QUOTE(Montera @ 2012 07 20, 15:26)
Sveikos,
esu jau pikta ant tokio oro.... siaubas kazkoks salta lija o jau tuoj rugpjutis. tai kur cia gali kas augti. Du pomidoru krumai man jau visai nebepatinka pabale gyslom melynom pasidare. ant lapu vienur kitur rudu plemu atsiranda bet nors nedaug.... arba jiem cia per salta bet vis bijau kad liga kokia neisimestu... kai lyt nustos reiks turbut siltu pienuku su jodu nupurkst
Geltonu pomidoru jau nemazai pagelto, red cherrio jau dvi kekes suvalgem jau ir trecia raudona. Jau ir tumbler pradejo spalvas rodyt. Tik kazin kada mano didieji pomidorai uzaugs. jau dabar tokie didesni bet nezinau ant kiek jie dideli turi but.
baklazanas mano zydi toliau bet kad perzydejus nieko nesidaro... tai kazin ar cia ko sulauksiu ir jo. ciliukai paprikos auga neblogai.
zemuoges irgi vargsta zaliu daug bet is ko jos cia raudonuos kai saules nesimato...
nu tikekimes kad pareis siluma atgal
Mano pomidorai po biškį duoda derliaus, agurkus po kelis nuskinu, žemuogių kasdien po mažą saujukę ragaujam, labai laukiu paprikų, nes kažkaip sunkiai pasiduoda spalvinimui - lyg kažkur prasideda po biškį raudonumas, bet labai jau menkai

. Tikrai, nėra saulės ir nieko nevyksta