Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(given444 @ 2012 06 03, 22:42)
selindriuke, kaip supratau, tu megsti lovingfit ir pagal ja darai- pirma jegos, po to cardio, ar ne taip? kiek su viskuo tau kasdien gaunas? telpi i 30min?
as paziureisu lovingfit kuria diena, nes darba pas mane buvo Butt Bible, JM, Insanity gabaliukai ZWOW gabaliukai, uzmeciau ir keleta vaizdeliu is BR.

o lovingfit sunkeja pratimai? ar keciasi, taip kaip ZWOW pateikia naujus? ar tiesiog tu dara ta pat nuolat pasirinkus atatinkama lygi, intermediate ar advanced, ir pan?  4u.gif

Given444,
taip darau LovingFit, darau ir senuosius BodyRock (su Zuzana), darau ir ZWOW. Tiesiog pasirenku jei siandienai numatyta virsaus treniruote tai pasirenku virsui kur akcentuojama treniruote, jei apaciai tai apaciai (Na LovingFit skirsto ji tas treniruotes: virsus apacia, abs workout, tai nesudetinga pasirinkti), viso kno kai treniruotes noriu ar tiesiog cardio daznai imu koki Bodyrock intervaline treniruote (pvz. S&M Workout; arba Hot Body Workout). Loving fit neskirsto i lygius, ir man lygiu nereikia.
Gaunas zinok ivairiai- 40 min minimum, siaip su viskuom (apsilimas 16 roundu 15s/15 s. High knees ir Mountain Climber; ir paskui du pratimai abs; tada treniruote; tada 10 min cardio koks nors (ne kasdien, nes kartais treniruoten yra itraukta cardio pratimu, tai nepersistengiu); ir atvesimas besitampant) Daznai virsaus treniruote trumpesne buna, tai tada cardio darau (10 min intervalais kokius du pratimus, zliaugiu..). Kas diena darau vis kitas treniruotes, kartais kartoju, nes buna isimyliu kokia.. bet ne kas dien kartoju.

Sudetingai gal nuskambejo viskas.. ? doh.gif

Pradejau sportuoti su Bodyrock Zuzanos treniruotem, daznai po dvi kokias - na kad pusvalandis gautusi susideliodavau taip... sustiprejau tikrai greit (o iki tol gyma lankiau n metu.. pradejus intensyvias treniruotes su Bodyrock ir intervalais..galvojau esu lepsis biggrin.gif ), rezultatai ir uzvilko nenuleist ranku... o pradejau 2011 vasara, o ilga laika stebejau tik puslapi ir galvojau - totalus briedas toks sportas namie... pfff namie, neimanoma, nesmaone! tik gyme, numynus apsilimui 10 km, tada pasportavus... biggrin.gif biggrin.gif paskui isdrisau uzsiimti, nu galvoju ziauruma 20 minuciu taigi niekis, svoris prades augti kaip ant mieliu, kur tie mano 10 km kas diena numinti biggrin.gif? o pasirodo visai kitas mokslas yra HIIT ir HIT treniruotes smile.gif O jos populiareja ir ju nauda irodyta vis tik... na tiesiog viskas proto ribose... tik ta prota isjungti noris, kai nori kazkokio rezultato paskui jau gal net ir per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 03, 23:22)
gal pasidalysi receptu? biggrin.gif biggrin.gif

Na... nekoks tas mano receptas...
Ištisai bumbėti lotuliukas.gif
O jei rimtai, MB turi problemų su kaklu ir todėl bet kokia fizinė veikla jam jau būtų gerai.
Bet ištisai atsikalbinėjimai...
Anądien tiesiai šviesiai pasakiau - pasižiūrėk į savo tėvus, tu tokios senatvės nori??? Mano anyta su kupra, o ieško ligų. Žinoma, nieko neranda, nes visos problemos yra dėl stuburo. Iš šalies pažiūrėjus - kabliukas... O uošvis su dirbtiniu vožtuvų sinchronizatorium... Tai va tokie argumentai kartais paveikia.
Liūdnai taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 04, 00:25)
Kaip tas zyzimas pasireiskia? traskejimas, skausmas? jei skausmas, vadinas kazka neteisingai darai, neteisinga forma, jei traskejimas - tai naturalu, sanariai traska... kol neskauda tol bedos nera tpu tpu tpu, traskejima sumazinti reikia apsilimo pries treniruotes.
Kazkaip sunku tiket kad dviraciu susivaryt gali sanari, na taip jei sedyne per zemai ir vaziuojant nepilnai issitiesia koja, o taip tai sanarys juda savo trajektorija, nera apkraunamas kuno svoriu... mynimas normali manksta turetu buti sanariams...
gal apmazink sokinejimu kieki, orientuokis ant pratimu atskiroms kuno dalims, leisdama pailseti kojoms...
Turejai pastebet kai kalbejom apie sanarius kada, kelios merginos uzsisake Animal Flex. As pati sugerus dvi backutes esu, profilaktiskai, vel metu gale parsisiusiu is Jav sugert, juos perku ir mamai gerti..

