Man tai pasirode visiska nesamone: pradedi kazka veikti, isijauti, jau tuoj pulsi myletis, tada STOP, einam pasiimti rutuliuka, isidedam ir palaukiam. Mane tai zudo. O paskui varva, feee... nepatiko labai labai.
o koks patikimumo procentas?
QUOTE (Zhiema @ 2004 10 21, 12:04) |
o koks patikimumo procentas? |
Galiu tik tiek pasakyti,kad Patentex zvakutes labai nepatikimos.Pati esu labai skaudziai nusvilusi,nors,atrodo,ir laikemes visu instrukciju.Kiek teko po to kalbeti su gydytojais gineklogais - nei vienas nepasake ko nors gero [ gal tik man tokie pakliuvo ] apie sias zvakutes.Kiek zinau,naudojant sia apsisaugojimo priemone-didziausias pastojimu skaicius.Asmeniskai as sitaip daugiau gyvenime nesisaugosiu,nebent noreciau dar vieno vaiko.

Kai isgirdau,kad yra toks tai sugalvojau isbandyti.Juk labai patogu,nereikia gerti kontraceptiniu kiekviena diena,nekamuoja jokios depresijos...Bet ir man nelabai patiko.Visupirma turi laukti 10min.,poto tu ir vyras jaucia karsti akto metu(maniskis sake,kad jam nelabai trugde,bet man tai nelabai patiko) ir po visko jautiesi labai nesmagei nes isoreje buna daug glicios medziagos(poto apsikabinus jau meilei nepagulesi nes kuogreiciau norisi nusiprausti).Na vienu zodziu nekas...bet jei santykei tik koki karta ar du i menesi tai ir pinigeliu susitaupo ir saves tabletem varginti nereikia...
na bent jau mano ginekologe sake, jog si apsauga yra skirta moterims, kurioms per 35 (ir ju partneriams tiek pat), o jaunam organizmui (man 20
, o vyrui 22 )jos nepatartinos, nes jaunu zmoniu spermatoziodai yra greitesni ir skvarbesni nei vyresniu, todel nepatare ju man vartoti

QUOTE (Makarska @ 2004 11 05, 12:36) |
Pharmatex yra ivairus variantai (zvakutes, kremukas, kempinele ir dar kazkas pan.). Pvz. kremas veikia is karto ir nereikia laukti ![]() |
Dar girdejau, kad kremas nesukelia deginimo jausmo, gal jis geriau uz zvakutes, bet tas svirkstas...o kaip zele?Ir ju patikimumas kaip suprantu, visu vienodas-79-99 procentai?
Na mums tu zvakuciu pantotex vartojimas tai daug nepatogumu kele;) Kazkaip labai labai daug skyscio is ju pasidarydavo... Tiesa, saugios atrodo buvo - nepastojau:)
...o kiek laiko veiksmingos tos pharmatex arba patantex zvakytes?..

pradeda vejkti po 10 min,o vejxmingos 3-4 val
Man atrodo,kad si priemone geriau tinka vyresnems poroms.Ir santikiai retesni,ir vaisingumas jau mazesnis.

naudojome tas Patentex zvakutes, taciau mane nervuoja tas 10 minuciu laukimas Na ir aplamai tas ritualas.. Hm... Be to mano vyras pradzioje nieko nesake, o veliau prisipazino, kad jam baisiai nepatinka ir degina. O man tai irgi tas varvejimas... Nieko malonaus.
Ir sueities metu makstyje ... taip sakant... hm.. per slidu. Dabar nesisaugome