Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 13, 15:20)
Montera, kaip gyvena tavo pomidoro ir žemuogės hibridai  mirksiukas.gif ? Gal jau uogytės rodosi? Žiauriai įdomu, kas ten gausis  ax.gif

smile.gif prazydejo vel uzsiskleide ir kol kas nieko nevyksta. bet daugybe tokiu ziedu yra. Ir tik dvi zemuoges normaliai zydi ir uogyciu pilna. reiks panagrinet ar kas daros su tais ziedais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 13, 15:33)
smile.gif prazydejo vel uzsiskleide ir kol kas nieko nevyksta. bet daugybe tokiu ziedu yra. Ir tik dvi zemuoges normaliai zydi ir uogyciu pilna. reiks panagrinet ar kas daros su tais ziedais smile.gif

Mano žemuogės jau irgi noksta mirksiukas.gif mirksiukas.gif , labai laukiu, noriu paragauti - tokios didelės, kad tik būtų skanios lotuliukas.gif .
Atsakyti
Aš taip pat laukiu nesulaukiu kol žemogės prinoks, o mano Aztecai jau kokie fainuoliai thumbup.gif maži spirgai, bet dar žali ax.gif
Atsakyti
Na dabar maniškių fotosesija biggrin.gif

Monstriukas black cherry

user posted image

user posted image

user posted image

Bajaja grožybės
user posted image

user posted image

user posted image

tokiam gražiom kekytėm Bajajiukai sulipę smile.gif
user posted image

Šitam nepasisekė, tad po baltasparnių nudepliuotas, bet jau atsigauna smile.gif
user posted image

Papildyta:
Tęsiam

Vilmukai, Venusiukai ir Balkoni Red.

user posted image

user posted image

user posted image

Dirbu prie kompiuterio ir vis užmetu akį kaip chebrytė gyvena smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Stebinantys gausa gražuoliai Aztec

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Paskutinės biggrin.gif

Dėl baltasparnių nudepiliuotas dumplainis

user posted image

Puslytės
user posted image

Bet ir jam turbūt nepatiko tie perdaug karšti orai nes pamtė keletą žiedelių - neužsimezgė.
Atsakyti
Amise, kaip kovojote su tais baltasparniais? Maniskius pomidorus uzpuole verysad.gifo jau paskaiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astasi: 13 liepos 2012 - 21:02
Čia jau nebe darželis, o jau visas daržas su šiltnamiu- nuostabūs pomidorai, verti susižavėjimo.
O aš šiemet tik bazilikus auginu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Aš skaičiau kažkur, kad su baltasparniais kovot tik insekticidais galima, liaudiškos priemonės nelabai padeda ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 13, 16:40)
Mano žemuogės jau irgi noksta  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif , labai laukiu, noriu paragauti - tokios didelės, kad tik būtų skanios  lotuliukas.gif .

Mes jau senokai ragaujam po vieną kitą uogą, naminės tikrai labai saldžios žemuogės.

O jau jūsų pomidorų grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Maniškiai tai irgi monstrų veislės, o vaisių tai tik vienas kitas, ragaujam kaip delikatesus doh.gif
Atsakyti
Radau balkoninių pomidoriukų. Daug nematytų ir daugumos nuotraukos gan realios kaip iš tikro tikėtis kad užaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 07 14, 13:39)
Radau balkoninių pomidoriukų. Daug nematytų ir daugumos nuotraukos gan realios kaip iš tikro tikėtis kad  užaugs biggrin.gif

Labai gera nuoroda - yra iš ko rinktis kitiems metams mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mano pirmos raudonos žemuogės thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, labai susižavėjau šiandien matytomis gėlytėmis, deja,nežinau pavadinimo, gal kas padės smile.gif
http://www.facebook....3...4496&type=3
Atsakyti