Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

QUOTE(editaite @ 2012 06 14, 22:51)
vat už šitą sakinį ir pašalino verysad.gif velnias.... galėjau šio sakinio nerašyti...bus pamoka... verysad.gif

Neteisinga taip...
Atsakyti
ŠARKKA ir VILSONYTE sveikinu!
ir tas zenkliukas 2.gif prie vardo bent jau man tai labai labai labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 06 14, 17:31)
VILSONYTE ir ŠARKKA

nuoširdžiausi sveikinimai jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Baltai pavydžiu jums tokios laimės biggrin.gif  Tai pats nuostabiausias jausmas biggrin.gif  Sveikatos ir stiprybės Jums thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nuoširdžius sveikinimus siunčiu ir aš, o kasdien vis tyliai svajoju, galvoju, kada mane Dievulis prisimins. 4u.gif Pavydžiu aš jums tokios laimės.
Atsakyti

Dar kartą ačiū visoms 4u.gif

QUOTE(Snaudale @ 2012 06 14, 23:53)
Nuoširdžius sveikinimus siunčiu ir aš, o kasdien vis tyliai svajoju, galvoju, kada mane Dievulis prisimins.  4u.gif Pavydžiu aš jums tokios laimės.

console.gif Tikrai prisimins mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, sveikinimai būsimoms leliukų mamoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif , smagu tai girdėti. Šią savaitę jau atostogauju, bet niekaip negaliu atsipalaiduoti, nerandu kuo rimčiau užsiimti. Ir toks jausmas, kad visos dienos šeštadieniai, tikiuosi, kad greit tai praeis ir normaliai pailsėsiu. tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Valioooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atostogoooooooooooooooooossssss!!!!!!!!!! clap.gif tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 15, 16:52)
Valioooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atostogoooooooooooooooooossssss!!!!!!!!!!  clap.gif  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif

Nuo pirmadienio ir aš jau pajusiu tikras atostogas. Šiandien išsivežiau paskutinius savo daiktus iš darbo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Oho, kas per naujienos bigsmile.gif Sveikinimai būsimoms mamytėms wub.gif

Atostogos pagaliau ir į mano kiemą atėjo thumbup.gif Antradienį išlekiam su panelėm į sanatoriją thumbup.gif Pailsėsim thumbup.gif
Zuzanėle, valioooooooooooooo dėl darbelio thumbup.gif

Prirašėt apie kategorijas...Aš vakar turėjau atestacinį posėdį, esu naujai iškeptas metodininkas lotuliukas.gif doh.gif ....Būtų juokinga, jeigu nebūtų graudu...Aišku, gal nebus taip kaip sakot unsure.gif ax.gif
Mano viena kolegė išeina į penciją, kitą į dekretines, tai vietų yra laisvų rolleyes.gif ax.gif

Gražios vasaros, įspūdingų atsotogų, būkit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 06 15, 19:44)
Prirašėt apie kategorijas...Aš vakar turėjau atestacinį posėdį, esu naujai iškeptas metodininkas  lotuliukas.gif  doh.gif  ...

Sveikinu šviežiai keptą metodininkę bigsmile.gif Tikriausiai nemažai darbo įdėta tam vardui "užsidirbt" g.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 16 birželio 2012 - 23:18
Sveikos visos merginos, po ilgos tylos aš vėl sugrįžtu. Nežinau kodėl, bet pastovus bėgimas, lėkimas ir nieko nespėjimas. Visa laimė, kad po poros savaičių išeinu atostogų, tai nors su savo anūkytėm teks normaliai pabendrauti. Apie tai dabar ir tesvajoju.
Labai atsiprašau, kad nespėju su Jumis, leiskt, kad ir pavėluotai prisijungti prie visų sveikinimų, o progų tikrai nuostabių ir daug. Iš visos širdies linkiu, būkit visos sveikos, laimingos, mylimos ir mylinčios. Gražių, gerų, prasmingų atostogų.

Atsakyti
Labai norėčiau pasidalinti įspūdžiais iš Eko daiktų festivalio. Jei kurios buvot tai ir pačios matėt. O čia yra tik mano nuomonė, tiesiog negaliu tylėti. Grįžus norėjau tuoj rašyti, bet supratau, kad galiu labai daug pikto parašyti, leidau sau savaitei susigulėt mintim. Renginys spalvingas, be galo daug darbo įdėta, gražu, bet... Mūsų tikslas buvo pasižiūrėti kilimus, kuriuos klijavom nuo dūšios, įdėdami daug savo darbo ir lėšų. Ir ką Jūs manot... Vaizdelis buvo žiauriai kraupus, tai ką išvydom, beje mes buvom nuvažiavę su Tėveliais ir vaikais kaip į šventę, pasidžiaugti visų darbais. Kilimai buvo sumesti į krūvą, kažkokie vaikinukai vyniojo juos į didelį ruloną, nesvabu kaip, nors ir kraštai plyšo, daug kilimų dar matavo, nors išvyniojus juos tarkim 20metrų ant jų tebuvo likę vos keli popieriukai. Visi pasijutom tarsi gavę šlapiu skuduru per veidą. Pasiėmiau savo kilimą, nusinešėm nuošaliau, sodybos fone nusipaveikslavom ir skaudančia širdim palikom jį paprašydami nevynioti į tą bendrą ruloną, nes norėjom susigrąžinti. Nebuvo nukritęs nė vienas popieriukas. Ačiū Dievui, kilimas jau grįžo. Bet tokios nepagarbos žmonių darbui dar niekada nemačiau. Idėja gera, bet ne viskas iki galo apgalvota... Abejoju ar bekils ranka dar kada nors dalyvauti tokiuose konkursuose. Mergairtės, tai yra mano nuomonė, jokiu būdu neperšu jos Jums, bet labai norėjosi pasidalinti visa tai su Jumis.
Tai dar kartelį GERO POILSIO clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 17 birželio 2012 - 08:26
Betuk, sveikinu naują metodininkę. Pailsėk po įtempto darbo 4u.gif
Taip pat sveikinu būsimas mamytes, sveikatos jums geriausios laukiant atžalėlių nestuke.gif
Dar savaitė liko iki atostogų, pasiruošiu klasės dažymui smile.gif
Atsakyti