Tai prasom nebetyliai sportuoti wink.gif  4u.gif

Tas zyzimas - tai pastovus nestiprus skausmas, net ir kai nesportuoji, o kai keliesi nuo kėdės (stojiesi), arba kai net ilgiau pasėdi (mano darbas sėdimas, tenka po kelias valandas išsėdėt). Vis galvojau, kad "persisportavau", nes kuo toliau pagal JM Body revolution, tuo pratimų daugiau, kur sanariai stipriai apkrauti.

Animal Flex užfiksavau, vis planuodavau parsisiųst, dabar jau tikrai teks užsisakyti.

Parsisiunčiau JM jogos treniruotes, gal be šuoliukų bus kitaip, nebeskaudės...

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2012 06 04, 07:11)
Tas zyzimas - tai pastovus nestiprus skausmas, net ir kai nesportuoji, o kai keliesi nuo kėdės (stojiesi), arba kai net ilgiau pasėdi (mano darbas sėdimas, tenka po kelias valandas išsėdėt). Vis galvojau, kad "persisportavau", nes kuo toliau pagal JM Body revolution, tuo pratimų daugiau, kur sanariai stipriai apkrauti.

Animal Flex užfiksavau, vis planuodavau parsisiųst, dabar jau tikrai teks užsisakyti.

ačiū

Renna, leisk pailset sanariams, daryk virsaus treniruotes (taip, daugumos virsus yra pakankamai silpna vieta, bus proga wink.gif)Matysi ar pojuciai sanariuose keiciasi. O bet taciau, PAREIKALAUK seimos daktares siuntimo pas ortopedus, arba tiesiogiai uz pinigus eit, persisviesti sanarius. Jei reik, paburk daugiau simptomu daktarei, kad tik rasytu siuntima, ir registruokis i eile i kokias Klinikas ar kur ten siuncia.. Skaudami sanariai kenkia klubu sanariams net... ANIMAL Flex nepakenks, sutept sanarius tikrai reikia visoms, kas sportuoja, o sanariu stiprinimas deja tik toks - stiprinimas raumenu, aplink sanarius einanciu.. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 04, 04:50)
Na... nekoks tas mano receptas...
Ištisai bumbėti lotuliukas.gif
O jei rimtai, MB turi problemų su kaklu ir todėl bet kokia fizinė veikla jam jau būtų gerai.
Bet ištisai atsikalbinėjimai...
Anądien tiesiai šviesiai pasakiau - pasižiūrėk į savo tėvus, tu tokios senatvės nori??? Mano anyta su kupra, o ieško ligų. Žinoma, nieko neranda, nes visos problemos yra dėl stuburo. Iš šalies pažiūrėjus - kabliukas... O uošvis su dirbtiniu vožtuvų sinchronizatorium... Tai va tokie argumentai kartais paveikia.
Liūdnai taip  ax.gif

Taip tiesa.... Gerai kad susiproti smile.gif

Kaip kad as maciau ir matau, ka maistas ir valgymas tik 'nes tik tai skanu' gali padaryt ir padaro/padare aplinkiniams ir artimiesiems...
Atsakyti
labas rytas sportuojančioms ( -iems) bigsmile.gif

savaitgalis praėjo pusėtinai gerai, nužygiavome palygint mažai, vis tik oras visai nepalankus buvo doh.gif nieko, tikėkimės birželį galėsime saule labiau pasidžiaugti.

Šiandien jau turiu JM sėdimajai ir kojoms, dar laukia presas ir rankos bei papildomai kojoms treniruotė biggrin.gif ( anksti ryte atlikau, iki remontai vėl prasidėjo hihihi.gif )

beje, Sedindriuke, ką gali pasakyti apie šiuos papildus sąnariams ir ne tik : "AngioCell Plus" - skystasis ryklio kremzlių ekstraktas g.gif

atrodo štai taip:
user posted image

Čia mums šį savaitgalį rekomendavo išbandyti kaip labai gerą preparatą ( apie AF buvo nekokios nuomonės dėl jame esančio gliukozamino... mastau.gif ) , bet kiek naršau po google, kol kas nepavyko rasti kur galima jo įsigyti užsienyje doh.gif LT kainuoja truputį nemažai nuo 150 lt iki beveik 190 lt už 1 pakuotę ( joje yra 10 buteliukų po 7.5ml) , o jų reikia rodos 4 pakuotes sugerti, kad būtų nauda sąnariams ...
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2012 06 04, 07:11)

