Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

QUOTE(riešutasgilė @ 2012 08 14, 19:17)
Scenarijus ir man galvos skausmas, norėčiau sugalvoti kažką nepaprasto  smile.gif
Papildyta:
Iruciukass, vaiduuse,

su gimtadieniu! Geros nuotaikos, linksmų, įsimintinų dienų.

user posted image

Prisidedu prie sveikinimų ir aš 4u.gif happybday.gif birthday.gif !!! Visų svajonių išsipildymo!!!
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 08 14, 19:17)
Iruciukass, vaiduuse,

su gimtadieniu! Geros nuotaikos, linksmų, įsimintinų dienų.

[

SVEIKOS,
prisidedu ir aš prie sveikinimų. drinks_cheers.gif Sėkmės 4u.gif

(kas aš tokia - sužinosit perskaitę laiškelį pradinukeirmama1@gmail.com pašte.)
Nusiunčiau į paštą idėją rugsėjo 1d. šventei.

Atsakyti
4u.gif Iruciukass, vaiduuse, su GIMTADIENIU LAIMES, SVEIKATOS IR NORU IŠSIPILDYMO
Atsakyti
Aciū visoms už sveikinimus.
Atsakyti

Sveikos, pradinukės,

jau seniai lankausi supermamoje, tačiau tik šiandien atradau jus. Labai norėčiau prisijungti. Aš jau šešiolika metų pradinukė, šiemet būsiu antrokė bigsmile.gif
Kaip ir jūs, pradedu galvoti apie rugsėjo pirmąją. Minčių atrodo yra, tačiau dar nelabai susigulėję. Galėčiau įmesti į jūsų paštą ankstesnių metų rugsėjo 1 scenarijų. Gal ir man leistumėte tada žvilgterti į jūsų lobyną. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos sugrįžusios po vasaros. Dirbu su PUPA, o ten antrokams rekomenduojama skaityti V. Petkevičiaus "Gilės nuotykius Ydų šalyje". Tad bandysiu pirmąją pamoką susieti su giliukais. Vaikai gaus po giliuką su užduotėle. O pradžioje pateiksiu klausimą iš filmo "Ledynmetis 4", ko ieškojo voveriukas? Ir jeigu pabaigsiu surinkti reikiamą skaičių "ledynmečio" kortelių padovanosiu kiekvienam mokiniui.
Atsakyti
Mergaitės, ar kuri ketinate važiuoti į Vilnių 08-23 d., kur bus pradinio ugdymo aktualijos seminaras grupių pirmininkams. Ar anksčiau yra tokie buvę. Nes šiais metais esu pirmininkė, tai ketinu lyg važiuoti. Nežinau, ar naudingi. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės po atostogų bigsmile.gif Visą vasarą rimtai atostogavau, negalvojau apie darbą, bet jau dabar neramu darosi. Šiais metais turėsiu pirmokus, tai nerimo dar daugiau nei visada. Vasara buvo sunki, vedė sūnus, tai apie darbą nebuvo kada ir galvoti. Dabar galvoju apie rugsėjo pirmąją, norėjau daryti pelėdžiukus iš siūlų, bet nesugalvoju ką pritaikyti prie jų, kokią pasaką. Taigi jau prasideda kūrybos etapas.
[COLOR=red]PRISIDEDU PRIE SVEIKINIMŲ. SU TORTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražiai sugalvojot su tom gilėm. Galima padaryti ir didelį ąžuolą. KAD IŠ MAŽOS GILĖS DIDELIS MEDIS UŽAUGA. Linkiu sėmės. Pati galvoju apie ketvirtokus. Ką čia jiems tokio nepaprasto sugalvojus smile.gif
Atsakyti
Iruciukass
ir
vaiduuse
su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 14 rugpjūčio 2012 - 20:16
QUOTE(elbitele @ 2012 08 14, 22:15)
Gražiai sugalvojot su tom gilėm. Galima padaryti ir didelį ąžuolą. KAD IŠ MAŽOS GILĖS DIDELIS MEDIS UŽAUGA. Linkiu sėmės. Pati galvoju apie ketvirtokus. Ką čia jiems tokio nepaprasto sugalvojus smile.gif

Tęsiant temą apie ąžuolus - antroj klasėj ant sienos pakabinau ąžuolą, gilės kepurytės buvo skaitymui fiksuoti (apvedžioju centą ir užriečiu su pieštuku, o viduriuke įrašau puslapių skaičių), gilės pilvelis - elgesio motyvacija - klijuoju spalvotus skrituliukus, ant ąžuolo lapo vaiko vardas, pavardė, gimimo data ir nuotrauka. Toks trys viename ax.gif
Vaikams labai patinka ir estetiškai gražiai atrodo ir vietos daug neužima.
Atsakyti
Jau sėkmingai galvojate apie rugsėjo pirmąją. Man dar taip nesinori apie tai mąstyti. Sakykit, ar įvyko šią vasarą susitikimas, ar buvote susilėkę, nes ilgą laiką nebuvau prisijungusi, tai ir nežinau vasaros naujienų.
Atsakyti