Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Ar Jus palaiko namiškiai pomėgį sportui ir tikslus sporte? (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 04, 18:51)
Mano vyrs vos vaikšto po sporto iškankintas  tongue.gif
Nežinia kiek temps. Bent jau mėnesį tai tikrai, nes susimokėjo. biggrin.gif

jegaaaa!!! pamate koks lepsis biggrin.gif:D:D maniskis kada po krepsinio treniruotes kai padare lunge ir squat pratimu (ko ner gyvenime dares) tai vaiksciojo issisketes kaip nudepiliuota bikini zona butu buvus biggrin.gif:D:D kikenau is lepsiskumo biggrin.gif nesusidomejo rimciau pajudet.. bet laime isvaro kasi pazaist vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 04, 19:53)
jegaaaa!!! pamate koks lepsis biggrin.gif:D:D maniskis kada po krepsinio treniruotes kai padare lunge ir squat pratimu (ko ner gyvenime dares) tai vaiksciojo issisketes kaip nudepiliuota bikini zona butu buvus biggrin.gif:D:D kikenau is lepsiskumo biggrin.gif nesusidomejo rimciau pajudet.. bet laime isvaro kasi pazaist vis smile.gif

ta frazė nesveikai prajuokino biggrin.gif biggrin.gif
Na, o aš pagaliau susiėmiau, padariau treniruotę. Tiesa, jūs geriau žinot, ką reikia daryti, kad riebalą numest efektyviai/greitai?
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 06 04, 19:22)
ta frazė nesveikai prajuokino  biggrin.gif  biggrin.gif
Na, o aš pagaliau susiėmiau, padariau treniruotę. Tiesa, jūs geriau žinot, ką reikia daryti, kad riebalą numest efektyviai/greitai?

cardio biggrin.gif

as laukiu kol issinesdins is namu kas man trukdo ir eisiu trefkintis - Flip Flop fantasy workout is Loving fit. apaciai siandien. plius 10 min cardio.
Atsakyti
laba 4u.gif
ka tik atpuskavau swoon.gif fainai, po baliuku...tai jega!!!
sedindriuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Scelerum. @ 2012 06 04, 20:22)
ta frazė nesveikai prajuokino  biggrin.gif  biggrin.gif

ziurint kiek yra to riebalo, jei daug tai gal bus greitai kazkokiu rezultatu...jei nedaug tai sunkiai...dar be kardio dadeciau idealia mityba... smile.gif mityba 70% cardio30%
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 06 04, 21:50)

ziurint kiek yra to riebalo, jei daug tai gal bus greitai kazkokiu rezultatu...jei nedaug tai sunkiai...dar be kardio dadeciau idealia mityba... smile.gif mityba 70% cardio30%

visu 100 % drinks_cheers.gif su vyru dabar prie užsilikusių vargstam... kai didelis kiekis lašinių, tai jie gan greitai nutirpsta, bet tie likučiai - tikrai nėra taip paprasta juos "damušti" čia jau kai kada tenka aukoti ( mitybos atžvilgiu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 04, 20:53)
visu 100 %  drinks_cheers.gif  su vyru dabar prie užsilikusių vargstam...  kai didelis kiekis lašinių,  tai jie gan greitai nutirpsta, bet tie likučiai - tikrai nėra taip paprasta juos "damušti" čia jau kai kada tenka aukoti  ( mitybos atžvilgiu)  biggrin.gif

mhm savaitgaliais pyragiukais megaujates ant tu paskutiniu 'lasiniu' biggrin.gif zinau zinau biggrin.gif

As po FLIP FLOP Fantasy workout apatinei daliai uodegai... neintensyvi bet varvejo prakaitas i akis, ir dvi maikes persigere... cardio nusistaciau 10 min 10s off/ 50 s on.. du roundus padariau - pofik.. nusibaigus jauciaus biggrin.gif

fromaige frais su spinatais, kokosu ir baltymu milteliais smile.gif na baltymu susirenku: pietums buvo sojos kotletukai, paskui biski dar kumpelio, varske ryte, uzkandziai su baltymu... rankiosiu gelezi su baltymais, tik teks pieno produktus ribot arba tablete tarpuose gert biggrin.gif nu juk uzsilenksiu be varskes... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 birželio 2012 - 22:57
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 04, 23:52)
nu juk uzsilenksiu be varskes... biggrin.gif

Man varškė tuoj per ausis išlys doh.gif
Bet kito maisto irgi nebegaliu valgyt. Kas čia pasidarė, gal vasara? Nu nenoriu šilto maisto. Dar košę ryte šiltą suvalgau, o perpiet jau kelios savaitės pas mane žalumynai su varške. Daaaaug lotuliukas.gif

Per kiek laiko +- įsivaizduojat galima numest tuos paskutinius riebalus, jei subalansavus sportą ir mitybą?
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 04, 20:45)
Zoory, tu svorio megini priaugti? mases ta prasme, ne riebalines zinoma. Tau cardio is vis minimaliai reikia, tik del tonuso, tu turi butinaiskaidyt trefkes- virsus apacia, ir su svoriais padirbet, o cardio 10 min po kazkurios trefkes max 3 kartus i savaite. Baltymu vartojimas butinas, nors rasei kad vartoji.

