QUOTE (tulpe @ 2004 07 13, 16:56) |
O kiek tos Pharmatex zvakutes kainuoja ![]() |
Pries menesi kainavo 23.69lt - 10 zvakuciu.
Na, aš irgi už žvakutes kol kas, bet 100proc tai jom nepasitikiu, t.y. neleidžiu vyrui pabaigti bet kokiu atveju, nes tikiu, kad jos sutvarkys nebent koki viena pasiklydusi spermatazoida o ne visa gvardija, o nejaugi jus leidziat?
Šakės,o as žvakutėmis iki šiol labai pastikėjau
ka reikės daryti
man tablečių negalima, o trečio va
iko tai ačiū ne

QUOTE (Viktualina @ 2004 07 18, 13:43) |
Na, aš irgi už žvakutes kol kas, bet 100proc tai jom nepasitikiu, t.y. neleidžiu vyrui pabaigti bet kokiu atveju, nes tikiu, kad jos sutvarkys nebent koki viena pasiklydusi spermatazoida o ne visa gvardija, o nejaugi jus leidziat? |
Aš tai irgi kažkaip žvakutėm pasitikėjau iki šiol

Vaje, aš ir norėjau išbandyt
Kaip supratau jos nepigiai apseina?
Kokia aš žalia, net nzn kaip jomis naudotis

Kaip supratau jos nepigiai apseina?
Kokia aš žalia, net nzn kaip jomis naudotis

Prisipazinsiu, as irgi taip ir neisdrisau zvakuciu pabandyti. Vienas is dar nepaminetu nepatogumu yra tai, kad reikia laukti kol jos istirps ir tada myletis. (10 min?) Gautusi toks psichologinis nepasitenkinimas, kada vos ne turi uzsistatyti zadintuva, kad butum ramus... Aprasyme nepastebejau, kad butu minima del prausimosi po akto negalimumo 2 val... Tas laukimas mane biesina, vien todel kad negali pilnai pasinerti i malonumus, o drebi ziuredamas i zadintuva...

Teko bandyti tiek Pharmatex tabletes, tiek zvakutes...
Nuo tableciu man siaubingai ten griauzdavo, todel teko ju atsisakyti ( kaina ju buvo apie 15Lt. ), paskui pasirinkome taip pat Pharmatex, tik zvakutes ir jos tikrai daug geresnes budavo nei tos tabletkos... Nes ju sudetis kaip as supratau kazkokia kitokia... kai istirpsta kazkoks slidumas jauciasi
o tu tabletkomis to nebuvo, gal todel ir grauzdavo akto metu... Taciau izvelgiu as viena minusa tose zvakutese, mane tiesiog nervina tai, kad is vidaus visas tas skystis neissivalo taip greitai kaip noreciau, kad ir ka daryciau, kad ir kiek prausciausi nervina jog vis bega ir bega...
Jums taip nebuna ?!
Nuo tableciu man siaubingai ten griauzdavo, todel teko ju atsisakyti ( kaina ju buvo apie 15Lt. ), paskui pasirinkome taip pat Pharmatex, tik zvakutes ir jos tikrai daug geresnes budavo nei tos tabletkos... Nes ju sudetis kaip as supratau kazkokia kitokia... kai istirpsta kazkoks slidumas jauciasi

va va ..kaip tik jau planavau pirkti..bet pasiskaičiusi ko gero atsisakysiu....nepatinka man tie visokie slidumai ir ilgi valymaisi...
Pharmatex dar gamina kempinėles, va jos tai labiausiai man patiktų,įsivaizduoju kaip patikimiausią priemonę, nereikia prieš kiekvieną mylėjimasi pakeisti,tinka vos ne parai...
galvojau apie tabletkas,bet jei graužia,tai ne ne...
Pharmatex dar gamina kempinėles, va jos tai labiausiai man patiktų,įsivaizduoju kaip patikimiausią priemonę, nereikia prieš kiekvieną mylėjimasi pakeisti,tinka vos ne parai...
galvojau apie tabletkas,bet jei graužia,tai ne ne...
Esu naudojus ir Patentexą ir Pharmatexą - pastarasis labiau aptiko, nes zvakutės mažesnės ir kai ištirpsta tos drėmės mažiau negu su pirmosiomis. Naudojau 2 metus - bet dar nesu mama
Bet nepatiko tai ir su vienom ir su kitom tai, kad paskui, po akto, labai nesmagu kai viskas išbėga - na baisiai nemalonus jausmelis - reikia nosinėlių vienkartinių prie savęs turėti

Bet nepatiko tai ir su vienom ir su kitom tai, kad paskui, po akto, labai nesmagu kai viskas išbėga - na baisiai nemalonus jausmelis - reikia nosinėlių vienkartinių prie savęs turėti
QUOTE (Carla @ 2004 08 27, 08:18) |
va va ..kaip tik jau planavau pirkti..bet pasiskaičiusi ko gero atsisakysiu....nepatinka man tie visokie slidumai ir ilgi valymaisi... Pharmatex dar gamina kempinėles, va jos tai labiausiai man patiktų,įsivaizduoju kaip patikimiausią priemonę, nereikia prieš kiekvieną mylėjimasi pakeisti,tinka vos ne parai... galvojau apie tabletkas,bet jei graužia,tai ne ne... |
Tas grauzimas, priklauso nuo kiekvieno organizmo... man ten grauzdavo... Mano draugei negrauzia ir suprask kaip nori... Bet siaip tos zvakutes isties patikimos

o kas bande istirstama plona plevele......ar kaip pavadinti.....tokia persvieciama plona plevele......kuri istirpsta viduj...ir nebuna jokiu terlioniu ir jokiu nemaloniu pojuciu...jokiu slydumu.....jokiu riebumu....jokiu isbegymu....