QUOTE (Isabelle @ 2004 08 28, 23:45) |
o kas bande istirstama plona plevele......ar kaip pavadinti.....tokia persvieciama plona plevele......kuri istirpsta viduj...ir nebuna jokiu terlioniu ir jokiu nemaloniu pojuciu...jokiu slydumu.....jokiu riebumu....jokiu isbegymu.... ![]() |
Hm, pirmą kart girdžiu tokį daiką - gal pas mus jo net ir nėra

QUOTE (Bagyra @ 2004 08 29, 15:01) |
Hm, pirmą kart girdžiu tokį daiką - gal pas mus jo net ir nėra ![]() |
yra ir lietuvoj

o gal kas bandet pharmatex kempineles ?
reklamuoja zurnaluose
galioja visa para ir nekreikia nieko keisti po kiekveino karto
eurovaistines bazeje klausiau gal turi, vaistininke paziurejo tokiomis akimis
, supratau, kad pirma kart apie tai girdi.
po to pasiule kazkokius tamponus (2 vnt 19 lt) , tai as nesupratau , ar cia kitas produktas ar cia vis tik tos pacios kempineles ...
reklamuoja zurnaluose

eurovaistines bazeje klausiau gal turi, vaistininke paziurejo tokiomis akimis

po to pasiule kazkokius tamponus (2 vnt 19 lt) , tai as nesupratau , ar cia kitas produktas ar cia vis tik tos pacios kempineles ...
Man ir gi idomu butu,gal kas naudojot kempineles?Kaip ten jas deti,kaip tamponus?O kaip jas iskrapstyt?Nesuprantu,kaip tundra kokia

man gydytoja sake, kad kempineliu nera Lietuvoje
QUOTE (Bagyra @ 2004 08 27, 10:58) |
Esu naudojus ir Patentexą ir Pharmatexą - pastarasis labiau aptiko, nes zvakutės mažesnės ir kai ištirpsta tos drėmės mažiau negu su pirmosiomis. Naudojau 2 metus - bet dar nesu mama ![]() |
as pries septynis metus naudojau Pharmatex zvakutes, labai sekimngai du metus, apsaugojo........o po dvieju metu kazkaip viena diena testas teigiamas

QUOTE (kendi @ 2004 09 08, 09:53) |
man gydytoja sake, kad kempineliu nera Lietuvoje |
Tai ko zurnaluose,reklamuoja Pharmatex:zvakutes,kremai,tabletes,kempineles

siaip jos gaminamos, bet nera atveztu, gal neapsimoka
o gal jau yra, nes pas mane liepos men. zinios

Pries koki menesiuka pradejau vartoti zvakutes, kurios speju labai panasios kaip Patentex, tik pavadinimas kitoks. Nes man nuo tableciu prasideda depresija, o prezervatyvu seimoj neprivartosi.
Pliusai:
tikrai pigiau nei kitos kontraceptines priemones
kol kas jokiu salutiniu poveikiu
mylejimasis pasidaro tarsi koks ivykis, kuriam reikia pasiruosti, suplanuot (t.y. isidet zvakute pries 15 min.). Greiciausiai kitiem tai nepatiktu, bet man tai labai patinka, nes ilgainiui mylejimasis pasidaro rutina, o kazkaip kai galvoji "va isidesiu zvakute, tada lauksim 15 min., kalbesimes su vyru kaip viskas bus", man labai labai patinka
Minusai:
reikia laukt 15 min. tas blogai jei sugalvojai staigiai pasimylet
zvakutes laikau prie lovos ir kyla problemos jei uzsimanai paizdykaut ne namie
per 15 min galima susipykt su vyru ir zvakute bus "ismesta"
O siaip is visu anksciau bandytu priemoniu sita kolkas labiausiai patinka
Pliusai:
tikrai pigiau nei kitos kontraceptines priemones
kol kas jokiu salutiniu poveikiu
mylejimasis pasidaro tarsi koks ivykis, kuriam reikia pasiruosti, suplanuot (t.y. isidet zvakute pries 15 min.). Greiciausiai kitiem tai nepatiktu, bet man tai labai patinka, nes ilgainiui mylejimasis pasidaro rutina, o kazkaip kai galvoji "va isidesiu zvakute, tada lauksim 15 min., kalbesimes su vyru kaip viskas bus", man labai labai patinka
Minusai:
reikia laukt 15 min. tas blogai jei sugalvojai staigiai pasimylet
zvakutes laikau prie lovos ir kyla problemos jei uzsimanai paizdykaut ne namie
per 15 min galima susipykt su vyru ir zvakute bus "ismesta"
O siaip is visu anksciau bandytu priemoniu sita kolkas labiausiai patinka
Mes taip pat jau apie 3 metus naudojam zvakutes. Dabar apie kontraceptines tabletes ir ju salutinius poveikius net pagalvot negaliu
. O su zvakutem bent jau mums jokiu problemu. Na taip, reikia is anksto isidet, bet as sia "procedura" patikejau vyrui, tai zinokit, dar ir kaip uzveda
. O tos 10-15 minuciu, kurias reikia islaukt, pralekia greitai, nes mes tikrai nesedim ir i laikrodi neziurim
.
Beje, as vartoju PHARMATEX, nes PATENTEX man nepatiko, kazkoks karstis "ten" jausdavosi ir vyrui tas pats.

Beje, as vartoju PHARMATEX, nes PATENTEX man nepatiko, kazkoks karstis "ten" jausdavosi ir vyrui tas pats.
Aš irgi naudojau Pharmatex (vaistininkė sakė, kad jos kiek patikimesnės), bet net viso pakelio net nesunaudojom, teko liautis, tai dar dabar stalčiui voliojasi kelios.. Problema, kaip ir pas visas - degino
Nekalbu jau apie glitimų, ritualo rutiną ir prausimasį po akto.. Visai nieko, jei trūksta drėgmės ten, bet atsargiai - paskaityk instrukciją būtinai, ten visokių sąlygų yra jų vartojimui