ačiū

del to dviracio - gal jis jums nepritaikytas, netaisyklinga sedesena gali kelti keliu sanariu problemas. gal vazinet per auksta/sunkia pavara? geriau yra smarkiai sukti pedalus su maza apkrova, negu isimetus auksta begi letai pedaluot.
dar reiktu daryt tempimo pratimus blauzdoms, slaunies raumenims. sviestis ir as norejau, bet gydytoja man pasake, kad jeigu skausmas nepastovus, tai svietimas nieko nerodys. susitrauke, sustinge sausgysles ir raumenys tempia kelio sanari i nenaturalia pozija ir todel skaudena. tempimai, ypac blauzdos (pasistojus ant laiptelio, kulnas eina zemyn) man padeda.
Animal Flex man labai dirgino skrandi, nors jis paprastai nera jautrus, bet to flex po sauja tableciu per karta reik gert sad.gif
Atsakyti
jautiena, na aš pastebėjau, kad po AF išgėrimo kažkoks keistas skonis burnoje , lyg kažkuri tabletė jaustųsi g.gif o suryti iš karto 8 tabletes - niu sunkiai , leda, bet taip jau po 2 ar po 3 iš karto , nes po vieną atsibosta biggrin.gif

o apie šiuos naujus (AngioCell Plus) šiandien gavau labai nekokios info, kad tai nėra geras dalykas doh.gif žodžiu.... ir atsirink, žmogau, kas gerai, o kas kenkia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 04, 11:56)
jautiena, na aš pastebėjau, kad po AF išgėrimo kažkoks keistas skonis burnoje , lyg kažkuri tabletė jaustųsi  g.gif o suryti iš karto 8 tabletes - niu sunkiai , leda, bet taip jau po 2 ar po 3 iš karto , nes po vieną atsibosta  biggrin.gif

o apie šiuos naujus (AngioCell Plus) šiandien gavau labai nekokios info, kad tai nėra geras dalykas  doh.gif  žodžiu.... ir atsirink, žmogau, kas gerai, o kas kenkia... doh.gif

nesu Irmulia girdejus apie tuos naujus nieko.. Animal Flex man nesukele jokiu nepatogumu, bet matomai, kiek zmoniu tiek nuomoniu. O gliukozaminas juk ir reikalingas sanariams, kodel jis blogai?

Tada saltienas, kremzles ir zelatinas valgykim, sanariams bus naturaliausias maistas biggrin.gif

as salotas su kumpeliu biski valgau... nu nezinau kaip tos mesos reik normaliai valgyt (tris kartus per diena ar kaip), kad gelezis kraujy butu norma... viaukt... net netampo seile man ant mesos, turiu minty raudona mesa, .. nu zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Sedindriuke, nesugebėjo paaiškinti, kodėl jis blogai ... hihihi.gif aš tai ką, nesuksiu sau galvos, sugersiu AF ką pradėjau (kažkaip jaučiu jų poveikį sąnariams) , o dėl tų kitų ryklio - tai dar info pasiskaitinėsiu mirksiukas.gif

va va , į mėsų pusę ir manęs netraukia, bet rūkytų kiaulių uodegėlių tai išsiilgusi lotuliukas.gif kažkada prieš 100 metų PC jų būdavo pirkti, dabar visai dingę - taigi ,nežinau ar patiktų dabar jų paragavus biggrin.gif nes ausys ir knyslės jokių sentimentų nesukelia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 04, 14:59)
Sedindriuke, nesugebėjo paaiškinti, kodėl jis blogai ... hihihi.gif aš tai ką,  nesuksiu sau galvos, sugersiu AF ką pradėjau (kažkaip jaučiu jų poveikį sąnariams) , o dėl tų kitų ryklio - tai dar info pasiskaitinėsiu  mirksiukas.gif 

va va , į mėsų pusę ir manęs netraukia,  bet rūkytų kiaulių uodegėlių tai išsiilgusi  lotuliukas.gif  kažkada prieš 100 metų PC jų būdavo pirkti, dabar visai dingę - taigi ,nežinau ar patiktų dabar jų paragavus  biggrin.gif  nes ausys ir knyslės jokių sentimentų nesukelia  biggrin.gif

ausu kremzlytes patraskint skanu, uodegu nevalgius... kazkaip pobaisiai skamba biggrin.gif
bet va be mesos.. nors nesuprantu per kuria vieta jos zumazinau, ir anksciau nerijau jos... bet tyrimas parode kad gelezies nerasta... konkreciai nezinau nes laiske tik recepta turiu. ir anksciau su gelezim man budavo riba nes nu nesu mesiaede ..o gelezies pagerus pamenu kaip ant sparnu lakiojau nes energijos buvo uh ir savijauta buvo uh...

Atsakyti
špinatų pavalgyk daugiau, jie gi laikomi daržovių karaliais mirksiukas.gif juos pilna visokių mineralų + ir taip trūkstamos geležies mirksiukas.gif
Atsakyti