Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Nu pas mane augimo anomalijos niekaip nesibaigia....
vakar pro orchidejas einu.. pasiziuriu kazkas geltonuoja.. galvojau vaikai kazka i vazona imete... o ten grybas is kazkur uzaugo blink.gif
bet kaip cia taip nesupratau... zemes senos jau vis galvojau kad reikia persodinti lotuliukas.gif
user posted image

vakar dienos derlius...
user posted image
Atsakyti
Superinis pomidoriuku derlius thumbup.gif: as siandien tik pirmaja trijule Vilmuku paragavau, kitos veisles mano siaurinime balkone nelabai dera. :undure:

Nustebinot, kaip miske... gaila tik kad nevalgomi.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 28, 13:48)
vakar pro orchidejas einu.. pasiziuriu kazkas geltonuoja.. galvojau vaikai kazka i vazona imete... o ten grybas is kazkur uzaugo  blink.gif
bet kaip cia taip nesupratau... zemes senos jau vis galvojau kad reikia persodinti lotuliukas.gif

vakar dienos derlius...

Oho! As tai kasdien po 2-3 puszalius nuskinu....
Pavydziu ir grybo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 28, 12:48)
vakar pro orchidejas einu.. pasiziuriu kazkas geltonuoja.. galvojau vaikai kazka i vazona imete... o ten grybas is kazkur uzaugo  blink.gif

vakar dienos derlius...

Nu Montera duodi lotuliukas.gif thumbup.gif , jau ne tik daržoves, bet ir grybus augini lotuliukas.gif , nu tikra ferma - ir augalai, ir gyvūnai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O pomidorų derlius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 07 28, 15:10)
Nu Montera duodi  lotuliukas.gif  thumbup.gif , jau ne tik daržoves, bet ir grybus augini  lotuliukas.gif , nu tikra ferma - ir augalai, ir gyvūnai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . O pomidorų derlius  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu ryskiai jauciuos kaip fermoj gyvenciau... dar katik nuo baziliku kur po staliuku balkone auga nukrapsciau du didelius zalius kirminus... puse lapu skylem iskramte... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 28, 15:54)
nu ryskiai jauciuos kaip fermoj gyvenciau... dar katik nuo baziliku kur po staliuku balkone auga nukrapsciau du didelius zalius kirminus... puse lapu skylem iskramte... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad aš aukštai, tai mažai brudo pasiekia mano daržą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 28, 16:54)

Arba lietuviski gurmanai,arba italai g.gif
Atsakyti
Gražūs jūsų derliai. Mūsų kaip bebūtų gaila gerokai kuklesnis sad.gif

Norėjau paklausti ar ką nors bandėte auginti žiemos metu kambaryje ant palangės?
Atsakyti
Naujas papildymas mano balkono zologijos sode lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

antra diena is balkono lauk varineju o jis vis pareina atgal ir sedi grazuolis tarp geliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 07 30, 19:09)

antra diena is balkono lauk varineju o jis vis pareina atgal ir sedi grazuolis tarp geliu  doh.gif

įkvėptas tavo daržininkystės matyt ir pats masto ką čia pasodinus biggrin.gif
Atsakyti
Naujas papildymas mano balkono zologijos sode  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

antra diena is balkono lauk varineju o jis vis pareina atgal ir sedi grazuolis tarp geliu  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Reikia dziaugtis, kad gyvunai jus myli biggrin.gif Turbut nuo saulutes slepiasi, rado pavesi ir jaukia aplinka ax.gif 4u.gif
Atsakyti