Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 17, 18:55)
Mūsų šeimai tiko ir patiko marinuoti pagal Giedriaus receptą  4u.gif

http://giedrius-v.li....com/65860.html

Marinuoti paprasti jalapenai buvo gan aštrūs, šiemet Tam Jalapenus auginsiu  ax.gif

o su visom seklom ir daret, kaip ir parasyta? parduotuvinius tai megstu, man astrumas pats tas, ar cia panasaus astrumo gaunasi?

kokio mazdaug aukscio isauga jalapeno krumas? mastau kur cia pasodinus g.gif , siltnamy tai netilps, geriausia butu ant palanges kokios, ar jiems reikia daug erdves, ta prasme vazonas didelis turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 17, 19:32)
o su visom seklom ir daret, kaip ir parasyta? parduotuvinius tai megstu, man astrumas pats tas, ar cia panasaus astrumo gaunasi?

kokio mazdaug aukscio isauga jalapeno krumas? mastau kur cia pasodinus  g.gif , siltnamy tai netilps, geriausia butu ant palanges kokios, ar jiems reikia daug erdves, ta prasme vazonas didelis turetu buti?

Taip darėm su seklom, bet jei jas pašalinus ir tą prie sėklų esančią luobelę būtų mažiau aštru g.gif Man tai sėklos netrukdė. Mums gavosi aštresni nei parduotuviniai, bet tas priklauso dar ir nuo Jalapenų veislės, nes yra keletas.

Kad vazonui jie nelabai tinkami, turiu iš šiltnamio vieną įsisodinusi vazone ir dar auga ant virtuvės palangės, tai nekaip atrodo schmoll.gif 50 cm tas kur pas mane. Kadangi ne vazonui skirti tai vazonas turėtų pakankamai didelis, kitaip kažin ar gerai augs ir derės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 17 sausio 2013 - 19:50
4u.gif su kuo siltnamyje draugavo ciliukai?
Atsakyti
Vazone vargu ar tiks. Pas mane jie aukštoki. Vėliau viršūnes karpiau, kad nokintų vaisius.
Ačiū už receptą. Atrodo gražiai, tik ar ne per aštru..Kitąmet bandysiu..na, jei man bus per aštru-padovanosiu draugams.
Jie turėtų būt daug aštresni, nei pirktiniai. Vien palyginu džiovintas ir sumaltas..naminės man aštrybių aštrybė..bet gal todėl, kad auginus daug aštrumų įvairių veislių ir jas visas malus.
Turiu įvairių aštrių paprikų, galim keistis. Jei iš namų paimsit, galiu duoti..
Atsakyti
kada planuojate sodint paprikas? kolege siule sodint vasario 10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 17, 19:50)
Taip darėm su seklom, bet jei jas pašalinus ir tą prie sėklų esančią luobelę būtų mažiau aštru  g.gif Man tai sėklos netrukdė. Mums gavosi aštresni nei parduotuviniai, bet tas priklauso dar ir nuo Jalapenų veislės, nes yra keletas.

Kad vazonui jie nelabai tinkami, turiu iš šiltnamio vieną įsisodinusi vazone ir dar auga ant virtuvės palangės, tai nekaip atrodo  schmoll.gif  50 cm tas kur pas mane. Kadangi ne vazonui skirti tai vazonas turėtų pakankamai didelis, kitaip kažin ar gerai  augs ir derės.

QUOTE(Regila @ 2013 01 17, 20:39)
Vazone vargu ar tiks. Pas mane jie aukštoki. Vėliau viršūnes karpiau, kad nokintų vaisius.
Ačiū už receptą. Atrodo gražiai, tik ar ne per aštru..Kitąmet bandysiu..na, jei man bus per aštru-padovanosiu draugams.
Jie turėtų būt daug aštresni, nei pirktiniai. Vien palyginu džiovintas ir sumaltas..naminės man aštrybių aštrybė..bet gal todėl, kad auginus daug aštrumų įvairių veislių ir jas visas malus.
Turiu įvairių aštrių paprikų, galim keistis. Jei iš namų paimsit, galiu duoti..

aisku, reiskia reikia pamirsti apie ciliukus, neber man vietos jiems siltnamy verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 17, 20:57)
aisku, reiskia reikia pamirsti apie ciliukus, neber man vietos jiems siltnamy  verysad.gif

Lauke auginu, gaila vietos šiltnamy. Savų prisimarinavu, džiovinau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 01 17, 21:43)
kada planuojate sodint paprikas? kolege siule sodint vasario 10 g.gif

manau, bus tinkamas laikas. As tai sekancia savaite jau bandysiu daigintis seklytes ir tada sesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 17, 21:02)
Lauke auginu, gaila vietos šiltnamy. Savų prisimarinavu, džiovinau  bigsmile.gif

o lauke po kazkokiu pledu? lotuliukas.gif as ir cia su savo klausimais biggrin.gif Ar nieko dengti nereikia, nes jei dar meistrauti reikes lankus visokius,plevele dangstyti, gal tada apseisiu blush2.gif paprikas irgi bandysiu sodinti be jokiu dangstymu, numirs tai taip joms ir reikia
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 17, 22:08)
o lauke po kazkokiu pledu?  lotuliukas.gif as ir cia su savo klausimais  biggrin.gif Ar nieko dengti nereikia, nes jei dar meistrauti reikes lankus visokius,plevele dangstyti, gal tada apseisiu  blush2.gif paprikas irgi bandysiu sodinti be jokiu dangstymu, numirs tai taip joms ir reikia

pradzioj isodinus i dirva, tai rekomenduoja pora savaiciu dengti. Aisku yra tokiu veisliu, kurioms nebaisus saltesni orai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 17 sausio 2013 - 21:16
QUOTE(Regila @ 2013 01 17, 20:39)

Manau pamaišius su mažesnio aštrumo čiliais nebūtų taip aštru g.gif man tai buvo per aštru, vyras tik valgė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 17, 21:08)
o lauke po kazkokiu pledu?  lotuliukas.gif as ir cia su savo klausimais  biggrin.gif Ar nieko dengti nereikia, nes jei dar meistrauti reikes lankus visokius,plevele dangstyti, gal tada apseisiu  blush2.gif paprikas irgi bandysiu sodinti be jokiu dangstymu, numirs tai taip joms ir reikia

Nius nea, birželio pradžioj perkėliau į daržą ir tuo viskas pasibaigė, jokių pledų, adijalų ir koldrų tongue.gif
Atsakyti