Taip, bandau priaugt masės smile.gif O po treniruočių geriu amino rūgščių kokteilius, bet galvoju gal pereit prie baltyminių kokteilių g.gif
Tai pas mane taip ir yra suskaidyta - kas antrą dieną darau tai pečius ir rankas, ar krūtinę ir nugarą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 04, 23:52)
mhm savaitgaliais pyragiukais megaujates ant tu paskutiniu 'lasiniu' biggrin.gif zinau zinau biggrin.gif

hihihi.gif tai greičiausiai todėl ir kankinamės tongue.gif kad pyragiukais mėgaujamės lotuliukas.gif bet jau buvo pokalbis, kad bendrai džiovintis bigsmile.gif o šiaip tai niekur neskubame, viskas savo laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 06 05, 04:57)
Man varškė tuoj per ausis išlys doh.gif
Bet kito maisto irgi nebegaliu valgyt. Kas čia pasidarė, gal vasara? Nu nenoriu šilto maisto. Dar košę ryte šiltą suvalgau, o perpiet jau kelios savaitės pas mane žalumynai su varške. Daaaaug  lotuliukas.gif

Per kiek laiko +- įsivaizduojat galima numest tuos paskutinius riebalus, jei subalansavus sportą ir mitybą?

Va va , as silto maisto retai valgau- na pietus...

Irunia, sureguliavus mityba ir sporta, viskas disciplinuotai, rezultatai po 2 savaiciu jau gali matytis. Bet tai turi buti ne metimas. Paskutinius kilogramus ne metimo budu reikia numesti, o pasportavimu ir tvarkinga svaria mityba... jie patys nujudes, kad ir kaip sunkiai judetu, bet geriau per ilgesni laika mesti, nei per trumpesni, tada organizmas kad nebutu BAC MAN BADAS, o dabar tai griebsiu, tik duok man koki niekuti, is karto uzmesiu i sona biggrin.gif organizmui bado negalima sudaryt ilgesni laika;
Be to daug gaunant baltymu ir nesportuojant, baltymai nesunaudojami raumenu gamybai, o raumenys auga ('gaminasi') tik jiems gavus kruvio, tad baltymai ant sonu gali nusesti ir i rezervus, kurie mums nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 04, 09:26)
Renna, leisk pailset sanariams, daryk virsaus treniruotes (taip, daugumos virsus yra pakankamai silpna vieta, bus proga wink.gif)

Sedindriuke, ačiū, neiškenčiau be sporto, jau JM jogos treniruotą padariau...

QUOTE(jautiena @ 2012 06 04, 11:36)
del to dviracio - gal jis jums nepritaikytas, netaisyklinga sedesena gali kelti keliu sanariu problemas. gal vazinet per auksta/sunkia pavara?......

Va man dėl to dviračio labiausiai ir neaišku... O buvo taip, kad nusipirkau dviratį ir iš kart iki savo kaimo nuo parduotuvės pardūmiau, apie 15-18 km doh.gif čia po ilgos pertraukos, nemynus buvau ilgą laiką doh.gif

Kalbat apie mėsas, o aš be jos neįsivaizduoju savo raciono... Šiaip norėčiau jos atsisakyti, bet supratau, kad negaliu, organizmas man jos reikalauja smile.gif

Kas pačios auginat špinatus, ar galima juos skinti kai pradeda žydėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 06 05, 09:30)
sureguliavus mityba ir sporta, viskas disciplinuotai, rezultatai po 2 savaiciu jau gali matytis. Bet tai turi buti ne metimas. Paskutinius kilogramus ne metimo budu reikia numesti, o pasportavimu ir tvarkinga svaria mityba... jie patys nujudes, kad ir kaip sunkiai judetu, bet geriau per ilgesni laika mesti, nei per trumpesni, tada organizmas kad nebutu BAC MAN BADAS, o dabar tai griebsiu, tik duok man koki niekuti, is karto uzmesiu i sona biggrin.gif organizmui bado negalima sudaryt ilgesni laika;
Be to daug gaunant baltymu ir nesportuojant, baltymai nesunaudojami raumenu gamybai, o raumenys auga ('gaminasi') tik jiems gavus kruvio, tad baltymai ant sonu gali nusesti ir i rezervus, kurie mums nepatinka biggrin.gif

a lia kokie protingi žodžiai thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kai permąstai, viskas taip glaudžiai susiję bigsmile.gif
Atsakyti