Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

QUOTE(naminukė @ 2012 06 16, 23:17)
Sveikinu šviežiai keptą metodininkę  bigsmile.gif  Tikriausiai nemažai darbo įdėta tam vardui "užsidirbt"  g.gif  Šaunuolė thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Na, kaip čia pasakius - rezultatas - gastritas ir šiaip totalus organizmo nusilpimas doh.gif Esu iš tų kvankų, kuri viską siurbia perdėtai į save doh.gif verysad.gif Pagalvočiau dabar ar beverta doh.gif Nors nieko baisaus nebuvo, visiškai, bet...esu perdėtai jautri blush2.gif
QUOTE(vaiduuse @ 2012 06 17, 17:56)
Betuk, sveikinu naują metodininkę. Pailsėk po įtempto darbo  4u.gif

Ačiū 4u.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2012 06 17, 09:21)
Labai norėčiau pasidalinti įspūdžiais iš Eko daiktų festivalio.

Abejoju ar bekils ranka dar kada nors dalyvauti tokiuose konkursuose.

Dabar EKO daiktai organizuoja "Kamštelių rinkimo vajų". Ar kas nors dalyvausit?

Dėl tų saldainių popierėlių kilimo, tai labai jau sunkiai tie popierėliai lipo prie pagrindo.. Įtariu, kad net ir labai saugant, vis tiek dalis popierėlių būtų nulakstę.. Iš vis tas konkursas gal nelabai prasmingas buvo, nes rinkom tai, ką paprastai išmetam, t.y. šiukšles ir joms eksponuoti teko išleist ne taip jau ir mažai, nes kainavo ir lipnios juostelės, ir karšti klijai, o dar ir daug išeikvoto laiko..
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 06 17, 21:24)
Dabar EKO daiktai organizuoja "Kamštelių rinkimo vajų". Ar kas nors dalyvausit?

..

Jeigu per vasara ka pririnks g.gif tai dalyvausim mirksiukas.gif bet dar neuzsiregistravome
Atsakyti
Betuk, bet kaip smagu, kai patampi metodininke, ane - jautiesi kazkaip labiau ivertintas uz ta sunku darba. Ak... biggrin.gif As visada uz tuos zmogeliukus,kurie eina pirmyn ir iriasi i prieki (nors kartais ir vien tik del saves) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enija05 @ 2012 06 17, 22:23)
As visada uz tuos zmogeliukus,kurie eina pirmyn ir iriasi i prieki (nors kartais ir vien tik del saves) smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2012 06 15, 19:44)
Aš vakar turėjau atestacinį posėdį, esu naujai iškeptas metodininkas  lotuliukas.gif  doh.gif 

thumbup.gif Sveikinu. Esi to verta!
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 06 15, 18:44)
Aš vakar turėjau atestacinį posėdį, esu naujai iškeptas metodininkas  lotuliukas.gif  doh.gif  ....
Gražios vasaros, įspūdingų atsotogų, būkit sveikos ir laimingos  4u.gif

user posted image
SVEIKINIMAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 18 birželio 2012 - 10:13
Sveikutės 4u.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif
Kai pamatau, kaip jūs dirbate, tai toooks spyris būna į dupcę, kad ir pačiai nesinori atsilikti blush2.gif biggrin.gif AČIŪ JUMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir iki, dedamės daiktus ir į pajūrį... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As jau savaitele kaip atostogauju, laikas labai greitai bega smile.gif , kolkas apie mokykla net negalvoju. Isleidau ketvirtokus, teks vel pradet mokytis is naujo 4u.gif
Dalyvausim Zipio programoje, manau daug kas is jusu jau esate dalyvave smile.gif Geru jums svenciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2012 06 18, 16:02)
Dalyvausim Zipio programoje, manau daug kas is jusu jau esate dalyvave smile.gif

