QUOTE(vylabusle @ 2012 06 22, 16:30)
na, kai tokioj jaunystėj - tokiu atveju dar suprantu, nes ir gyvenimas dar ne apie šeimą sukasi, dar daug visko, tokiame amžiuje ir aš atlaikyčiau, turbūt... Bet štai dabar - tikrai bijočiau darbo skirtingose šalyse... Nes studijos - daiktas terminuotas, tiksliai žinai, kada baigiasi, o su darbais viskas tiek neapibrėžta... Ir tų atostogų taip sunku išeiti, susitikimus būtų taip sudėtinga išpešti... Brrr... Mane, manau, verčia taip glaustis prie vyro dar ir tai, kad aš jį labai vėlai sutaikau - abu buvome 26-erių... O iki jo aš ir neturjau kažkokių gilesnių gražesnių santykių su vyrais, neskaitant 7-oje klasėje keleto pasimatymų... Todėl jis man yra toks stebuklas gyvenime, kurio aukoti dėl kažkokių papildomų litų ar dar dievaži ko nė už ką nesutikčiau
Ir nė pusmečiu sutrumpinti mums drauge likimo skirto laiko nenorėčiau 

Zinok mano situacijoj tada, kai buvom janesni man buvo didesne tragedija issiskirt nes tada gyvenimas atrode kad sukasi tiktai aplink mus abu o cia matai net negalim but kartu, norejosi maistauti ir mesti mokslus nes neisivaizdavom gyvenimo vienas be kito. O dabar kai jau suaugom i kiekviena gyvenimiska situacija ziurim kitaip. Aciu D kad galim but kartu ir megautis gyvenimu seimoje

QUOTE(debesuole @ 2012 06 22, 19:59)
biski liudna, kai tenka taip gyvent...
merginos, as siandien lyg palengvejima krutinej pajutau. vis (.Y.) pamaigau su baime.. nes anasyk praradau 7-ta sav, i r dabar septinta eina
taip bijau vel savo kruopa prarast.
antrad.pas gydytoja. kazi, ar jai kraujo ir slapimo tyrimai rodys, ar viskas gerai/? speju, trecia kart echo nebelis ziuret.. nes ir taip jau anksti del tu baimiu landziojo

merginos, as siandien lyg palengvejima krutinej pajutau. vis (.Y.) pamaigau su baime.. nes anasyk praradau 7-ta sav, i r dabar septinta eina

taip bijau vel savo kruopa prarast.
antrad.pas gydytoja. kazi, ar jai kraujo ir slapimo tyrimai rodys, ar viskas gerai/? speju, trecia kart echo nebelis ziuret.. nes ir taip jau anksti del tu baimiu landziojo

Mergyt, nusiramink, negalvok apie blogiausia, si karta tikrai isnesiosi ir pagimdysi savo stebukliuka