QUOTE(given444 @ 2012 06 03, 22:42)
selindriuke, kaip supratau, tu megsti lovingfit ir pagal ja darai- pirma jegos, po to cardio, ar ne taip? kiek su viskuo tau kasdien gaunas? telpi i 30min?
as paziureisu lovingfit kuria diena, nes darba pas mane buvo Butt Bible, JM, Insanity gabaliukai ZWOW gabaliukai, uzmeciau ir keleta vaizdeliu is BR.
o lovingfit sunkeja pratimai? ar keciasi, taip kaip ZWOW pateikia naujus? ar tiesiog tu dara ta pat nuolat pasirinkus atatinkama lygi, intermediate ar advanced, ir pan?
as paziureisu lovingfit kuria diena, nes darba pas mane buvo Butt Bible, JM, Insanity gabaliukai ZWOW gabaliukai, uzmeciau ir keleta vaizdeliu is BR.
o lovingfit sunkeja pratimai? ar keciasi, taip kaip ZWOW pateikia naujus? ar tiesiog tu dara ta pat nuolat pasirinkus atatinkama lygi, intermediate ar advanced, ir pan?

Given444,
taip darau LovingFit, darau ir senuosius BodyRock (su Zuzana), darau ir ZWOW. Tiesiog pasirenku jei siandienai numatyta virsaus treniruote tai pasirenku virsui kur akcentuojama treniruote, jei apaciai tai apaciai (Na LovingFit skirsto ji tas treniruotes: virsus apacia, abs workout, tai nesudetinga pasirinkti), viso kno kai treniruotes noriu ar tiesiog cardio daznai imu koki Bodyrock intervaline treniruote (pvz. S&M Workout; arba Hot Body Workout). Loving fit neskirsto i lygius, ir man lygiu nereikia.
Gaunas zinok ivairiai- 40 min minimum, siaip su viskuom (apsilimas 16 roundu 15s/15 s. High knees ir Mountain Climber; ir paskui du pratimai abs; tada treniruote; tada 10 min cardio koks nors (ne kasdien, nes kartais treniruoten yra itraukta cardio pratimu, tai nepersistengiu); ir atvesimas besitampant) Daznai virsaus treniruote trumpesne buna, tai tada cardio darau (10 min intervalais kokius du pratimus, zliaugiu..). Kas diena darau vis kitas treniruotes, kartais kartoju, nes buna isimyliu kokia.. bet ne kas dien kartoju.
Sudetingai gal nuskambejo viskas.. ?

Pradejau sportuoti su Bodyrock Zuzanos treniruotem, daznai po dvi kokias - na kad pusvalandis gautusi susideliodavau taip... sustiprejau tikrai greit (o iki tol gyma lankiau n metu.. pradejus intensyvias treniruotes su Bodyrock ir intervalais..galvojau esu lepsis