Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 04, 15:20)
špinatų pavalgyk daugiau, jie gi laikomi daržovių karaliais  mirksiukas.gif  juos pilna visokių mineralų + ir taip trūkstamos geležies  mirksiukas.gif

Spinatus istisai beveik valgau, bet mineralai is darzoviu negali buti lyginami su mineralais kituose produktuose... ir taip zalesiu labai daug valgau....

o siaip sakoma kad spinatai turi 22 mg gelezies 100 gramu,.... o kitas dalykas, kad atseit cia yra klaida nuo senu laiku padaryta, ir nepataisoma, atseit blogai kablelis padetas buvo ''22,0 mg vietoj 2,20 mg biggrin.gif '' suprask kaip nori biggrin.gif

o taip seklu, riesutu, va neskanaus grakisku riesutu sviesto turiu, vis naudot turiu...ot sudas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 birželio 2012 - 16:40
Šiandien labai jau skauda kojas, tad Insanity treniruotę praleisiu ;/ padarysiu kokią iš p90x smile.gif

Beje, neseniai toks klausimas iškilo - kas yra intensyvus sportas?
Gydytoja man liepė vengti intensyvaus sporto dėl ligos, bet kuo matuojamas tas intensyvumas? Jei aš sportuoju 4-5k savaitėje nuo 40min iki 1,5h (darau p90x/ Insanity hibridą) ar tai jau intensyvu? Ir svorių didelių nenaudoju - 2,5kg mano hanteliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 06 04, 15:39)
Šiandien labai jau skauda kojas, tad Insanity treniruotę praleisiu ;/ padarysiu kokią iš p90x smile.gif

Beje, neseniai toks klausimas iškilo - kas yra intensyvus sportas?
Gydytoja man liepė vengti intensyvaus sporto dėl ligos, bet kuo matuojamas tas intensyvumas? Jei aš sportuoju 4-5k savaitėje nuo 40min iki 1,5h (darau p90x/ Insanity hibridą) ar tai jau intensyvu? Ir svorių didelių nenaudoju - 2,5kg  mano hanteliai  g.gif

Intensyvu kitiems jau yra ir 4-5 kartai per savaite smile.gif o jei dar pasakytum kad Insanity .. aparpuolis is karto biggrin.gif

http://www.bodybuild...nimo-pagrindai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 birželio 2012 - 16:53
Sveikos,

šiaip dėl geležies, mes žiemą tikrai nemažai valgom mėsos, pagrinde paukštieną, kartais jautieną ir vis tiek pavasarį pas mane geležies jau trūksta (ypač kai laukiausi), o rudenį po vasaros būdavo laaabai geras kraujas. Aš galvoju taip yra dėl to, kad visą vasarą pravalgai salotas, kitokias žoles, tokias kaip pipirmėtės, petražolės, dilgėlės, kiaulpienės.. ir belenkiek braškių, trešnių, mėlynių, obuolių smile.gif

Vakar dalyvavau mini bėgimo varžybose, atbėgau pirma bigsmile.gif ir po to sukritom į vandenį, nuostabus jausmas. Galvojau šiandien sirgsiu nes vanduo buvo šaltas smile.gif , bet nieko savijauta puiki ir net keistai beveik raumenų neskauda.

Dėl sporto skausmų, aš kai tik pradėjau sportuot, tai man vienu metu čiurną laaabai skaudėjo, po to kelį, vienu metu nugarą, bet kažkaip ramiau kelias savaites pasportuoji pralauki ir praeina, nes mano organizmas kai buvo seniai krūvio neturėjęs, reikėjo kažkaip prisitaikyti.

Sedindriuke labai teisingai parašei dėl maisto sveikumo- naudingumo. Beje išbandėm ir mes ledus, labaaai liuks, dukryte dabar vis prašo šokoladinių ledų bigsmile.gif Dar norėjau paklausti dėl migdolų miltų, aš tiesiog susimaliau migdolus su kavamale, ar gerai padariau, ar reikejo kažkaip kitaip juos daryti?
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 06 04, 16:35)
Sveikos,

šiaip dėl geležies, mes žiemą tikrai nemažai valgom mėsos, pagrinde paukštieną, kartais jautieną ir vis tiek pavasarį pas mane geležies jau trūksta (ypač kai laukiausi), o rudenį po vasaros būdavo laaabai geras kraujas. Aš galvoju taip yra dėl to, kad visą vasarą pravalgai salotas, kitokias žoles, tokias kaip pipirmėtės, petražolės, dilgėlės, kiaulpienės.. ir belenkiek braškių, trešnių, mėlynių, obuolių  smile.gif

Vakar dalyvavau mini bėgimo varžybose, atbėgau pirma  bigsmile.gif  ir po to sukritom į vandenį, nuostabus jausmas. Galvojau šiandien sirgsiu nes vanduo buvo šaltas  smile.gif , bet nieko savijauta puiki ir net keistai beveik raumenų neskauda.

Dėl sporto skausmų, aš kai tik pradėjau sportuot, tai man vienu metu čiurną laaabai skaudėjo, po to kelį, vienu metu nugarą, bet kažkaip ramiau kelias savaites pasportuoji pralauki ir praeina, nes mano organizmas kai buvo seniai krūvio neturėjęs, reikėjo kažkaip prisitaikyti.

