Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 22, 16:30)
na, kai tokioj jaunystėj - tokiu atveju dar suprantu, nes ir gyvenimas dar ne apie šeimą sukasi, dar daug visko, tokiame amžiuje ir aš atlaikyčiau, turbūt... Bet štai dabar - tikrai bijočiau darbo skirtingose šalyse... Nes studijos - daiktas terminuotas, tiksliai žinai, kada baigiasi, o su darbais viskas tiek neapibrėžta... Ir tų atostogų taip sunku išeiti, susitikimus būtų taip sudėtinga išpešti... Brrr... Mane, manau, verčia taip glaustis prie vyro dar ir tai, kad aš jį labai vėlai sutaikau - abu buvome 26-erių... O iki jo aš ir neturjau kažkokių gilesnių gražesnių santykių su vyrais, neskaitant 7-oje klasėje keleto pasimatymų... Todėl jis man yra toks stebuklas gyvenime, kurio aukoti dėl kažkokių papildomų litų ar dar dievaži ko nė už ką nesutikčiau  blush2.gif  Ir nė pusmečiu sutrumpinti mums drauge likimo skirto laiko nenorėčiau  schmoll.gif

Zinok mano situacijoj tada, kai buvom janesni man buvo didesne tragedija issiskirt nes tada gyvenimas atrode kad sukasi tiktai aplink mus abu o cia matai net negalim but kartu, norejosi maistauti ir mesti mokslus nes neisivaizdavom gyvenimo vienas be kito. O dabar kai jau suaugom i kiekviena gyvenimiska situacija ziurim kitaip. Aciu D kad galim but kartu ir megautis gyvenimu seimoje 4u.gif

QUOTE(debesuole @ 2012 06 22, 19:59)
biski liudna, kai tenka taip gyvent...  4u.gif

merginos, as siandien lyg palengvejima krutinej pajutau. vis (.Y.) pamaigau su baime.. nes anasyk praradau 7-ta sav, i r dabar septinta eina  fear.gif
taip bijau vel savo kruopa prarast.
antrad.pas gydytoja. kazi, ar jai kraujo ir slapimo tyrimai rodys, ar viskas gerai/? speju, trecia kart echo nebelis ziuret.. nes ir taip jau anksti del tu baimiu landziojo  unsure.gif

Mergyt, nusiramink, negalvok apie blogiausia, si karta tikrai isnesiosi ir pagimdysi savo stebukliuka 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 22, 21:23)
gal cia tik panika del nieko.. bet zinai, kiekvienam zingsni dabar i kelnes dedu, ir dar turbut ilgai desiu..  doh.gif

Nu jo, pilnai tave suprantu, pati taip dariau. Pabandyk gal nukreipti demesi i kita puse. As dabar skaitau Deilo Kernegio knyga "Kaip atsikratyti nerimo ir pradeti gyventi" Siulau ir tau nusipirkti. Ji tokia paprasta, bet gerai nuramina, bent mane. Ten daug istoriju is zmoniu gyvenimo aprasyta ir tokios senos geros tiesos. Ramiau man dabar ja paskaicius, nors ir nieko naujo nesuzinojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 06 22, 21:38)
Nu jo, pilnai tave suprantu, pati taip dariau. Pabandyk gal nukreipti demesi i kita puse. As dabar skaitau Deilo Kernegio knyga "Kaip atsikratyti nerimo ir pradeti gyventi" Siulau ir tau nusipirkti. Ji tokia paprasta, bet gerai nuramina, bent mane. Ten daug istoriju is zmoniu gyvenimo aprasyta ir tokios senos geros tiesos. Ramiau man dabar ja paskaicius, nors ir nieko naujo nesuzinojau g.gif

sivakar viena namie- tai ir lenda visokios mintys..
siaip pakeisiu darba, tai kaip zmogus grisiu normalu laiku.. gal atsiras laiko ir knygoms wub.gif nes iki siol kaskart parlekdavau, suki galva, ka cia vakarienei greit padaryt, kad naktis neateitu.. dar dukrai vis prisizadu iseit kartu nors pusvalanduka paivaiksciot.. tai nespedavau visko igyvendint doh.gif doh.gif labai tikiuos dabar turet daugiau laiko sau ir savo seimai blush2.gif ir prisiminti skaitymo malonuma..
dabar kaip tik antra kart skaitau "Gyvenimas iki gimimo, bet ipusejau ir guli antra sav nepaliesta.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 22, 21:52)
sivakar viena namie- tai ir lenda visokios mintys..
siaip pakeisiu darba, tai kaip zmogus grisiu normalu laiku.. gal atsiras laiko ir knygoms  wub.gif  nes iki siol kaskart parlekdavau, suki galva, ka cia vakarienei greit padaryt, kad naktis neateitu.. dar dukrai vis prisizadu iseit kartu nors pusvalanduka paivaiksciot.. tai nespedavau visko igyvendint  doh.gif  doh.gif  labai tikiuos dabar turet daugiau laiko sau ir savo seimai  blush2.gif  ir prisiminti skaitymo malonuma..
dabar kaip tik antra kart skaitau "Gyvenimas iki gimimo, bet ipusejau ir guli antra sav nepaliesta..  rolleyes.gif

