Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Grazus katinukas. Kelintam aukšte Montera gyveni?
Parodysiu musu gražiuoliuką pipiriuką, gal kas žinote kaip atpažinti veislę pagal augalą? smile.gif Šito pipiriuko sėklos keliauja iš rankų į rankas, visi labai patenkinti, bet niekas nežino veislės.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 30, 19:09)

Noriu paklaust apie sia triaukste sodinimo sitema, ar esat ja patenkinta, man pasirode mazoka vietos zemuogiu saknims ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 31, 14:36)
Noriu paklaust apie sia triaukste sodinimo sitema, ar esat ja patenkinta, man pasirode mazoka vietos zemuogiu saknims ax.gif  4u.gif

As asmeniskai labai patenkinta. Man rodos tos vietos pakankamai. O gelem is vis man labai grazu jis.
Atsakyti
Vis taupiau ir skaičiavau raustančius, kad raudoną fotosesiją padaryt šiandien bet ta proga vėl nudepiliavau vargšiuką bajaja. Apžiūrinėjau kelis pomidoriukus, kad baltasparniai vis skraido, tai kažkaip dašuto pažiūrėt pas bajaja. O jis po praeito depiliavimo jau gražiai atsigavęs. Tai šaltas prakaitas tik išmušė pamačius lapus apkibusius vabaliukais ir suaugėlių pulkus doh.gif Mečiau visus darbus ir miklinau pirštukus gaudant bjaurybes ir karpant lapus. Vėl plikas vargšiukas stovi biggrin.gif Tik nesuprantu kodėl jie taip nepuola kito Bajajos. Spėju, kad gal ten vėjelis labiau pakedena lapus ir aniem nepatinka, nes tam pačiam balkone, o veislynas tik ant to vargšiuko. Pas kitus pomidorus juos tik tupinčius užtinku, lervučių nėr. Tai dabar mastaus kas bus kai jų pagrindinį maistą sunaikinau.. Arba užpuls ir kitus ar ne unsure.gif na bent jau lengviau apžiūrėt juos, nei bajaja. Ta proga dar netyčia dvigubą Black cherry kekę nulenkiau doh.gif Na bet aš optimistiškai parėmiau ją kad nevirstų, apvyniojau agroplėvelės juostele ir bus matyt kas bus lotuliukas.gif Na bent jau su pomidoriukais ji, kad ir mažiukais, tai gal bent jau prinoks ant šakos rolleyes.gif O per karščius pabarstė žiedus didžiulės palubėj kabančios kekės verysad.gif o jau taip grožėjaus žiedų gausa.. Agurkas nuplikęs, nes voratinklinė erkutė vis dar puola doh.gif Bet vis dar tikiuos, kad atsigaus.. Na o jei ne tai bus kur braškės susodint, o tai mirksta ilgiausiai dėžutėj su vandeniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 07 31, 14:11)

NESKAUDINKIT ŠIRDIES, MERGAITĖS....

Mano nesusipratimas doh.gif doh.gif doh.gif . Vietos nebėra, žiedų ir vaisių taip pat... Suvalgėm maksimum 15 pomidoriukų-žirniukų. kaip delikatesus kokius doh.gif kažin, ar man dar ko nors iš jų tikėtis ar viską pjauti velniop unsure.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 01, 16:10)
NESKAUDINKIT ŠIRDIES, MERGAITĖS....

Mano nesusipratimas  doh.gif  doh.gif  doh.gif . Vietos nebėra, žiedų ir vaisių taip pat... Suvalgėm maksimum 15 pomidoriukų-žirniukų. kaip delikatesus kokius  doh.gif kažin, ar man dar ko nors iš jų tikėtis ar viską pjauti velniop  unsure.gif

Čia panašu į black cherius??? Nenusimink - pas mus tas pats su jais. Gal kokius 5 pomidorus suvalgėme nuo 4-ių krūmų.
Kažkoks nesusipratimas tie black cheriai.
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 08 01, 17:04)
Čia panašu į black cherius??? Nenusimink - pas mus tas pats su jais. Gal kokius 5 pomidorus suvalgėme nuo 4-ių krūmų.
Kažkoks nesusipratimas tie black cheriai.

tada gal man ryt saviškių nerodyt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 08 01, 17:12)
tada gal man ryt saviškių nerodyt..  unsure.gif

rodykit, rodykit... ax.gif
Pas mane ir BLACK ir RED, kur kokie neaišku. Tie stovintys prie lango dar dar turi keletą pomidoriukų, bet kurie ant palangės, tai tik išsiraizgė per visas lubas doh.gif ir daugiau nieko..
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 28, 11:48)
. o ten grybas is kazkur uzaugo  blink.gif

tokie grybai kasmet mano kažkurioj gėlėj auga rolleyes.gif
toks visas kelmas būna nemažas:)
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 08 01, 16:06)
Na o jei ne tai bus kur braškės susodint, o tai mirksta ilgiausiai dėžutėj su vandeniu  blush2.gif

O kodėl jos ten mirksta ax.gif ?
Atsakyti
Black cherry visai ne tokie kaip Jūsų. Vaisiai kekėmis ir juodi ir nepasakyčiau, kad vaisių mažai. Tik mažoki..ypač man, kai mėgstamiausi bent 500gr.
Balkone viskas kitaip. Ten bitutės retai užsuka. Šiltnamyje viskas geriau auga, nei namie.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 08 01, 18:42)
O kodėl jos ten mirksta  ax.gif ?

iš močiutės parsivežiau kelis jaunesnius daigelius, o visi kiti šiumetiniai ūsai, tai pamerkiau kad šaknytes išleistų. Dar maniau kad išeis greičiau užsisakyt tą pakabinamą maišą braškėm, ale nelabai, tai ir sėdi sau bliūde biggrin.gif
Atsakyti