Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

Ir kur visos mergytės išsibegiojo? g.gif
Atsakyti
siandien man labai skauda cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 20, 21:43)
Šiandien vienas žmogus pasakė,kad ant mano ex labai pyko jo šeima kad jis mane paliko.. Sakė labai daug geria jis,o kai pasakiau,kad čia dėl kitos,tai labai nustebo,nes sakė kad jiems (žmonėms,su kuriais bendrauja) nesakė to.. Keistas vyras unsure.gif

Matyt norėjo būti teisuolis savo šeimos akyse.
Atsakyti
QUOTE(migleine @ 2012 06 22, 13:31)

aš čia, bet tikrai čia tuščia blush2.gif
QUOTE(labai skauda @ 2012 06 22, 14:11)
siandien man labai skauda  cry.gif  cry.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

prisiminei ka nors?
tu stipri moteris, laikykis 4u.gif yra geras posakis, kad visa tai, kas musu nenuzudo, padaro stipresnemis... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(migleine @ 2012 06 22, 13:31)

yra... tyliai, ramiai kapanojames ax.gif
Atsakyti

man irgi šiandien liūdna. atsiminiau, kaip Jonines prieš metus kartu smagiai atšventėm, o dabar kažkaip net planų neturiu doh.gif
Atsakyti
Labai skauda,kas nutiko? Šiaip prisiminimai? 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=sqUdiBaTSNg

Seniai rašiau, nors karts nuo karto perskaitau, ką čia rašot smile.gif Liūdna, kad atsirado naujų vardų, bet šaunu, kad senieji pasirodo vis rečiau drinks_cheers.gif

Liūdna, kai pagalvoji apie praeitį ar ateities planus. Kur ką švęsdavom, eidavom, darydavom ir planuodavom, bet praeities planai neturėtų gadinti šiandienos ir rytojaus 4u.gif Reikia judėt į priekį, nes buvę su mumis kartu žmonės nesustoja. O likimas suves su nauju žmogum, kuris bus vertas viso likusio gyvenimo smile.gif

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 06 22, 16:01)
Labai skauda,kas nutiko? Šiaip prisiminimai?  4u.gif

prisiminimai, begalinis ilgesys. dar sunku del klecku. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(visaip_buna @ 2012 06 22, 17:28)

Seniai rašiau, nors karts nuo karto perskaitau, ką čia rašot smile.gif Liūdna, kad atsirado naujų vardų, bet šaunu, kad senieji pasirodo vis rečiau  drinks_cheers.gif

Liūdna, kai pagalvoji apie praeitį ar ateities planus. Kur ką švęsdavom, eidavom, darydavom ir planuodavom, bet praeities planai neturėtų gadinti šiandienos ir rytojaus  4u.gif Reikia judėt į priekį, nes buvę su mumis kartu žmonės nesustoja. O likimas suves su nauju žmogum, kuris bus vertas viso likusio gyvenimo smile.gif

Sveikit  4u.gif

o kaip reikalai su tavo laišku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visaip_buna @ 2012 06 22, 16:28)

Seniai rašiau, nors karts nuo karto perskaitau, ką čia rašot smile.gif Liūdna, kad atsirado naujų vardų, bet šaunu, kad senieji pasirodo vis rečiau  drinks_cheers.gif

Liūdna, kai pagalvoji apie praeitį ar ateities planus. Kur ką švęsdavom, eidavom, darydavom ir planuodavom, bet praeities planai neturėtų gadinti šiandienos ir rytojaus  4u.gif Reikia judėt į priekį, nes buvę su mumis kartu žmonės nesustoja. O likimas suves su nauju žmogum, kuris bus vertas viso likusio gyvenimo smile.gif

Sveikit  4u.gif

oho, kokios optimistiskos mintys. dziugu, jei tau pavyksta ne tik sakyti, bet taip ir jaustis. nes as pakolkas tik save drasinu stumiu i prieki, bet tik zodziai. veiksmais sunkiai gaunasi.
Atsakyti
Apsireiske siandien MB, norejo susitikt, bet as buvau isvykusi (kuom labai dziaugiuosi) ir jis nieko nepese blush2.gif
Atsakyti