Mokytoja pradinukams liepė papasakoti apie tai, kas, jų nuomone, brangiausia. Jonukas papasakojo apie tėvo BMW, Onutė apie mamos vėrinį. Atėjo Petriuko eilė. Šis pareiškė:
Mėnesinės!
Mokytoja:
Petriuk, galvok ką kalbi... Ar bent žinai, kas tai yra?
Ne, nežinau... Bet tai turbūt labai brangu, nes kai vakar vyriausia sesuo pasakė, kad nėra mėnesinių, mama nualpo, tėvą ištiko infarktas, o kaimynas nusišovė!
--------------------
Susirašinėjimas su žmona (SMS):
- Brangioji, tu pas mane pati geriausia!
- Geri ar lygini?
--------------------
Kalba du pypliai sėdėdami savo vežimėliuose:
- Ar tu patenkintas savo mama?
- Iš esmės taip, tik į kalną silpnokai "traukia".
--------------------
Skambutis veterinarui:
- Tuoj pas jus ateis mano uošvė su senu šuniu. Tai jai suleiskit pačių stipriausių nuodų, kad nesikankintų...
Veterinaras:
- O šuniukas vienas ras kelią namo?
Apie alkoholį
Visi gerai pažįsta alų, vyną, degtinę, bet mažai kas žino, kaip alkoholis gaminamas. Į labai naudingas vynuogių sultis prideda mielių bakterijų. Jos labai mėgsta cukrų. Per mikroskopą matyti kaip jos ryja cukrų, o išskiria alkoholį - C2H5OH. Alkoholis - tai mielių bakterijų šlapimas, išmatos, o moksliškai - ekskrementai. Kai šlapimo koncentracija pasiekia 11%, bakterijos, kaip ir kiekvienas organizmas (jei terpė uždara), apsinuodija savo išmatomis ir žūsta. Jei toks skystis iškart pilstomas į butelius, tai jį vadiname paprastu sausu vynu. Jei jį išlaiko dvejus metus ir nukošia bakterijų lavonėlius - tai jau išlaikytas rūšinis arba markinis sausas vynas, jis gerokai brangesnis.
Daug kas, o ypač moterys, mėgsta šampaną. Jį gamina štai kaip. Į žalio stiklo butelį įpila 5 rūšių vynuogių sulčių mišinį ir įdeda mielių. Priklausomai nuo sulčių mišinio sudėties, gaunamas įvairių rūšių šampanas. Kalnuose yra išrausti ilgi urvai, kurių sienose išgręžtos skylės buteliams. Į jas sudeda butelius, urvą uždaro, užantspauduoja ir dvejus metus laiko tamsoje. Temperatūra ten visą laiką vienoda - 14 laipsnių. Per 2 metus mielių bakterijos perdirba sultis ir, pasibaigus terminui, atidaro tamsų rūsį ir į jį nukreipia stiprią šviesą. Nuo netikėtumo ir baimės bakterijos suviduriuoja ir dvėsdamos prileidžia dujų.
Įdomu, kad šios bakterijos gali perdirbti ne tik cukrų, bet apskritai bet kokią organinę medžiagą. Hidrolizės gamyklose spiritas gaminamas iš pjuvenų. Užmerkiamos pjuvenos, pridedama mielių bakterijų. Ėsti nėra ko - ėda pjuvenas ir šlapinasi metilo spiritu. Šitos bakterijos alkoholiu paverčia net žmogaus išmatas. Kaime yra žinomas toks subtilus kerštas. Karštą vasarą į kaimo tualetą nemėgstamam žmogui įmeta puskilį mielių. Ir prasideda putojantis procesas su dujomis ir su kvapais. Nuo tualeto dvelkia pusiau saldūs, pusiau rūgštūs šamaniški kvapai.
Jeigu jums teks gerti šampaną ir jūsų nosį kutens šampano dujos, žinokite, kad tai dvesiančių bakterijų atsisveikinimas.
