Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

QUOTE(Apelsina @ 2013 01 14, 15:25)
Pabandykit Aji Yellow..... aš praeitą vasarą vieną daigelį gavau iš saintlinos - niekam šeimoj aštrumo nepritrūko  mirksiukas.gif


ugum, pas mus jis irgi per silpnas niekam nepasirodė. Kad ir kaip vyras besigirtų, kad aštrumos mėgėjas, šitie vistiek anam 'ausy šaudo' biggrin.gif Sėklas išimu visada, nes kitaip liūdnas reikalas su išmetamuoju vamzdžiu būna smile.gif
Kadangi pernai auginau tik Aji, tai konservuot juos teko su paprikom, vieni per aštrūs. Šiemet reiks šalia jų ką nors švelnesnio dar pasodint smile.gif

Madmuazele, neįsivaizduoju, kaip tavo vaikas su jais picą valgo blink.gif Mano vyresnėlis su chebra ir tai tokią picą valgydami litrą pieno pasideda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 sausio 2013 - 16:03
QUOTE(Apelsina @ 2013 01 14, 15:57)

Vakar iškrapščiau iš savo augintųjų Aji sėklytes - bandysiu sėti. Jei pasiseks, galėsiu pasidalinti kokiu daigeliu  ax.gif



Butu labai smagu 4u.gif
Atsakyti
Jis bumba... Kam vel pridejom lotuliukas.gif Nevalgo-isima cool.gif Bet buna pataiko atsikasti biggrin.gif

Is sriubu, troskiniu neisima-gauna astrumo ir jis, ir mazius... bet sakau, nieko ten nesijaucia..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 14, 16:44)
Is sriubu, troskiniu neisima-gauna astrumo ir jis, ir mazius... bet sakau, nieko ten nesijaucia..


sunkiai įsivaizduoju blink.gif Nebent labai mažai dedi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 14, 16:48)
sunkiai įsivaizduoju  blink.gif  Nebent labai mažai dedi.


Receptoriai atsipo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 01 14, 10:10)
Mergaites,gal zinote kaip vadinasi pipirai tokie zalsvi,ploni ir ilgi?Parduotuvese buna marinuotu ir ligtais vadinasi lombardijos svelnus.Labai noreciau uzsiauginti ir pasimarinuoti tik beda nezinau kokias seklytes reikia pirkti  ax.gif

Nejaugi man niekas nepatars?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 14 sausio 2013 - 18:37
QUOTE(*AMRI* @ 2013 01 14, 19:36)
Nejaugi man niekas nepatars?

Zinau,kad tik jepalena zalia marinuoja, bet ar cia tas variantas, tai nezinau smile.gif Bet astrus buna. Ant picu marinuotus juos deda ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 14, 18:42)
Zinau,kad tik jepalena zalia marinuoja, bet ar cia tas variantas, tai nezinau  smile.gif  Bet astrus buna. Ant picu marinuotus juos deda ir pan.


Nea, esu Lombardijos iš parduotuvės valgiusi, jie ten to aštrumo net neturi, tik truput kartumo schmoll.gif man jie irgi labai skanūs, bet dar neišsiaiškinau kas per veislė. Internete angliškai taip ir vadinami ,,Lombardi" o LT kažin ar yra, bent jau aš neužmačiau jų sėklų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 sausio 2013 - 19:04
Va radau kažką tokio, internete galima nusipirkti, bet čia nepigiai, reiktų paieškoti gal pigiau yra:
http://www.growitali...epper-lombardo/
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 14, 20:15)
Va radau kažką tokio, internete galima nusipirkti, bet čia nepigiai, reiktų paieškoti gal pigiau yra:
http://www.growitali...epper-lombardo/

kiek is smalsumo klaidzioju po interneta, tai pigiau nera. radau vienoj vietoj beveik uz 4 eurus, tai pagal euro kursa nepigiai iseina. Plius jie zymimi kaip raudoni. tai matyt marinuoja dar nesunokusius, del to to astrumo tikrojo nera g.gif Arba as klystu ir zaliu ju tokiu buna...
Atsakyti
Paprastą Greek Pepperonici tikriausiai turite galvoje ax.gif Jį galima marinuoti žalią, bet turėjau tikrai aštresnis ir ne toks kaip lombardijos bent jau man pasirodė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 14 sausio 2013 - 19:44
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 14, 20:43)
Paprastą Greek Pepperonici tikriausiai turite galvoje  ax.gif Jį galima marinuoti žalią, bet turėjau tikrai aštresnis ir ne toks kaip lombardijos bent jau man pasirodė  g.gif

va cia radau tu seklyciu lombardo seklyciu, bet irgi raudonos g.gif lombardo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 14 sausio 2013 - 19:46