Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

kara 117
simba
rutagra
calkusl
rityte
virgulyte
BalBal
Iruciukass
vaiduuse
Su praėjusiais ir dabartiniais gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
4u.gif Sveikos sugrįžusios po atostogų. Aš dar atostogausiu iki pirmadienio, bet paskaičiusi pokalbius nenorom pradėjau galvoti, kad tuoj rugsėjis. Ačiū už įdomias mintis pirmos pamokos pravedimui. drinks_cheers.gif Jei ką sumąstysiu - būtinai pasigirsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 08 14, 20:27)
Tęsiant temą apie ąžuolus - antroj klasėj ant sienos pakabinau ąžuolą, gilės kepurytės buvo skaitymui fiksuoti (apvedžioju centą ir užriečiu su pieštuku, o viduriuke įrašau puslapių skaičių), gilės pilvelis - elgesio motyvacija - klijuoju spalvotus skrituliukus, ant ąžuolo lapo vaiko vardas, pavardė, gimimo data ir nuotrauka. Toks trys viename ax.gif
Vaikams labai patinka ir estetiškai gražiai atrodo ir vietos daug neužima.

Gal foto galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 08 14, 22:42)
Gal foto galima?  ax.gif

Galima, bet didesnės tai teks palaukt kol pradėsiu dirbti. Bet radau savo puslapy, tik dabar yra patobulintas - medžio apačioj lininiai siūlai kabo, kad nebūtų toks nukirstas medis 4u.gif
http://daiva.jimdo.c...e-mus/mokiniai/

Ups, praleidau blush2.gif

Prisidedu prie sveikiniku su gimtadieniais. Daug laimės, džiaugsmo ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 14 rugpjūčio 2012 - 20:54
Sveikinu gimtadieninkes.
Geros nuotaikos Jums, gimusioms vasarą, šiltų likusių dienelių.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 14 rugpjūčio 2012 - 20:56
Į paštą įmečiau rugsėjo pirmosios trečioje klasėje scenarijų. Mintis tokia: voriukas užgrobė klasės lentą, tačiau atsiuntė trečiokams laišką, kuriame prašo atlikti tris užduotis, viena iš jų tėveliams. Kai užduotys atliktos, voriukas sutinka pasitraukti į klasės kamputį ir atiduoti klasės lentą vaikams. Gal pasinaudosit.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 08 14, 21:09)
Į paštą įmečiau rugsėjo pirmosios trečioje klasėje scenarijų. Mintis tokia: voriukas užgrobė klasės lentą, tačiau atsiuntė trečiokams laišką, kuriame prašo atlikti tris užduotis, viena iš jų tėveliams. Kai užduotys atliktos, voriukas sutinka pasitraukti į klasės kamputį ir atiduoti klasės lentą vaikams. Gal pasinaudosit.

thumbup.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 08 14, 18:35)

QUOTE(gitė @ 2012 08 14, 19:37)
Sveikos, pradinukės,

Smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

labai jau man nekyla rankos, ką nors daryti, bet jūsų entuziazmas šiandien privertė pagalvoti apie rugsėjo 1-ąją. Dar nebuvo tokios vasaros, kad taip nepailsėčiau, neatitrūkčiau nuo savo kasdienybės. Bet jau laikas liūdnas nuotaikas varyti šalin blush2.gif , NAUJAS STARTAS-NAUJI MOKSLO METAI lotuliukas.gif .

Visas vasarą šventusias ar šiomis dienomis švenčiančias savo gimimo dieną nuoširdžiai sveikinu ir linkiu kūrybingų, įdomių ir kupinų malonių staigmenų metų.

user posted image

Visų esančių (ar norinčių papulti į jį) sąraše prašau atsiųsti informaciją apie tai, su kuriom klasėm dirbsite, man į až. Labai tikiuosi, kad mūsų neštukės pas mus užsuka nes mūsų ilgisi, prisiduokite, man bus garbė sąrašėlyje ties jumis pridėti nestuke.gif lotuliukas.gif
Jei neketinate su mumis bendrauti ir dalintis savo kasdienybe ir visa tuo, kuo mes čia dalinamės, informuokite ir aš jus pašalinsiu iš sąrašo, nes jis laaabai ilgas, o bendraujančių tikrai yra mažiau. Būtų gerai, kad tai padarytume iki kol pasibaigs ši tema.
Atsakyti
4u.gif SVEIKOS !!!

Su gimtadieniais ! Pradėsiu ir aš įsijungti čia. Jau dirbu aš....
Bet galvojau, kad bus morališkai sunkiau, kai nueisiu į darbą. smile.gif Normaliai .... tongue.gif

Atsakyti
Sveikos, ką gi, į būrį grįžtu ir aš. tongue.gif Atrodo laisvo oro direktorės pareigos baigiasi ir pirmadienį darban, o taip nesinori
Na bet jūs ir stropuolės, visos tik juda, kruta, idėjų pilnos - šaunuolytės. Tenks sukrust ir man.
Kažkas ieško kapitono istorijos - jei nerasit sakykit, turiu.

Alaizy, sveika sugrįžus! thumbup.gif

QUOTE(R.@usra @ 2012 08 14, 21:38)
kara 117
simba
rutagra
calkusl
rityte
virgulyte
BalBal
Iruciukass
vaiduuse 
Su praėjusiais ir dabartiniais gimtadieniais 4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

Prisidedu prie sveikinimų! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 14 rugpjūčio 2012 - 21:51
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 08 14, 22:30)

Visas vasarą šventusias ar šiomis dienomis švenčiančias savo gimimo dieną nuoširdžiai sveikinu ir linkiu kūrybingų, įdomių ir kupinų malonių staigmenų metų.

user posted image

Prisidedu prie sveikinimu clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2012 08 14, 22:09)

Tikrai labai saunus scenarijus thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų birthday.gif

Tęsiu temą apie rugsėjo 1-ąją. Praeitais metais su pirmokais skaitėm bitę Mają, tai lentoje buvau parengus užduotis su įvairiais pievų gyventojais. Piešiau takelį ir pasakojau, kad bitė keliavo, kol priėjo varlyčių kūdrą - reikia suskaičiuot varlytes, sutiko boružę - padainuoti dainelę apie boružę, sutiko žiogą - pašokinėti labai aukštai ir t.t.. Kelionė baigėsi avily ir užapvalinau, kaip svarbu visiems kartu sugyventi ir vieni kitiems padėt. Dovanojau iš pieštuko padarytas gėlytes. Dar buvau numezgus bitę, kurią vėliau visi nešėsi savaitei į namus. Tėveliai knygelėj turėjo aprašyt, ką vaikas per savaitę su Maja nuveikė. Po savaitgalio klasėj perskaitydavom.

Šiemet taip pat norėčiau ką nors apie giles sugalvot, gal kokią giliuko kelionę. Dar gal skolinsiuos vienos bendradarbės įdėją kepti pyragus ir kurti receptų knygą. Jos klasėj vaikai savaitgalį kepdavo su tėvais kokį skanėstą, o pirmadienį vaišindavo draugus. Receptą užrašydavo į knygą ir iliustruodavo.
Atsakyti