Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

QUOTE(yerena @ 2012 07 02, 14:25)
Ilgai lauktas momentas- Habanero ruošiasi žydėti:

kada sodintas smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 07 02, 17:50)
kada sodintas  smile.gif?

Sėta 02.27, o į mini šiltnamį persodinti 05.26.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 07 02, 17:23)
Sėta 02.27, o į mini šiltnamį persodinti 05.26.

hmmm .. ale žemėje ir ilgai auga g.gif ,neturėčiau kantrybės taip ilgai laukti 4u.gif
Atsakyti
Tai cia gal labiau pats pipiriukas toks istvermingas - sitiek menesiu ziedus augino, tai kiek ilgai vaisiai augs... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 07 02, 22:54)
hmmm .. ale žemėje ir ilgai auga  g.gif ,neturėčiau kantrybės taip ilgai laukti  4u.gif

Ir vis tik, kažkokia abejonė kirba - kieno sąskaita tokie rekordiniai tempai auginant hidroponikoj? Juk augalo savybių visumą liūto dalim nulemia genetika. Augink kaip nori, bet išvaizda, skonis, ankstyvumas - nu kiek ten galima išspausti - kelis - keliolika procentų nuo vidurkio? Suprasčiau, jei optimaliom sąlygom gausiai žydėtų, puikiai megstų, nesirgtų - bet kaip taip ženkliai paspartinti visa tai? Pavasarį, berods, rašei, kad mineralinėj vatoj ar kur ten pipirus daigini nepilnai savaitę. Tai koks tai sėklai skirtumas, kur ji guli, jei visos kitos sąlygos - drėgmė, temperatūra - tos pačios? Kodėl durpėj ji taip sparčiai nedygsta ir neauga?
Buvo tokia rusiška laida očevidnoje nevorojatnoje, tai maždaug taip apibūdinčiau ką jaučiu, matydamas foto.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 07 03, 13:48)
Tai cia gal labiau pats pipiriukas toks istvermingas - sitiek menesiu ziedus augino, tai kiek ilgai vaisiai augs...  doh.gif

Man rodos, kad greit jis sukrove tuos ziedelius , nes mano taippat setas ir sodintas ir dar ziedeliu nematau, pagalvojau kad labai velyvas, nes Bulgarian Black jau valgau, o seti ir auginti tuo paciu metu.
Atsakyti
Gal ir paprikas jau valgot? Aš kaip tas vilkas iš pasakos klausiu lotuliukas.gif -ar jau galima valgyti,- lotuliukas.gif nemažos,bet turėtų buti raudonos arba geltonos smile.gif Ar bus neskanios g.gif My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 03 liepos 2012 - 15:34
pilnai prinokusias jau valgom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 07 03, 16:33)
Gal ir paprikas jau valgot? Aš kaip tas vilkas iš pasakos klausiu lotuliukas.gif  -ar jau galima valgyti,- lotuliukas.gif nemažos,bet turėtų buti raudonos arba geltonos  smile.gif Ar bus neskanios  g.gif My Webpage

Nezinau, ar mano ciliukai jau prinoke, bet pries kelias dienas viena jau nusiskyniau ir supjausciau kai gaminau vakariene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 07 03, 16:50)
Nezinau, ar mano ciliukai jau prinoke, bet pries kelias dienas viena jau nusiskyniau ir supjausciau kai gaminau vakariene  biggrin.gif

Jei pajautet astruma tai prinoke, nes zali nebus astrus.
Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2012 07 03, 12:52)
Ir vis tik, kažkokia abejonė kirba - kieno sąskaita tokie rekordiniai tempai auginant hidroponikoj?

nieko stebuklingo nėra - geros sąlygos,daug šviesos ir optimalus maitinimas.Paskutinio punkto žemėje optimaliai suteikti praktiškai neįmanoma.Iš čia ir gaunasi lėtas medžiagų įsisavinimas bei augimo tempas.
Papildyta:
švieži Jaloro pipiriukai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 03 liepos 2012 - 19:34
na tada galima sakyti būtų kad ir paukštynuose auginami broileriai idealiomis sąlygomis dėl to jie kaip mutantai užauga per mėnesį vos ne. bet visam pasauly tokia mėsytė pati pigiausia. Užauginti natūraliomis sąlygomis paukščiai kelis kartus brangesni. derlius gražus bet jis manęs nevilioja. Tai absoliuti chemija - nieko natūralaus - net apšvietimo doh.gif nieks manęs neįtikins kad agurkai šiltnamiuose auginami irgi su tais tirpalais yra sveika ir skanu. Bent jau mūsų šeima augina dėl to kad kuo mažiau dėti visokių trąšų ir chemijų - tiksliau visai nedėti. Nes jei tas nerūpėtų tai kam augint - tada perki iš parduotuvių. Čia aišku amžina diskusija. Ir nėra ko daugiau į ją veltis. Iš tikro lengvesnius variantus visada renkasi vyrai lotuliukas.gif moterys daugiau į tai įdeda meilės ir darbo. Gal todėl vyrų išradėjų nepalyginamai daugiau kad sau darbą palengvintų lotuliukas.gif
Atsakyti