O kas tai per knyga, kazkur girdeta, bet nepamenu, apie ka ji? Verta demesio (kvailas klausimas, juk jau antra karta skaitai, bet visgi:) )?
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 06 22, 21:56)
O kas tai per knyga, kazkur girdeta, bet nepamenu, apie ka ji? Verta demesio (kvailas klausimas, juk jau antra karta skaitai, bet visgi:) )?

apie tai, kodel mus pasirenka ar nepasirenka vaikai.. apie zenklus, kuriuos jie mums siuncia pries ateidami. jei tiki kazkuo daugiau, nei tik kunu ir ne tik fiziniu nestumu, bet ir tuo, kad vaikas dar negimes turi dvasia- ir nori pasigilint i tai- labai idomi knygele. smile.gif
pirma kart skaiciau skubotai- ieskodama atsakymu ,kodel mane paliko anie vaikeliai.. atrodo atsakymus radau. atrodo kliutis pasalinau ax.gif ziuresim..
to pacio autoriaus yra "Gimties slepinys". tai kai jau artesiu link to- kai patikesiu, kad mes pasieksim finisa- pirksiu tada butinai ir ta knyga.

va, labai informatyvia ir idomia nuoroda radau i youtube apie ovuliacija ir implantacija. http://www.youtube.c...feature=related
kalba nesuprantama, bet vaizdziiai viskas iliustruota, hormonai raidelemis suzymeti. visai idomu pamatyt, kaip kas vyksta pas mus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 22 birželio 2012 - 22:14
QUOTE(debesuole @ 2012 06 22, 22:12)
apie tai, kodel mus pasirenka ar nepasirenka vaikai.. apie zenklus, kuriuos jie mums siuncia pries ateidami. jei tiki kazkuo daugiau, nei tik kunu ir ne tik fiziniu nestumu, bet ir tuo, kad vaikas dar negimes turi dvasia- ir nori pasigilint i tai- labai idomi knygele.  smile.gif
pirma kart skaiciau skubotai- ieskodama atsakymu ,kodel mane paliko anie vaikeliai.. atrodo atsakymus radau. atrodo kliutis pasalinau  ax.gif  ziuresim..
to pacio autoriaus yra "Gimties slepinys". tai kai jau artesiu link to- kai patikesiu, kad mes pasieksim finisa- pirksiu tada butinai ir ta knyga.

va, labai informatyvia ir idomia nuoroda radau i youtube apie ovuliacija ir implantacija. http://www.youtube.c...feature=related
kalba nesuprantama, bet vaizdziiai viskas iliustruota, hormonai raidelemis suzymeti. visai idomu pamatyt, kaip kas vyksta pas mus  ax.gif

suintrigavai, reiks jauciu paskaityti. Gine sake, kai pastosiu, nebesedeti prie kompo, nes jis kenkia, tai skaitysiu knygas viena po kitos
Atsakyti
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 22, 20:23)
Galėsi pirmadienį į darbą be pampersų eiti smile.gif tongue.gif

Vyrą galėsiu pabalnoti - štai kas didysis džiaugsmas, o tie pampersai tai tebūnie, nemaišo. Dabar jau ir patogūs, ir pigūs... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 06 22, 21:59)
as i vasarinukus dar nesijungiu- nesijauciu vis dar tvirtai............ nei liniuociu nesidedu..
antrad.pas gydytoja. kazi, ar jai kraujo ir slapimo tyrimai rodys, ar viskas gerai/? speju, trecia kart echo nebelis ziuret.. nes ir taip jau anksti del tu baimiu landziojo  unsure.gif

