ten nėra ko nesuprasti :

Pirma savaitė:

pirmadienis : workout 1
antradienis: workout 2
trečiadienis: cardio 1
ketvirtadienis: workout 1
penktadienis: workout 2
šeštadienis:cardio 1
sekamdienis: poilsis

ir t.t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 19, 13:27)
mairax, tai ten nėra ko nesuprasti :

Pirma savaitė:

pirmadienis : workout 1
antradienis: workout 2
trečiadienis: cardio 1
ketvirtadienis: workout 1
penktadienis: workout 2
šeštadienis:cardio 1
sekamdienis: poilsis
ir t.t.t.  mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
irmulia, tikra tiesa - skrandis ne siuksliu deze,
o jis tokiu patapo vakar.

apsnuoooooooooooooooodijau doh.gif doh.gif na ne su vemimais, bet pagunda buvo issivemt, kad kuo greiciau issivalytu viskas. geda buvo rasyti, bet tubtu virs 20 tu kepsniuku buvo. blush2.gif blush2.gif

tai net vaiksciojimai nepadejo, ir net vandens gerimas, nes, rodes, jog maista dar labiau viduje atskiedzia.

bet kadangi valgis vyko puse 4, tai vistiek - si ryta, jau pilvas buvo plokscias...neissiputes g.gif bet uztenka tu rijimu.ryte vandens vandens, po to dar trefke, perslapau normaliai, po to vel vanduo. ir i miesta ciut isbegau, nebevalgiau pusryciu. po to jau po puse 11 pajutau tikra lengva alki (nebe siaip apetito pakilima). taigi. nesigauna man po apsirijimu diena ar dvi daryt "apsivlaymus", nes esu skaicius kad isvis suleteja mgu apykaita, geriau valgyt bent jau vaisius/darzoeves, o ne badaut isvis.

as dar maitinu, tai sau siandien leidziu viska valgyt, tik jau stabdau tas normas.

irmulia, o kur kokosa pieno yr??? niekur pardese nerandu. o taip "tingini" dievinu (ta sausainiu pyraga). taciau nusprendziau jau vegan ji pasidaryt, be kondensuoto pieno, keist ji kitu pienu.
jei kokosu peinas brangus, gal galima keist ji namuose gamintu migdolu, anakardz pienu, bet avizu jau netiktu? bigsmile.gif

jurgita-d,
o kas yra 14dydis UK? blush2.gif blush2.gif
tai yra, kiek tu sveri? pats nekukliausias klausimas.
parasei mano vaikystes nuotrupas. seimoje mes 5 vaikai, obuolio visiems po puse budavo, (vaisiai ir darzoves - turtinguju ir dievu maistas); patiekalai vyrauja miltiniai, makaroniniai, blyniniai, ryziniai.... unsure.gif uzaugom visgi, nenumirem, bet as "tvirta" ir buvau, ir dar turejau ta "compulsive eating". taigi, tikrai buvo problemu ir man su emociniu valgymu. kadir dabar, bet jau aciu D - nebe tokiam lygmeny.
o tas "valgyk, vaikeli" - tai isvis doh.gif lietuvos mociuciu topas doh.gif
kai man mociute sakydavo: vaikeli, kaip SVEIKAI atrodai, zandai raudoni...-tai noredavosi skradziai prasmegt. zinojau, kad pasitaisius esu. cool.gif nors mano mociutes akyse - TIESIOG SVEIKA. tongue.gif
o kai mociute pasakydavo: vaikeli, tu nesveikai atrodai, sukrites veidelis - tai jau tooooks komplimentas mano savivertei (suprask, bent jau minus vienas kilas pas men ax.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 birželio 2012 - 16:50
QUOTE(given444 @ 2012 06 19, 15:48)

Given444, vieną močiutę aprašydama, aprašei visų močiutes biggrin.gif:D rimtc...

