Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

ryte gavau atomika Coromandel ir pasipurskiau - diedas "aaa fuuu kuo cia prisipurskei jau?" biggrin.gif
man paciai tai kazkokio sarmo daugiau noretusi, lyg anyziniai jie ant manes, nors nera ikyriai, kaip buna, bet viso butelio nepirkciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 birželio 2012 - 16:47
QUOTE(LEEja @ 2012 06 25, 17:46)
ryte gavau atomika Coromandel ir pasipurskiau - diedas "aaa fuuu kuo cia prisipurskei jau?"  biggrin.gif
man paciai tai kazkokio sarmo daugiau noretusi, lyg anyziniai jie ant manes, nors nera ikyriai, kaip buna, bet viso butelio nepirkciau smile.gif

na ką, gi, diedą reikia pratinti ir prie įdomesnių kvepalų. Maniškis Coromandel'į užuodžia iš bile kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 06 25, 18:29)
na ką, gi, diedą reikia pratinti ir prie įdomesnių kvepalų. Maniškis Coromandel'į užuodžia iš bile kur  biggrin.gif

Patinka jam?

Man Coromandel vieni megstamiausiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 06 25, 22:17)
Patinka jam?

Man Coromandel vieni megstamiausiu wub.gif

Patinka ir jam ir man smile.gif
Atsakyti
Vakar 2 komplimentai Versace ,,Bright Crystal" 4u.gif
Atsakyti
Patiko kolegei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 06 25, 19:29)
na ką, gi, diedą reikia pratinti ir prie įdomesnių kvepalų. Maniškis Coromandel'į užuodžia iš bile kur  biggrin.gif

tai prates jis, paprastai tyli, jei kvepia, ir ka nors padejuoja, jei kazkas naujo ir neuzuosto dar biggrin.gif
bet vienodai tyli, jei kvepiu Kyoto ar Back to black irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 26 birželio 2012 - 15:28
Sūnaus komentaras: - Kas čia cinamonu taip kvepia?
- Kvepalai....(Jungle Elephant)
- mmm skanūs....

po kokių 5 minučiu kai kvapas pasklido toliau, sesers vyras iš kito kambario:
- kas čia su "trainoj" pasikvepino?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonyia: 28 birželio 2012 - 12:35
QUOTE(sonyia @ 2012 06 28, 13:34)
Sūnaus komentaras: - Kas čia cinamonu taip kvepia?
- Kvepalai....(Jungle Elephant)
- mmm skanūs....

po kokių 5 minučiu kai kvapas pasklido toliau, sesers vyras iš kito kambario:
- kas čia su "trainoj" pasikvepino?

Vat ir netikėk po to, kad žmonių nosys skirtingos blink.gif
Atsakyti
vakar daug komplimentu meiliu sulauke dior jadore absolu biggrin.gif zinoma, nuo MB cool.gif
Atsakyti
Šiandien parduotuvėje, ramiai stovint prie kasos, nepažįstama moteris - "kaip skaniai kvepiat, negaliu nepaklaust, koks kvepalų pavadinimas". O tai buvo Frederic Malle Angeliques Sous La Pluie bigsmile.gif Dar vyras ryte pakomentavo, kad labai neblogas kvapas, bet žinant, kad jam beveik visi mano kvepalai daugiau mažai neblogi, tai jau ir nepriimu kaip komplimento biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 07 04, 20:37)
Šiandien parduotuvėje, ramiai stovint prie kasos, nepažįstama moteris - "kaip skaniai kvepiat, negaliu nepaklaust, koks kvepalų pavadinimas". O tai buvo Frederic Malle Angeliques Sous La Pluie  bigsmile.gif  Dar vyras ryte pakomentavo, kad labai neblogas kvapas, bet žinant, kad jam beveik visi mano kvepalai daugiau mažai neblogi, tai jau ir nepriimu kaip komplimento biggrin.gif

Visai nesistebiu- as buciau is paskos sekusi kaip katinas paskui valerijonus tongue.gif fantastiskas kvapas
Atsakyti