Visi gerai pažįsta alų, vyną, degtinę, bet mažai kas žino, kaip alkoholis gaminamas. Į labai naudingas vynuogių sultis prideda mielių bakterijų. Jos labai mėgsta cukrų. Per mikroskopą matyti kaip jos ryja cukrų, o išskiria alkoholį - C2H5OH. Alkoholis - tai mielių bakterijų šlapimas, išmatos, o moksliškai - ekskrementai. Kai šlapimo koncentracija pasiekia 11%, bakterijos, kaip ir kiekvienas organizmas (jei terpė uždara), apsinuodija savo išmatomis ir žūsta. Jei toks skystis iškart pilstomas į butelius, tai jį vadiname paprastu sausu vynu. Jei jį išlaiko dvejus metus ir nukošia bakterijų lavonėlius - tai jau išlaikytas rūšinis arba markinis sausas vynas, jis gerokai brangesnis.
Daug kas, o ypač moterys, mėgsta šampaną. Jį gamina štai kaip. Į žalio stiklo butelį įpila 5 rūšių vynuogių sulčių mišinį ir įdeda mielių. Priklausomai nuo sulčių mišinio sudėties, gaunamas įvairių rūšių šampanas. Kalnuose yra išrausti ilgi urvai, kurių sienose išgręžtos skylės buteliams. Į jas sudeda butelius, urvą uždaro, užantspauduoja ir dvejus metus laiko tamsoje. Temperatūra ten visą laiką vienoda - 14 laipsnių. Per 2 metus mielių bakterijos perdirba sultis ir, pasibaigus terminui, atidaro tamsų rūsį ir į jį nukreipia stiprią šviesą. Nuo netikėtumo ir baimės bakterijos suviduriuoja ir dvėsdamos prileidžia dujų.
Įdomu, kad šios bakterijos gali perdirbti ne tik cukrų, bet apskritai bet kokią organinę medžiagą. Hidrolizės gamyklose spiritas gaminamas iš pjuvenų. Užmerkiamos pjuvenos, pridedama mielių bakterijų. Ėsti nėra ko - ėda pjuvenas ir šlapinasi metilo spiritu. Šitos bakterijos alkoholiu paverčia net žmogaus išmatas. Kaime yra žinomas toks subtilus kerštas. Karštą vasarą į kaimo tualetą nemėgstamam žmogui įmeta puskilį mielių. Ir prasideda putojantis procesas su dujomis ir su kvapais. Nuo tualeto dvelkia pusiau saldūs, pusiau rūgštūs šamaniški kvapai.
Jeigu jums teks gerti šampaną ir jūsų nosį kutens šampano dujos, žinokite, kad tai dvesiančių bakterijų atsisveikinimas.
tingiu versti , bet kas supranta tas supranta :
Письмо матери-блондинки своей дочери-блондинке: "Здравствуй, дорогая доченька! Если ты получишь это письмо, значит, оно до тебя дошло. Если же нет, то дай мне знать, и я напишу тебе ещe раз. Я пишу медленно, потому что я знаю, что ты не очень быстро читаешь. Погода у нас хорошая. На прошлой неделе дождь шел всего два раза: в начале недели, 3 дня, и ближе к концу, в течение 4 дней. Кстати, насчет пальтишка, которое ты хотела, дядя Вася сказал, что если пересылать его с этими литыми пуговицами, то это выйдет слишком дорого по весу, поэтому я их отрезала. Пришей их обратно, я положила их в правый кармашек. Твой папа нашeл новую работу. Под ним 500 человек! Он косит траву на кладбище. Твоя сестра Настя недавно вышла замуж, и ждет малыша. Мы не знаем, какого он пола, поэтому пока что не могу тебе сказать, будешь ли ты дядей или тeтей. Если это девочка, то она хочет еe назвать, как меня. Немного странное решение, назвать свою дочку Мама. С твоим братом Толей недавно случился казус: он закрыл свою машину, а ключи оставил внутри. Ему пришлось вернуться домой пешком ( 10 километров!), чтобы взять второй комплект ключей, и выпустить нас из машины. Если ты вдруг встретишь свою кузину Лилю, то передай ей от меня привет. Eсли ты еe не встретишь, то ничего ей не говори. Твоя мама.
