Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 29 tema

QUOTE(Šarkka @ 2012 06 13, 11:36)

Rudeniui įpusėjus turėsiu  2.gif  blush2.gif

Didžiausi SVEIKINIMAI 4u.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Laikysiu ir aš Tau kompaniją, turėsim ilgas atostogas rolleyes.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 06 14, 10:22)
Didžiausi SVEIKINIMAI 4u.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif Laikysiu ir aš Tau kompaniją, turėsim ilgas atostogas  rolleyes.gif  blush-anim-cl.gif

Sveikinu wub.gif , sakiau, kad virusas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 06 11, 08:35)
Sveikutes. http://www.supermama...p...&phid=23782  prasau prabalsuoti uz mano pipiriuka, nes man neleidzia, mat as vis dar "Naujoke".

! 
nuotrauka šalinama iš konkurso!

11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.

Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2012 06 11, 21:20)
tai taip... aš tik perspėjau... niekada neleidžia už savo foto balsuoti, tik už kitus...
p.s. mano bičiukas irgi ten puikuojasi biggrin.gif  biggrin.gif

! 
nuotrauka šalinama iš konkurso!

11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 06 14, 10:22)
Didžiausi SVEIKINIMAI 4u.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif Laikysiu ir aš Tau kompaniją, turėsim ilgas atostogas  rolleyes.gif  blush-anim-cl.gif

bigsmile.gif Geras, kaip smagu thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 14, 12:58)
Sveikinu  wub.gif , sakiau, kad virusas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
VILSONYTE, SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2012 06 14, 14:10)
[EX] nuotrauka šalinama iš konkurso!
[EX]nuotrauka šalinama iš konkurso!

TAI KAIP ČIA DABAR SUPRAST? ABIEJŲ NUOTRAUKOS ŠALINAMOS blush2.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 06 14, 15:13)
TAI KAIP ČIA DABAR SUPRAST? ABIEJŲ NUOTRAUKOS ŠALINAMOS blush2.gif  blink.gif  g.gif

Keista, nes editaite tik pasakė, kad ir jos atžala ten yra, bet nei prašė balsuoti, nei pamenu, jog būtų aiškinusi, kuri ten jos nuotrauka g.gif ... Gal nepamenu g.gif ? Truputį nesąžininga čia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 06 14, 15:35)
Keista, nes editaite tik pasakė, kad ir jos atžala ten yra, bet nei prašė balsuoti, nei pamenu, jog būtų aiškinusi, kuri ten jos nuotrauka  g.gif ... Gal nepamenu  g.gif ? Truputį nesąžininga čia  verysad.gif

Tikrai taip . Man labai gaila, kad mane ispedama editaite uzsitrauke nesazininga bausme. Labai atsiprasau verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 06 14, 16:32)
Tikrai taip . Man labai gaila, kad mane ispedama editaite uzsitrauke nesazininga bausme. Labai atsiprasau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 06 14, 11:22)

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

VILSONYTE ir ŠARKKA

nuoširdžiausi sveikinimai jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Baltai pavydžiu jums tokios laimės biggrin.gif Tai pats nuostabiausias jausmas biggrin.gif Sveikatos ir stiprybės Jums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 06 14, 18:31)
VILSONYTE ir ŠARKKA

nuoširdžiausi sveikinimai jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Baltai pavydžiu jums tokios laimės biggrin.gif  Tai pats nuostabiausias jausmas biggrin.gif  Sveikatos ir stiprybės Jums thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jungiuosi prie sveikinimu 4u.gif

O as manau, kas Editaites nesalina, nes ji nuorodos juk neidejo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 06 11, 20:20)
p.s. mano bičiukas irgi ten puikuojasi biggrin.gif  biggrin.gif

vat už šitą sakinį ir pašalino verysad.gif velnias.... galėjau šio sakinio nerašyti...bus pamoka... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 14 birželio 2012 - 20:52