Mintis gera, bet as jau daviau zodi nebeprasidet su niekuo isskyrus Vilmas, nes jos neisigando tu juodasparniu musikiu spieciaus, tiksliau joms ne motai, o kiti pomidorai labai nusmurge liko, kol kovojau, lapu daug iskainiojau, ziedai nubyrejo ir vos po kelis pomidorus tik mezga Bajaja...
Na dėl orų (turbūt) tai man žiedus daugiausiai barstė bajaja ir Aztec. Bet dabar va Aztec gražiausiom kekėm pomidoriukų, o bajaja kiekiu irgi neatsiliekia, tik dar raudonuoja vos po vieną kitą. Tikiuos kekės pilnos gražiai vienu metu suraudonuos, tada bus galima nufotografuot, o tai visur vien žali pomidorai
Tikiuos per šiuos ateinančius karščiu nauji žiedeliai nenukentės vėl

QUOTE(Alezee @ 2012 07 25, 15:17)
Mintis gera, bet as jau daviau zodi nebeprasidet su niekuo isskyrus Vilmas, nes jos neisigando tu juodasparniu musikiu spieciaus, tiksliau joms ne motai, o kiti pomidorai labai nusmurge liko, kol kovojau, lapu daug iskainiojau, ziedai nubyrejo ir vos po kelis pomidorus tik mezga Bajaja...
Mano Vilmos irgi geriausia dera ir viską atlaikė (lauke ant palangės maniškiai). Blackcherry labai skanūs, bet daugiau

Pagaliau mano paprika susigėdo ir paraudo

Dėl pomidorų tai mano visi gerai dera - tiek Vilma, Venus, tiek Tumble tom. Tik pastarieji labai jau daug vietos prašo balkone. Jau ir priraišiojau, pakėliau šakas, ir vistiek žiauriai dideli krūmai į plotį. Jeigu jūsų balkonai erdvūs, tai visai neblogi pomidoriukai. Mano balkonas mažas, o norai dideli, tai ir nesutelpu
Papildyta:
Aš nelaukiu, kol sunoks ant krūmo - nuskinu pradėjusius gelsti ir rausti ir susidedu į indelį, ten baigia nokti. Kažkur skaičiau, kad taip geriau pačiam augalui, nes pomidoriukai greičiau susiima nokti, o ir skanesni būna
. Nežinau, kiek teisybės, nes netikrinau

Dėl pomidorų tai mano visi gerai dera - tiek Vilma, Venus, tiek Tumble tom. Tik pastarieji labai jau daug vietos prašo balkone. Jau ir priraišiojau, pakėliau šakas, ir vistiek žiauriai dideli krūmai į plotį. Jeigu jūsų balkonai erdvūs, tai visai neblogi pomidoriukai. Mano balkonas mažas, o norai dideli, tai ir nesutelpu

Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2012 07 25, 15:58)
Na dėl orų (turbūt) tai man žiedus daugiausiai barstė bajaja ir Aztec. Bet dabar va Aztec gražiausiom kekėm pomidoriukų, o bajaja kiekiu irgi neatsiliekia, tik dar raudonuoja vos po vieną kitą. Tikiuos kekės pilnos gražiai vienu metu suraudonuos, tada bus galima nufotografuot, o tai visur vien žali pomidorai

Aš nelaukiu, kol sunoks ant krūmo - nuskinu pradėjusius gelsti ir rausti ir susidedu į indelį, ten baigia nokti. Kažkur skaičiau, kad taip geriau pačiam augalui, nes pomidoriukai greičiau susiima nokti, o ir skanesni būna

QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 25, 17:18)
tiek Tumble tom. Tik pastarieji labai jau daug vietos prašo balkone. Jau ir priraišiojau, pakėliau šakas, ir vistiek žiauriai dideli krūmai į plotį. Jeigu jūsų balkonai erdvūs, tai visai neblogi pomidoriukai. Mano balkonas mažas, o norai dideli, tai ir nesutelpu 
. Nežinau, kiek teisybės, nes netikrinau 

Bajaja irgi

O dėl tikrinimo, tai skonis geresnis ar ne?

Jau ir pas mane uzraudo balkonas:

Cia nezinau kokia rusis bet bus normalaus dydzio

Cia turejo but vysninis gartenpearl.....

Ir siandienos derlius:
Cia nezinau kokia rusis bet bus normalaus dydzio
Cia turejo but vysninis gartenpearl.....
Ir siandienos derlius:
Oi, Montera, kokie pomidorai
, ir patys krūmai gražūs ir derlius neblogas, o tokie normalaus dydžio tai mano kitų metų planuose
. Vėl sėsiu kelis Venus ir Vilma, o vietoj Tumble tom kelis žemaūgius normalaus dydžio
, nes dabar tai tik "uogom" maitinuosi
.

QUOTE(Alezee @ 2012 07 25, 16:17)
As siandien paragavau savo peraugeli VILMA.Nepatiko-toks kaip bulve,be sulciu visai,vaikas sako-o kur seklos?Tai arba neauginsiu daugiau,arba mest lauk sita seklu pakeli ir pirkt kita.
Ir atvirksciai-man BAJAJA labai patinka-daug ,labai daug pomidoriuku,grazios kekes.Tiesa,jos ne mano,kolege liepe arba ismest arba pasiimt,tai i namus papuole velokai,jau birzeli,gal veliau zydejo,tai ir ziedu nemete?
Dar patinka VENUS,apie MINIBEL kolkas neturiu nuomones.
Turejau galvoje Vilma gera tuo, kad mazai vietos uzima ir daug atsparesne, o skonis jau kitas reikalas 
Labai skaniai atrodo Monteros pomidoriukai ir smilga1972 paprikute

Labai skaniai atrodo Monteros pomidoriukai ir smilga1972 paprikute

QUOTE(jazva @ 2012 07 25, 19:33)
As siandien paragavau savo peraugeli VILMA.Nepatiko-toks kaip bulve,be sulciu visai,vaikas sako-o kur seklos?Tai arba neauginsiu daugiau,arba mest lauk sita seklu pakeli ir pirkt kita.
Ir atvirksciai-man BAJAJA labai patinka-daug ,labai daug pomidoriuku,grazios kekes.Tiesa,jos ne mano,kolege liepe arba ismest arba pasiimt,tai i namus papuole velokai,jau birzeli,gal veliau zydejo,tai ir ziedu nemete?
nu ne vilma ten, ne vilma

ir lapai kitaip atrodo, ir pati augalo forma, ir vaisiai, tiek forma, tiek dydis nevilmiski

teks vaisint tikrom vilmom, kai ju bus

pas mus noksta tik venus, raudonu veisliu neprinoko dar nei vienas

Man minibell skaniausi, po to - venus. Kiti likę apylygiai skanūs. Black cherry kažkodėl neturi to juodųjų stulbinančio saldumo
pas mane tai kazkas negero daros su pomidorais. Jau dvieju pomidoru krumu nuskyniau vaisius ir ismeciau lauk pacius krumus. Nesuprantu kas daros ar cia kokia bakterine liga ar cia trukumas kokiu tai medziagu.. ant lapu atsiranda tokiu dziustanciu demiu lapai pagelsta. Ziurejau fotkes internete bet atrodo ir cia tinka ir cia tinka mano simptomai.. nu tai kurie prastesni nuskinu ir isnaikinu bus didesniem daugiau vietos. Gal biskuti per daug sugrusta visko ir plinta ligos...
Pomidoriuku jau nemazai priskyniau ... kiek jau ju bus tiek uzteks....