Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

Oi kokie islepeliai, padavai jiems agurku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 01 16, 19:36)
Oi kokie islepeliai, padavai jiems agurku biggrin.gif

nu ką daryt, turi augintinių, tenka ir lepint biggrin.gif Mylimiausias delikatesas buvo. Kol iš daržo parėjus per kiemą iki durų nueidavau, penktadalis krepšio išnešiota būdavo, o likę bent jau apkramtyti biggrin.gif
Jei nėr agurkų - tikra ta žodžio prasme tikrindavo kišenes smile.gif
Atsakyti
Dabar tik supratau kodel tiek daug agurku seji biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes
As su klausimuku . Ieskau papriku ansktyvu geltonu (buna su plonom senelem, bet labai greit vaisiai atsiranda) ir mazuciu raudonu beveik be seklu . Gal zinot kokios cia veisles gali but ?
Atsakyti
Aš jau nežinau, ką daryti ir kaip daryti su tom paprikom,na nenori jos pas mane augti i psio doh.gif . Kaip su jom susidraugauti?
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 01 17, 09:36)
Aš jau nežinau, ką daryti ir kaip daryti su tom paprikom,na nenori jos pas mane augti i psio  doh.gif . Kaip su jom susidraugauti?

jeigu sąlygos netinka vienoms,tai tinka kitoms - paprasčiausiai reikia atrasti tas veisles,kurioms tinka jūsų sąlygos. smile.gif
Atsakyti
[quote=Purkelis,2013 01 17, 09:54]
Sveikos mergytes
Labas visoms, pernai auginau Cibere papriką, tai vaisių sočiai turėjom, labai derlinga, auginau tunelyje.
Atsakyti
[quote=sann,2013 01 17, 11:58]
[quote=Purkelis,2013 01 17, 09:54]
Sveikos mergytes
Labas visoms, pernai auginau Cibere papriką, tai vaisių sočiai turėjom, labai derlinga, auginau tunelyje.
[/quote]

O kur seklytes pirkot ? Lietuvoje ?
Atsakyti
Patarkite, kokių pavadinimų man ieškoti pačių ankstyviausių čili ir paprikų sėklų, nes pernai mano auginami, sunoko vėlokai, norisi anksčiau skanauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 01 17, 12:24)
Patarkite, kokių pavadinimų man ieškoti pačių ankstyviausių čili ir paprikų sėklų, nes pernai mano auginami, sunoko vėlokai, norisi anksčiau skanauti  ax.gif

drinks_cheers.gif As pernai auginau irgi gal 7rusis-visos sunoko l.velai,leco teko daryti su pirktinem paprikom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 01 17, 12:22)
O kur seklytes pirkot ? Lietuvoje ?

Taip, sėklos pirkos Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 01 17, 09:36)
Aš jau nežinau, ką daryti ir kaip daryti su tom paprikom,na nenori jos pas mane augti i psio  doh.gif . Kaip su jom susidraugauti?

o kur auginat?
Pas mane siltnamy siemet visai nenorejo nei augt, nei deret. Uztat lauke tiesiog bujojo.
Atsakyti