Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 14, 20:20)
Mano pirmos raudonos žemuogės  thumbup.gif 
user posted image

wub.gif kaip grazu smile.gif

O as siandien dukrike su teciu palikau namie tai nurinko man visas tik pradejusias rausti zemuoges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 14, 22:52)
wub.gif  kaip grazu smile.gif

O as siandien dukrike su teciu palikau namie tai nurinko man visas tik pradejusias rausti zemuoges  lotuliukas.gif

Kad ir man labai sunku žiūrėti į raustančias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 15, 07:56)
Kad ir man labai sunku žiūrėti į raustančias  lotuliukas.gif

o aš tai per jūsų visas braškes ir žemuoges, jau ruošiuos kitiem metam pirkt tą kabantį maišą ir iš močiutės svyrančių braškių kast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 07 15, 08:54)
o aš tai per jūsų visas braškes ir žemuoges, jau ruošiuos kitiem metam pirkt tą kabantį maišą ir iš močiutės svyrančių braškių kast  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
o yra merginų kurių braškės ar žemuogės žiemojo balkone? g.gif Kol kas man tai didžiausias klausimas, kaip jų nesušaldyt per žiemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 07 15, 09:39)
o yra merginų kurių braškės ar žemuogės žiemojo balkone? g.gif Kol kas man tai didžiausias klausimas, kaip jų nesušaldyt per žiemą  biggrin.gif

Man irgi labai aktualu, nes nežinau, kaip išsaugoti g.gif . Galvoju gal priliesiu stipriai ir apdangstysiu keliais sluoksniais agroplėvele, bet nežinau, ar taip gerai būtų g.gif .
Atsakyti
Itariu kad vaziuosiu zemiu pirkti ir persodinsiu dar kelis pomidorus kur prasciau atrodantys. Nu nerealiai pasikeite vaizdas dvieju pomidoru kuriuos persodinau. Lapai pasidare sodriai zali, pomidorai kosminiu greiciu auga. O buvo visi pamelusiom gyslom tokie suvarge ziedai dziut pradejo

jei cia iziuresit po kaire puse tas persodintas o visi kiti kaip po desnia puse sviesiais lapais

user posted image

va o taip atrode jie pries persodinima kaip tas kuri irgi sakiau reikia persodint
user posted image

saule islindus tai biskuti sunku iziuret bet spalva tokia lapu i gelsvuma ir visos gyslos ryskiai violetines

Tik dabar sustumti pomidorai visi i viena kruva nes toks vejas pas mus kad langai dreba. doh.gif
Atsakyti
Nu tikrai geriau atrodo drinks_cheers.gif , bet nebijai, kad gali pakenkti - juk jau su pomidorais g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 14, 08:27)
Aš skaičiau kažkur, kad su baltasparniais kovot tik insekticidais galima, liaudiškos priemonės nelabai padeda  ax.gif .

rinkau 2 val su sluosteliu tokiu, nupurskiau su ukiniu muilu, dabar vis praeidama randu po pora parazitu gun_bandana.gif , o kartais ir nebuna. Perskaiciau, kad reikia purksti kiekviena diena visa menesi su ukinio muilo tirpalu. Tai va ir purksiu, nurinkinesiu..
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 15, 17:31)
Nu tikrai geriau atrodo  drinks_cheers.gif , bet nebijai, kad gali pakenkti - juk jau su pomidorais  g.gif ?

tai as stengiaus kuo atsargiau is to vazono isimti ir viskas gerai. Pomidorai is tikruju ner lepus augalas. Kur sakiau kad pamerkus pazastukus tai kas diena vis nauju pomidoru uzmegztu randu. nu sakiau reiks kita savaite i zeme bandyt susodinti juos nes jau nulipe pomidoriukais.
Atsakyti
O mano agurkai pradėjo gelsti g.gif . Sakau,kad man nieko su jais nesigauna - trepsiu aplinkui, o naudos mažai unsure.gif - neapsimoka. Kitais metais vietoj jų geriau kokį moliūgą ar cukiniją auginsiu g.gif , nes mačiau yra balkoninių mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 16 liepos 2012 - 07:52
QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 14, 21:20)
Mano pirmos raudonos žemuogės  thumbup.gif 
user posted image

super, kaip vilioja! thumbup.gif kiek daigu sodinai i loveli?
Atsakyti