P.S.: Я хотела отослать тебе немного денег, но уже заклеила конверт"
Письмо матери-блондинки своей дочери-блондинке: "Здравствуй, дорогая доченька! Если ты получишь это письмо, значит, оно до тебя дошло. Если же нет, то дай мне знать, и я напишу тебе ещe раз. Я пишу медленно, потому что я знаю, что ты не очень быстро читаешь. Погода у нас хорошая. На прошлой неделе дождь шел всего два раза: в начале недели, 3 дня, и ближе к концу, в течение 4 дней. Кстати, насчет пальтишка, которое ты хотела, дядя Вася сказал, что если пересылать его с этими литыми пуговицами, то это выйдет слишком дорого по весу, поэтому я их отрезала. Пришей их обратно, я положила их в правый кармашек. Твой папа нашeл новую работу. Под ним 500 человек! Он косит траву на кладбище. Твоя сестра Настя недавно вышла замуж, и ждет малыша. Мы не знаем, какого он пола, поэтому пока что не могу тебе сказать, будешь ли ты дядей или тeтей. Если это девочка, то она хочет еe назвать, как меня. Немного странное решение, назвать свою дочку Мама. С твоим братом Толей недавно случился казус: он закрыл свою машину, а ключи оставил внутри. Ему пришлось вернуться домой пешком ( 10 километров!), чтобы взять второй комплект ключей, и выпустить нас из машины. Если ты вдруг встретишь свою кузину Лилю, то передай ей от меня привет. Eсли ты еe не встретишь, то ничего ей не говори. Твоя мама.
P.S.: Я хотела отослать тебе немного денег, но уже заклеила конверт"
- Jaunystėje norėjau būti laivo kapitonu.
- Kodėl juo netapai?
- Labai išsiblaškęs... Galėjau nežinia ką su tuo laivu padaryti...
- O kuo dabar dirbi?
- Chirurgu.
- Kodėl juo netapai?
- Labai išsiblaškęs... Galėjau nežinia ką su tuo laivu padaryti...
- O kuo dabar dirbi?
- Chirurgu.
Ginčijasi pankų šeima, kuriam iš tėvų teks maudyti vaiką. Sutarė, kad motina šildys vandenį, o vyras praus vaiką. Po 5 min. motina girdi šauksmus vonioje. Įbėga, žiūri, vyras vaiką prausia replėmis laikydamas jį už ausies.
- Tu ką, išprotėjai, asile?
- Tu pati išprotėjai. Pripylei verdančio vandens, rankų neįmanoma įkišti!
- Tu ką, išprotėjai, asile?
- Tu pati išprotėjai. Pripylei verdančio vandens, rankų neįmanoma įkišti!
Vėlus vakaras. Tėvai pagavo savo sūnų, kuris su dideliu prožektorium norėjo išeiti iš namų.
- O kur tu išeini? - klausia tėvas.
- Į pasimatymą, - atsako sūnus.
- Cha, kai aš eidavau į pasimatymus, man nereikėdavo prožektoriaus, - pasišaipė tėvas.
- Ir pažiūrėk, ką išsirinkai.
- O kur tu išeini? - klausia tėvas.
- Į pasimatymą, - atsako sūnus.
- Cha, kai aš eidavau į pasimatymus, man nereikėdavo prožektoriaus, - pasišaipė tėvas.
- Ir pažiūrėk, ką išsirinkai.
[Senelis skambina savo anūkui ir klausia:
- Kur esi?
Anūkas:
- Striptizo klube, geriu ir uostau kokainą, o ką?
Senelis:
- Man atrodo, kad kažkas pavogė mano piniginę.
Anūkas:
- Baik, seneli, kas iš seno žmogaus vogtų 254,21 Lt?
Tėvas klausia sūnaus:
- Sako, sūnau, tu susitikinėji su Maryte iš 4-o aukšto?
- Jo. O ką, negalima?
- Nu kodėl, galima. Aš tavo metų būdamas irgi su ja susitikinėjau.
Blondinė iš bankomato nori nusiimti pinigų. Už jos stovinti kita blondinė sako:
- Haha, aš mačiau tavo PIN kodą - jis yra keturios žvaigždutės!
Pirmoji atšauna:
- Klysti, jis yra 1566!
Kalbasi dvi draugės:
- Vyras norėjo meilužę įsitaisyti... Vos atkalbėjau. Sakau, brangu, neištempsim. Geriau, sakau, aš įsitaisysiu meilužį, papildomas litas gi namuose pravers.
