QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 22, 22:07)
Nu nu, Gyti, prisipažinkim gal jau, ką, vis tiek susekė
Dėl "neturiu kada", tai būtent tokio komentaro ir tikėjausi, nes pati tokių dalykų nepateisinu. Tik va pamiršau paminėti, kad nekišu visko po ranka, jau seniai mano racione beveik visad tik sveikas namuose gamintas maistas, kitoks neskanus

Bet tu truputį žinai mano dabartinę situaciją, plius dar krūva bėdų susidėjo, kad išeinu iš namų 7, grįžtu 21, tai tikrai ne eksperimentai virtuvėje galvoj

Plius ir man, kaip ir rašiusioms prieš kelis lapus, užplaukia emocinis valgymas, taip ir šią savaitę buvo, čia tai žiauru man, reik dirbt su savim psichologiškai, labai labai daug dirbt

Tikra tiesa, kad mityba sudaro didžiąją dalį sėkmės. Sportuot galiu bele kiek bele kaip, tai yra kaifas

, o va mityba visad kišo man koją (na, tie persivalgymai).
Kalbėjot apie atsispaudimus, tai aš kasdien stengiuos nesimuliuot ir bent 3*10 ar 5*10 padaryt, ir ką pastebėjau, labai jau sutvirtėjo rankos

(tik nuo to plonesnės nepasidarė

) ir žvaigždę darau, apie kurią šnekėjot, tik iki tobulo atlikimo dar yra ką veikt. Nužiūrėjau kurią čia dieną tą trenkę iš lovingfit abs, kur visi pratimai po 30 , padariau, suprakaitavau, bet maža pasirodė

Bet jausmas lb fainas
Taip taip, duoda savo toks visą dieną žygiavimas, kaip ir bet koks sportas

Nieko, prasijudinsim, kad vėl būtų panašiai
Cukinijos, mmmmm

Kaip pasiilgau, bet kokiu pavidalu
Dėl kavos, vienas puodeliukas, tai nieko, tikrai nepakenks

Nebent norėjai visiškai atsisakyti.
Kada stovi nugara į šviesą, matai tik savo šešėlį (K. Gibran)