Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ,paprikos - 2

QUOTE(Venta9 @ 2012 07 03, 17:07)
Jei pajautet astruma tai prinoke, nes zali nebus astrus.

Ir dar kokie astrus thumbup.gif
Atsakyti
Avijacija >
į diskusijas nesivelsiu irgi ,bet tik vienas pastebėjimas - dažniausiai viską neigia tie ,kas net nebandė kitaip auginti ,bet vistiek viską žino biggrin.gif nieko asmeniško 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 03 liepos 2012 - 21:36
As irgi esu konservatore, nepripazistu tokiu naujoviu, kuriu nesuprantu arba manau kad tai yra ne pagal mano isitikinimus.
Atsakyti
taigi natūralu - kiekvienas renkasi tai kas jam mieliau ir tiek smile.gif 4u.gif
Atsakyti
rocoto iš vidaus - skanaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rcl123 @ 2012 07 03, 21:45)
nieko stebuklingo nėra - geros sąlygos,daug šviesos ir  optimalus maitinimas.Paskutinio punkto žemėje optimaliai suteikti praktiškai neįmanoma.Iš čia ir gaunasi lėtas medžiagų įsisavinimas bei augimo tempas.
Papildyta:
švieži Jaloro pipiriukai smile.gif

user posted image

O kokia grazi spalva smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuce @ 2012 07 03, 23:12)
O kokia grazi spalva smile.gif thumbup.gif

ir spalva graži ir auginasi lengvai ir skonis geresnis ir derlius nemažas už Jalapeno, po Jaloro pabandymo daugiau Jalapenų neauginsiu schmoll.gif
Atsakyti
Labutis mergaites, gal kuri galetu padeti kas darosi mano paprikom kad uzsimezga ir nukrenta kartu su sakele gal ko truksta, kaip jiems padeti. Nes siltnamiai mazuciai visko po nedaug tai kiekvienos paprikutes gaila. Help notworthy.gif help notworthy.gif help notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILMIKE@9: 04 liepos 2012 - 01:55
Man taip buvo su čili pipirais,bet draugė paprotino kad jos "neapsivaisina",tai aš su teptuku pakutenau žiedelių viduriukus ir super thumbup.gif ,žydi ,mezga gražu žiūrėti,dal ir paprikom tas pats,pabandyk,blogiau nebus biggrin.gif
Papildyta:
oi,praleidau,kad rasei užmegztos krenta,tada gal patrešti reikia
Atsakyti
[quote=Solveiga84,2012 06 28, 11:59]
Laba 4u.gif
Auginu ciliukus pirmi metai, zymiailengviau nei pomidorai biggrin.gif
va Jalapenas, siai dienai jau visas prinokes

ziuriu pas jus uzmulciuota ir derlius geras, o pas mane po mulciu kurmiai isrause urvus butent po saknimis ir visi ciliai su paprikom tuoj uzsilenks, nes stovi suvyte ir liudni. kai isroviau, tai vos is klumpiu neisvirtau, nes rauti nereikejo, tiesiog pakelti dviem pirstais, o is saknu like vos ketvirtadalis, tai kaip jie augs? kur klaida padariau?
Atsakyti
Jei šaknų tik tiek liko, tai jas kažkas graużia. Reikia ieškot kenkėjų, o kurmio urvai visai lengvai sugriaunami tiesiog pėda sumindžius dirvos paviršių. Maniškiam šiltnamy taip pat tunelynas buvo, bet kaskart užverčiu juos ir paprikos puikiai auga, dera toliau 4u.gif
Atsakyti
[quote=ausra.ryte,2012 07 04, 10:58]
[quote=Solveiga84,2012 06 28, 11:59]
Laba 4u.gif
Auginu ciliukus pirmi metai, zymiailengviau nei pomidorai biggrin.gif
va Jalapenas, siai dienai jau visas prinokes
ziuriu pas jus uzmulciuota ir derlius geras, o pas mane po mulciu kurmiai isrause urvus butent po saknimis ir visi ciliai su paprikom tuoj uzsilenks, nes stovi suvyte ir liudni. kai isroviau, tai vos is klumpiu neisvirtau, nes rauti nereikejo, tiesiog pakelti dviem pirstais, o is saknu like vos ketvirtadalis, tai kaip jie augs? kur klaida padariau?
[/quote]

Mano paprikas irgi iskilnoja, bet sugriaunu tuneli, zemes prispaudziu prie saknu ir vel jos sau auga smile.gif uzknisa tie kurmiai, po mulcu sunku juos ir pastebet, tik kai pradeda koks augalas leipt, tai ir pamatau, kad sito bjaurybes prabegta gun_bandana.gif
galvoju gal spastus pirkt kazkuriuos

http://www.kurmiai-s...CFUFO3wodhnzX9A

arba

http://www.kurmiuspastai.lt/

gal kas turit? ar veiksmingi? raso tai labai graziai apie juos...
Atsakyti