Debesuole, suprantama, kad bijai ir kad neramu laukti. Bet juk tu vis viena dabar nieko negali padaryti. Viskas, ką gali - tai laukti, glostyti pilvuką, valgyti sveiką skanų maistą, kvėpuoti grynu oru, daug ilsėtis ir klausytis klasikinės muzikos. Tą ir daryk. O iš kokios akies reikės ašarą išriedinti nelaimei nutikus- tai sugalvosi, tam didelių repeticijų nereikia. 4u.gif Jei atsidursiu tavo vietoje - aš, žinoma, irgi bijosiu smile.gif Bet tu būk vyras, tu nebijok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 22, 22:32)
Zinok mano situacijoj tada, kai buvom janesni man buvo didesne tragedija issiskirt nes tada gyvenimas atrode kad sukasi tiktai aplink mus abu o cia matai net negalim but kartu, norejosi maistauti ir mesti mokslus nes neisivaizdavom gyvenimo vienas be kito. O dabar kai jau suaugom i kiekviena gyvenimiska situacija ziurim kitaip. Aciu D kad galim but kartu ir megautis gyvenimu seimoje  4u.gif

Na, aš tokio amžiaus išgyvenau tragedijas iš serijos "nieks manęs nemyyyyli", bet vis viena, kol esi labai jaunas, kažkur viduj sveiko proto balsas pasako, kad tas skausmas nesitęs amžinybę, ir gyvenimas dar daug keisis - juk priešaky planuose tiek daug visko. O kai patiki savo brangenybių patvarumu - tada jomis rizikuoti darosi skaudžiau. Tiesą pasakius, jeigu mano vyras gautų kokį nors superinį darbo pasiūlymą svetur, aš važiuočiau kartu, ir bandyčiau daryti karjerą svetur. Bet vieno neišleisčiau, ir jis pats nevažiuotų. Gyvenimas per trumpas, kad būtų galima jį pardavinėti (aš čia apie emigraciją vardan uždarbio).
Papildyta:
QUOTE(kiculka @ 2012 06 22, 23:28)
suintrigavai, reiks jauciu paskaityti. Gine sake, kai pastosiu, nebesedeti prie kompo, nes jis kenkia, tai skaitysiu knygas viena po kitos

Mjo, tai man, jeigu pastosiu, reikės darbą mesti, nes būnu ne tik kompiuterių, o ir šiaip visokios technikos apsupty, viskas spinduliuoja. Labai daug įjungtos technikos kiekvienoje patalpoje, o ir namuose 5 kompai dviems... g.gif Aišku, įjungti būna maksimum 3...
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 22, 22:55)
Debesuole, suprantama, kad bijai ir kad neramu laukti. Bet juk tu vis viena dabar nieko negali padaryti. Viskas, ką gali - tai laukti, glostyti pilvuką, valgyti sveiką skanų maistą, kvėpuoti grynu oru, daug ilsėtis ir klausytis klasikinės muzikos. Tą ir daryk. O iš kokios akies reikės ašarą išriedinti nelaimei nutikus- tai sugalvosi, tam didelių repeticijų nereikia.  4u.gif  Jei atsidursiu tavo vietoje - aš, žinoma, irgi bijosiu smile.gif Bet tu būk vyras, tu nebijok  4u.gif

drinks_cheers.gif busiu biggrin.gif

rydienai turiu plana- jei nelis- vaziuot i kaimuka , i pievas zemugiu ir vaistazoliu rankiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 23, 00:26)
drinks_cheers.gif  busiu  biggrin.gif

rydienai turiu plana- jei nelis- vaziuot i kaimuka , i pievas zemugiu ir vaistazoliu rankiot  biggrin.gif

Superinis planas! O aš ryt labai noriu pagaliau prisėsti prie savo kostiumo vyro gimtadieniui. Prisižiūrėjau filmukų apie savo personažą, labai jau noriu greičiau juo pavirsti smile.gif
Atsakyti
user posted image

Esu be nuotaikos, temp nepakila ..jau ir isskytu nebera, zodziu visiskas proliotas.
Lauksim geru rezultatu is kitu mergaiciu:)
Debesuole ,nepergyvenk jog buna kad vakare atleidzia krutine ryte vel balionai. Suprantu ,kad sunku atsipalaiduoti tiesiog ijung muzika ir stenkis maziau stresot-del savo kruopo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 23, 09:03)
Esu be nuotaikos, temp nepakila ..jau ir isskytu nebera, zodziu visiskas proliotas.
Lauksim geru rezultatu is kitu mergaiciu:)
Debesuole ,nepergyvenk jog buna kad vakare atleidzia krutine ryte vel balionai. Suprantu ,kad sunku atsipalaiduoti tiesiog ijung muzika ir stenkis maziau stresot-del savo kruopo wub.gif

Alina26, man per paskutiniąją ovuliaciją irgi gleivės buvo pasitraukusios ar liko viduj. Buvo čia forume mergina, kuri pastojo, likus 5 dienoms iki ovuliacijos ar kone dar daugiau. Taigi, viltis visada yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 23 birželio 2012 - 10:49