Žinai dėl ko tau buvo pilvo išsipūtimas ir bilekoks pilnumas, nu oavinžirnių, juk jie ankštiniai, mergyt biggrin.gif ko tu tikėjais po 20 ankštinių kotlečiukų biggrin.gif dar kaip nesprogai, kol virškino tuos gėrius ? biggrin.gif Anekdotinė tu biggrin.gif (tu linksmų pripasakoji bajerių biggrin.gif)

Šiandien numatyta Burn ur BUns workout iš Loving Fit, visam kūneliui. Plius bonusiukai kažkokie.

p.s. kokosų pieno esu mačius berods IKI parduotuvėje, apie 4-5 lt kainuodavo...
Atsakyti
Man nuo avinžirnių būna pastoviai bloga doh.gif niekaip aš porcijų neapskaičiuoju doh.gif
Primaitinau šiandien falafeliais ir vaikus, tikiuosi jiems nors bloga nebus....
Atsakyti
Aciu uz palaikyma Sedindriuke, Vicious Vici 4u.gif
Given444, kadangi uzklausei del svorio,tai parasysiu ji,nes siaip svorio tema man tabu blush2.gif Mano ugis 162, sveriu 67kg turbut dabar.. Tai cia jau normalus mano svoris.Nors po gimdymo,kai grizau i vezes ir sportavau,sveriau 65kg. Jauciausi gerai.Ir dabar jauciuosi liuks. Bet tas pilvas labai jau didelis kazkoks.Visa kita tai mazesniu apimciu nei kazkada buvo.Pagal senesnius rubus jauciu.Nu toks tikras obuolys esu doh.gif Aisku,tinkama apranga ir gera laikysena labai padeda uzmaskuoti tai,ko nenori rodyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 06 19, 21:44)
Nu toks tikras obuolys esu

su mityba susidraugausi po truputį, ir neliks to pilvelio 4u.gif tik kantrybės ir pasiryžimo tam reikia - ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
persisaldinau gyvenima raw cheesecake... eina sau siela grauzia nuo to skonio.. rimtai biggrin.gif

sportas pries tai atliktas: gerule trefke buvo.

Jurgita-d, mityba pilva siuo atveju turi sutvarkyti, sportas pades, bet mityba mityba. Didele pazanga jau yra, svarbu super jauties smile.gif O tobulejimui ribu nera, skaityk turi vis tikslu ko siekti, o cia jau gerai wink.gif Hug!
Atsakyti
naktis, puse 11, o as sedindriukes avizinius pasidariau snackus su bananus pertrintus(dar slyvu dziovintu idejau), kokosaias ir spanguolem. viena gabalyti jau silta ragauju...dieve, kaip islaukt ryto:))) ne, geriau nieko vakarais negamint - prisiragauju doh.gif doh.gif kas is to....

sarase laukia dar bananine duonele greitu metu mirksiukas.gif

klausykit, help, kas patars - kaip pasigamint savo namini SNICKERS...nu kaip patinka man sisi sokoladas, kaip narkotikas, gal kad tie riesutai, nu kazkoks tai skonis. pries 4 metus suzinojau, kad jis ieina i modifikuotu sarasa - supykau ziauriai cool.gif cool.gif
dabar mastau - ar imanoma pasigaminti tikra sokolad saldaini. pyragus ir tortus turbut lengviaun keptis nei tokius saldainius, ar klystu?

galvoju: skrudinti riesutai - imanoma susirinkt, po to karamele - po to ieina kazkokia b cool.gif lta nuga, irgi turbut riesutu? o kaip ta glaju aplipint kas ji sukietetu...zodziu... g.gif g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif bet va kad su ta mityba ir yra sunkiausia ax.gif sportuot tai as galiu iki nukritimo, o va susilaikyt neprisivalgius tai sunku g.gif na bet su laiku viskas bus ok.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita-d @ 2012 06 19, 22:52)
Aciu mergaites 4u.gif  bet va kad su ta mityba ir yra sunkiausia ax.gif  sportuot tai as galiu iki nukritimo, o va susilaikyt neprisivalgius tai sunku g.gif  na bet su laiku viskas bus ok.aciu  4u.gif

Dar būna šitą dalyką jaukia hormonai. Vetėtų susižiūrėti ar jie visiškai tvarkoje mirksiukas.gif

Nu ką mielosios, visada būna pirmas kartas, išbandžiau .......... avinžirnius biggrin.gif Eikit sau, jokio 'cudo', visai kaip žirniai man, o sako, kad skonis ne kaip lęšių, ne kaip žirnių, ne kaip sojų. Meluoja biggrin.gif
Atsakyti