Vis taupiau ir skaičiavau raustančius, kad raudoną fotosesiją padaryt šiandien bet ta proga vėl nudepiliavau vargšiuką bajaja. Apžiūrinėjau kelis pomidoriukus, kad baltasparniai vis skraido, tai kažkaip dašuto pažiūrėt pas bajaja. O jis po praeito depiliavimo jau gražiai atsigavęs. Tai šaltas prakaitas tik išmušė pamačius lapus apkibusius vabaliukais ir suaugėlių pulkus

Mečiau visus darbus ir miklinau pirštukus gaudant bjaurybes ir karpant lapus. Vėl plikas vargšiukas stovi

Tik nesuprantu kodėl jie taip nepuola kito Bajajos. Spėju, kad gal ten vėjelis labiau pakedena lapus ir aniem nepatinka, nes tam pačiam balkone, o veislynas tik ant to vargšiuko. Pas kitus pomidorus juos tik tupinčius užtinku, lervučių nėr. Tai dabar mastaus kas bus kai jų pagrindinį maistą sunaikinau.. Arba užpuls ir kitus ar ne

na bent jau lengviau apžiūrėt juos, nei bajaja. Ta proga dar netyčia dvigubą Black cherry kekę nulenkiau

Na bet aš optimistiškai parėmiau ją kad nevirstų, apvyniojau agroplėvelės juostele ir bus matyt kas bus

Na bent jau su pomidoriukais ji, kad ir mažiukais, tai gal bent jau prinoks ant šakos

O per karščius pabarstė žiedus didžiulės palubėj kabančios kekės

o jau taip grožėjaus žiedų gausa.. Agurkas nuplikęs, nes voratinklinė erkutė vis dar puola

Bet vis dar tikiuos, kad atsigaus.. Na o jei ne tai bus kur braškės susodint, o tai mirksta ilgiausiai dėžutėj su vandeniu
Mano parašas bloogas, o aš dar blogesnė B)