INEX, ir aš užpildžiau paraišką į programą "Įveikime kartu". Tik dar iki direktorės nenuėjau... ax.gif Vis delsiu, nes labai noriu išgirsti nuomonę, kurios jau esate dalyvavusios. Kokia jūsų nuomonė apie šią programą? Ar vaikams buvo naudinga? Kaip dažnai vyko mokytojams seminarai? Labiau domintų vilniečių patirtis, nors nebūtinai. Turbūt viskas panašiai vyksta ir kituose miestuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 06 18, 18:24)
INEX, ir aš užpildžiau paraišką į programą "Įveikime kartu". Tik dar iki direktorės nenuėjau... ax.gif Vis delsiu, nes labai noriu išgirsti nuomonę, kurios jau esate dalyvavusios. Kokia jūsų nuomonė apie šią programą? Ar vaikams buvo naudinga? Kaip dažnai vyko mokytojams seminarai? Labiau domintų vilniečių patirtis, nors nebūtinai. Turbūt viskas panašiai vyksta ir kituose miestuose. mirksiukas.gif

Mes su vaikais dalyvavome Zipio draugų programoje prieš keturis metus, tai sunkiai pamenu, kiek tiksliai buvo mokytojoms užsiėmimų. Kelias dienas buvo apmokymai, paskui dirbom su vaikais ir per atostogas gal kelis kartus vėl buvom suėję pasidalinti patirtimi, kaip sekasi. Šiaip vaikams patiko, tik man nelabai, nes pusė jau buvo praėję visą reikalą darželiuose, tai viskas kartojosi. Aišku, daug ką jie pamiršta, bet pagrindinius dalykus pamena, tai nelabai man dėl to patiko. Šiemet su pirmokais dalyvausime Antro žingsnio programoje. Kažkas panašaus kaip ir Zipio draugai mirksiukas.gif . Dabar jau tiksliai žinau, kad darželiuose šitos programos negalima imti, tai esu ramesnė mirksiukas.gif . Jei patiks, tai tęsiu visus keturis metus, nes dabar jau yra tęsinys net penktai klasei ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 18, 18:59)
Mes su vaikais dalyvavome Zipio draugų programoje prieš keturis metus, tai sunkiai pamenu, kiek tiksliai buvo mokytojoms užsiėmimų. Kelias dienas buvo apmokymai, paskui dirbom su vaikais ir per atostogas gal kelis kartus vėl buvom suėję pasidalinti patirtimi, kaip sekasi. Šiaip vaikams patiko, tik man nelabai, nes pusė jau buvo praėję visą reikalą darželiuose, tai viskas kartojosi. Aišku, daug ką jie pamiršta, bet pagrindinius dalykus pamena, tai nelabai man dėl to patiko. Šiemet su pirmokais dalyvausime Antro žingsnio programoje. Kažkas panašaus kaip ir Zipio draugai  mirksiukas.gif . Dabar jau tiksliai žinau, kad darželiuose šitos programos negalima imti, tai esu ramesnė  mirksiukas.gif . Jei patiks, tai tęsiu visus keturis metus, nes dabar jau yra tęsinys net penktai klasei  ax.gif .

Tik mums aiskino, kad tai negali buti nei burelis, nei papildomas ugdymas, tai nesuprantu kaip jis bus pildomas dienyne g.gif , tipo uztai neapmokes, o dirbsime su vaikais is idejos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2012 06 18, 22:55)
Tik mums aiskino, kad tai negali buti nei burelis, nei papildomas ugdymas, tai nesuprantu kaip jis bus pildomas dienyne g.gif , tipo uztai neapmokes, o dirbsime su vaikais is idejos thumbup.gif

Prieš keturis metus mes buvome susitvarkę kaip būrelį, viskas buvo gerai g.gif , o dabar gal galima per klasės valandėles vesti užsiėmimus, nes mes antrą žingsnį žingsniuosim per valandėles mirksiukas.gif .
Atsakyti