- Kur esi?
Anūkas:
- Striptizo klube, geriu ir uostau kokainą, o ką?
Senelis:
- Man atrodo, kad kažkas pavogė mano piniginę.
Anūkas:
- Baik, seneli, kas iš seno žmogaus vogtų 254,21 Lt?
Tėvas klausia sūnaus:
- Sako, sūnau, tu susitikinėji su Maryte iš 4-o aukšto?
- Jo. O ką, negalima?
- Nu kodėl, galima. Aš tavo metų būdamas irgi su ja susitikinėjau.
Blondinė iš bankomato nori nusiimti pinigų. Už jos stovinti kita blondinė sako:
- Haha, aš mačiau tavo PIN kodą - jis yra keturios žvaigždutės!
Pirmoji atšauna:
- Klysti, jis yra 1566!
Kalbasi dvi draugės:
- Vyras norėjo meilužę įsitaisyti... Vos atkalbėjau. Sakau, brangu, neištempsim. Geriau, sakau, aš įsitaisysiu meilužį, papildomas litas gi namuose pravers.
Pareina Petriukas namo ir sako tėvui:
- Tėti, šiandien gavau sekso...
- O tai puiku, einam po 100 gramų padarysim!
- Noriu paklaust: o dar ilgai šikną skaudės?
- Tėti, šiandien gavau sekso...
- O tai puiku, einam po 100 gramų padarysim!
- Noriu paklaust: o dar ilgai šikną skaudės?
Santechnikas gavo skubų iškvietimą: daugiabučio rūsį visą užpylė š... Atvykęs į įvykio vietą, santechnikas liepa sūnui paduoti raktą ir neria. Po kurio laiko š..ai atslūgsta ir santechnikas pergalingai sako sūnui:
- Tai va, mokykis sūnau, o tai visą gyvenimą raktus tik ir padavinėsi...
- Tai va, mokykis sūnau, o tai visą gyvenimą raktus tik ir padavinėsi...
Sėdi bobulkos šimtametės ant suoliuko. Nuo ryto iki vakaro. Į praeinančius žmones žiūri. Tarpais pašneka ką nors. Ir štai, viena sako:
- Ei, o kas čia taip dvėseliena smirdi? Ei, Ona, ar girdi? Ona???
--------------------------------
Užeina žmogelis į viešą WC, atsisėda, žiūri ant durų užrašas "Pažiūrėk į kairę"
Pažiūri į kairę, o ten užrašas "Pažiūrėk į dešinę"
Pažiūri į dešinę, o ten užrašas "Pažiūrėk į viršų"
Pažiūri į viršų, o ten užrašas "Šik šik, nesidaryk"
Miršta vyras, o po poros mėnesių - ir žmona. Susitinka jie abu aname pasaulyje.
- Mielasis, kaip aš džiaugiuosi tave matydama! Mes ir vėl galėsime būti kartu! - puola džiaugtis žmona.
- Na, jau ne, brangioji. Buvo aiškiai pasakyta: kol mirtis mus išskirs.
- Ei, o kas čia taip dvėseliena smirdi? Ei, Ona, ar girdi? Ona???
Užeina žmogelis į viešą WC, atsisėda, žiūri ant durų užrašas "Pažiūrėk į kairę"
Pažiūri į kairę, o ten užrašas "Pažiūrėk į dešinę"
Pažiūri į dešinę, o ten užrašas "Pažiūrėk į viršų"
Pažiūri į viršų, o ten užrašas "Šik šik, nesidaryk"

Miršta vyras, o po poros mėnesių - ir žmona. Susitinka jie abu aname pasaulyje.
- Mielasis, kaip aš džiaugiuosi tave matydama! Mes ir vėl galėsime būti kartu! - puola džiaugtis žmona.
- Na, jau ne, brangioji. Buvo aiškiai pasakyta: kol mirtis mus išskirs.
Mes pasistengsime, kad šioje sanatorijoje jūs jaustumėtės kaip namuose.
Oi ne, nereikia. Aš čia atvažiavau pailsėti.
Oi ne, nereikia. Aš čia atvažiavau pailsėti.