Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

nemazai komplimentu darbe susilauke Decci Dela.

Nuostabu buvo isgirsti, kad kvepia kaip "tikri kvepalai"
Atsakyti
user posted image

siandien ir pastaruoju metu daugiausia sulaukiu komplimentu del siu kvepalu,kad lb skaniai kvepiu wub.gif tiek is vyru,tiek is moteru smile.gif
Atsakyti
kazai kas cia per kvapas g.gif Frederic Malle Angeliques Sous La Pluiegal galite na nors kiek nupasakoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 05 liepos 2012 - 19:01
QUOTE(ointriga @ 2012 07 05, 19:49)
kazai kas cia per kvapas g.gif  Frederic Malle Angeliques Sous La Pluiegal galite na nors kiek nupasakoti blush2.gif

Jeigu trumpai apie jį: tai - žalias, gaivus medinukas, gausiai prisotintas žolelėmis. Puikus kvapas, ypač tokiu metu laiku, tiesiog tonizuoja smile.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau komplimentą iš vyro, kad skaniai kvepiu.
Pasikvėpinau Joop All about Eve.
Atsakyti
Nusipirkau Tom Ford Noir De Noir tai mano MB iskart sako fui kaip smirda,daugiau tais nesikvepink biggrin.gif sako engaliu but prie taves biggrin.gif po to kita diena pasikvepinau Jo Malone Blue Agava & Cacao sako sitie kur kas skaniau kvepia ax.gif
Bet vakar is vieno bedradarbio butent Tom Ford gavau komplimenta... sako kokie cia tavo kvepalai,kad taip skaniai kvepia,pasakiau pavadinima tai sako reik isimint,nes liko suzavetas tuo kvapu wub.gif ir sako turbut brangus kvepalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 07 05, 20:33)
Jeigu trumpai apie jį: tai - žalias, gaivus medinukas, gausiai prisotintas žolelėmis. Puikus kvapas, ypač tokiu metu laiku, tiesiog tonizuoja smile.gif

Grazus kvapas, labai suzevejo. Bet ant manes visiskai "nesilaiko" g.gif
Atsakyti
Is absoliuciai nudno bendradarbio susilaukiau net ne komplimento, o visos odes Vol de Nuit, ir dar tokiais, butent Saint Exuperiskais zodziais cool.gif likau apakusi.
Bet kaip pasikeite poziuris i zmogu po to...
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 07 13, 09:18)
Is absoliuciai nudno bendradarbio susilaukiau net ne komplimento, o visos odes Vol de Nuit, ir dar tokiais, butent Saint Exuperiskais zodziais  cool.gif likau apakusi.
Bet kaip pasikeite poziuris i zmogu po to...

o kiek laiko buvo praėję nuo papurškimo? kiek laiko pati juos jaučiat?
Man jie taip patinka,gal net pp pirkčiau g.gif ,bet jei taip pat greit nuo manęs pabėgs kaip ir edt unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 07 15, 08:16)
o kiek laiko buvo praėję nuo papurškimo? kiek laiko pati juos jaučiat?
Man jie taip patinka,gal net pp pirkčiau g.gif ,bet jei taip pat greit nuo manęs pabėgs kaip ir edt unsure.gif ...

Gafsa, o as tai kartais itariu, kad prie Vol de Nuit nosis nenusakomai greit prisitaiko - jie ant odos laikosi gerokai ilgiau nei man paciai atrodo (pagal reakcijas sprendziant), o jei dar ant rubu pataikau purskiant, tai iki vakaro kvapas sklaidosi. Bet viena mergina jau minejo ilgesnio kvapo islaikymo metodika - purksti ant kuno losjono, irgi neblogai veikia. Visa tai izanga pasakyti, jog kazkur skaiciau, jog PP nesilaiko daug ilgiau uz EDT... Bet gal yra bandziusiu/lyginusiu.
Atsakyti
man panašiai yra su Apres l'Ondee- visi skundžiasi,kad jie greit dingsta,bet aš juos jaučiu ilgai ilgai-jie tiesiog ''banguoja'' smile.gif
Atsakyti
Vol de Nuit EdT elgiasi butent taip, kaip ir Apres l'Ondee- man atrodo, kad nugaravo, kaip dumas neblaskomas vejo, o aplinkiniai keliu metru radiusu jaucia. Toks vaizdas, kad tas kvapas is centro susikoncentruoja i pakrascius.
Taip, jis "banguoja", nera stabilaus testinumo. Ir EdT koncentracija, beje, man grazesne uz EdP.
Nuo to konkretaus kvepinimosi, buvo kokie trejetas valadnu praeje. Kas dar idomu- paaiskejo, kad taip komplimentais nustebinusio zmogaus aistra- aviacija tongue.gif
Atsakyti