Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Spyglelis @ 2012 07 16, 14:29)
super, kaip vilioja! thumbup.gif kiek daigu sodinai i loveli?

Keturis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kotais temutė aprimo.
Mūsų "balcony red" pora pomidoru jau sunokino derlių, nuskynėme ir palikome dabar tokius plikus augti.
Kaži dar žydės ar jau psio? galima mesti lauk?
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 07 19, 10:12)
Na kotais temutė aprimo.
Mūsų "balcony red" pora pomidoru jau sunokino derlių, nuskynėme ir palikome dabar tokius plikus augti.
Kaži dar žydės ar jau psio? galima mesti lauk?

manau tikrai dar žydės. Tik va dėl tokių orų maniškiai kaikurie naujus žiedus irgi barsto unsure.gif
Parsivežiau iš kaimo svyrančių braškių tai reiks užsiimt jų apgyvendinimu kur nors biggrin.gif
Atsakyti
Na, kaip laikotės?
aš jau gerą bliūdą pomidoriukų priskyniau ir suvalgiau, dabar noksta kiti. Šiemet dvigubai mažesnis derlius pas mane. Tik tas, sėtas anksti, gerai bujoja, nu gal tikrai suveikė horoskopas, kad negerą dieną sėjau. Sėjau šiaip jau per pilnėjantį mėnulį, tačiau tuo metu buvo liūtas berods, alia blogas ženklas...

net tos pačios veislės, pernai bujojusios, šiemet mažai auga, mažai vaisių augina. na kaip ir mažai, bet vistiek daug, nes bliūdelis po bliūdeli šlamščiam.
tik gaila, kad nauji žiedeliai vis pabyra. ne visi, bet vistiek...

žiauriai gerai auga paprika, čiliukai. black cheris irgi nenormalus kaip ir pas kitas.
skaniausi man vis dar Venus ir Minibell. bet tikrai mažiau saldūs už pernykščius, mat kaip svarbu turėt daaaaaaug saulės...
Atsakyti
Liudna, nera saules, nera ir pomidoru pas mumi sad.gif Bazilikai istype iki debesu...Atrodo nugalejau juoduosius skraidancius monstrus, bet jau vasara ipusejo ir "darzas" tik pradeda atsigaut... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2012 07 14, 00:36)

O aš šiemet tik bazilikus auginu blush2.gif
user posted image

o man kažkodėl bazilikai neauga,,,,, blush2.gif turbūt kažką ne taip darau, gal į per sunkią žemę susėjau?
Atsakyti
QUOTE(dika @ 2012 07 20, 11:01)
o man kažkodėl bazilikai neauga,,,,, blush2.gif turbūt kažką ne taip darau, gal į per sunkią žemę susėjau?

Tiesiog šalta, o bazilikai šilumą mėgstantys augalai...
Atsakyti
Sveikos,

esu jau pikta ant tokio oro.... siaubas kazkoks salta lija o jau tuoj rugpjutis. tai kur cia gali kas augti. Du pomidoru krumai man jau visai nebepatinka pabale gyslom melynom pasidare. ant lapu vienur kitur rudu plemu atsiranda bet nors nedaug.... arba jiem cia per salta bet vis bijau kad liga kokia neisimestu... kai lyt nustos reiks turbut siltu pienuku su jodu nupurkst lotuliukas.gif

Geltonu pomidoru jau nemazai pagelto, red cherrio jau dvi kekes suvalgem jau ir trecia raudona. Jau ir tumbler pradejo spalvas rodyt. Tik kazin kada mano didieji pomidorai uzaugs. jau dabar tokie didesni bet nezinau ant kiek jie dideli turi but.

baklazanas mano zydi toliau bet kad perzydejus nieko nesidaro... tai kazin ar cia ko sulauksiu ir jo. ciliukai paprikos auga neblogai.

zemuoges irgi vargsta zaliu daug bet is ko jos cia raudonuos kai saules nesimato...

nu tikekimes kad pareis siluma atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 20, 15:26)
Sveikos,

esu jau pikta ant tokio oro.... siaubas kazkoks salta lija o jau tuoj rugpjutis. tai kur cia gali kas augti. Du pomidoru krumai man jau visai nebepatinka pabale gyslom melynom pasidare. ant lapu vienur kitur rudu plemu atsiranda bet nors nedaug.... arba jiem cia per salta bet vis bijau kad liga kokia neisimestu... kai lyt nustos reiks turbut siltu pienuku su jodu nupurkst  lotuliukas.gif

Geltonu pomidoru jau nemazai pagelto, red cherrio jau dvi kekes suvalgem jau ir trecia raudona. Jau ir tumbler pradejo spalvas rodyt. Tik kazin kada mano didieji pomidorai uzaugs. jau dabar tokie didesni  bet nezinau ant kiek jie dideli turi but.

baklazanas mano zydi toliau bet kad perzydejus nieko nesidaro... tai kazin ar cia ko sulauksiu ir jo. ciliukai paprikos auga neblogai.

zemuoges irgi vargsta zaliu daug bet is ko jos cia raudonuos kai saules nesimato...

nu tikekimes kad pareis siluma atgal doh.gif

Mano pomidorai po biškį duoda derliaus, agurkus po kelis nuskinu, žemuogių kasdien po mažą saujukę ragaujam, labai laukiu paprikų, nes kažkaip sunkiai pasiduoda spalvinimui - lyg kažkur prasideda po biškį raudonumas, bet labai jau menkai doh.gif . Tikrai, nėra saulės ir nieko nevyksta drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
Siandien saulytes pagaliau gavo darzas thumbup.gif tai is kart raudonu pomidoru atsirado smile.gif
Nu surizikavau ir dar du pomidorus persodinau ax.gif nes nekoks vaizdelis kuo toliau dares... gal ir sitie suzaliuos.

O tie du geltonuju krumai varganai lapu spalva ir kas dien vis prasciau jie atrodo. jau ju persodinimas nepades ir taip kibire... ar cia kazin del vesaus oro ar perdaug lietaus.. doh.gif jau nervai ima schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 21 liepos 2012 - 20:29
QUOTE(Montera @ 2012 07 21, 21:27)

O tie du geltonuju krumai varganai lapu spalva ir kas dien vis prasciau jie atrodo. jau ju persodinimas nepades ir taip kibire... ar cia kazin del vesaus oro ar perdaug lietaus.. doh.gif jau nervai ima schmoll.gif

a kurie čia? thumbling tom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 07 21, 21:54)
a kurie čia? thumbling tom? g.gif

nea cia kazkokie golden nugets. vienas krumas kur maziau lietaus gavo geriau atrodo. labai bijau kad liga neisimestu tai bus amba visiems.. nes vis randu juodu tasku ant lapu bet nedaug kai kur atsiranda...
Atsakyti