Sedindriuke labai teisingai parašei dėl maisto sveikumo- naudingumo. Beje išbandėm ir mes ledus, labaaai liuks,  dukryte dabar vis prašo šokoladinių ledų bigsmile.gif Dar norėjau paklausti dėl migdolų miltų, aš tiesiog susimaliau migdolus su kavamale, ar  gerai padariau, ar reikejo kažkaip kitaip juos daryti?

Summer, taip susimalei juos iki ale pudros, arba iki tokio smulkumo, kokio eina, ir viskas. Ir miltai smile.gif Su kavamale ir kokoso drozles susimalus butu kokosu miltai smile.gif Kavamales neturiu eh...

Del begimo saunuole smile.gif)

Del gelezies smile.gif va taip ir yra, kad oram siltejant, dienoms ilgejant na ir noris tu sezonisku dalyku, o einant dienom tamsyn, saltejant orams, jau ir siltesnio kazko noris, ir sotesnio.. matyt taip gaunas.. vistiena nelabai gelezies ir turi... turi raudona mesa (jautiena, versiena, dar subproduktai gerai ypac del gelezies..), kuri aprupinta gyvulinem kraujo lastelem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 birželio 2012 - 17:44
na ka siandien isbandziau Insanity cardio ir nenualpau ir sirdies smugio negavau g.gif gal lengva pasirinkau programa, nes ji ikelta youtube online. ieskosiu toliau. man idomu, kas daro insanity, kodel ten buna 10min cardio, po to viduryje - tempimo pratimai - ir vel cardio. man taip keista. tempimas gi visad buna pabaigoje, kaip kad pas JM. g.gif ar cia atokvepiui Shaun T juos ideda?

selindriuke, nesupratau ka norejei pasakyti, kuomet parasei "visiskai kitas mokslas yra HIIT ir HIT treniruotes". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 04, 16:44)
na ka siandien isbandziau Insanity cardio ir nenualpau ir sirdies smugio negavau  g.gif gal lengva pasirinkau programa, nes ji ikelta youtube online. ieskosiu toliau. man idomu, kas daro insanity, kodel ten buna 10min cardio, po to viduryje - tempimo pratimai - ir vel cardio. man taip keista. tempimas gi visad buna pabaigoje, kaip kad pas JM.  g.gif ar cia atokvepiui Shaun T juos ideda?

selindriuke, nesupratau ka norejei pasakyti, kuomet parasei "visiskai kitas mokslas yra HIIT ir HIT treniruotes".  ax.gif

Na HIT ir HIIT yra kas kita nei tik jegos/pasipriesinimo treniruotes. HIT ir HIIT jau automatiskai ijungia Cardio i treniruote, nes naudojami 'sprogstamieji' (Plyo) pratimai istvermei, stabilumui, pusiausvyrai.
Atsakyti
Sveikos,

pas mus pradėjo rodyti The biggest loser 8 sezoną. Žiūrėsiu.

Pas mane iki šiol nebūdavo geležies trūkumo, tik nėštumų pabaigoj jau pritrūkdavo. Valgau visokią mėsą, stengiuosi, visada pietums gaminti kažką mėsiško.
Sedindriuke, geležies įsisavinimui trukdo sėlenos, ankštinių kultūrų baltymai, kiaušiniai, kalcis.
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 06 04, 17:10)
Sveikos,

pas mus pradėjo rodyti The biggest loser 8 sezoną. Žiūrėsiu.

Pas mane iki šiol nebūdavo geležies trūkumo, tik nėštumų pabaigoj jau pritrūkdavo. Valgau visokią mėsą, stengiuosi, visada pietums gaminti kažką mėsiško.
Sedindriuke, geležies įsisavinimui trukdo sėlenos, ankštinių kultūrų baltymai, kiaušiniai, kalcis.

isisavinimui daug kas trukdo is tiesu.. bet dar ne visi organizmai vienodi... eh o tu produktu ne tiek daug ir valgau,retai netgi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 04, 18:44)
na ka siandien isbandziau Insanity cardio ir nenualpau ir sirdies smugio negavau  g.gif gal lengva pasirinkau programa, nes ji ikelta youtube online. o

Man tai Insanity Pure Cardio yra pakankamai sunki, palyginus su kitom, nes čia ne interval training, todėl nėra atokvėpių - varai be sustojimo. Matyt tavo geresnė fizinė forma, kad taip lengvai atlaikei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 06 04, 17:44)
Man tai Insanity Pure Cardio yra pakankamai sunki, palyginus su kitom, nes čia ne interval training, todėl nėra atokvėpių - varai be sustojimo. Matyt tavo geresnė fizinė forma, kad taip lengvai atlaikei  thumbup.gif

Zoory, tu svorio megini priaugti? mases ta prasme, ne riebalines zinoma. Tau cardio is vis minimaliai reikia, tik del tonuso, tu turi butinaiskaidyt trefkes- virsus apacia, ir su svoriais padirbet, o cardio 10 min po kazkurios trefkes max 3 kartus i savaite. Baltymu vartojimas butinas, nors rasei kad vartoji.
Atsakyti
Mano vyrs vos vaikšto po sporto iškankintas tongue.gif
Nežinia kiek temps. Bent jau mėnesį tai tikrai, nes susimokėjo. biggrin.gif
Atsakyti