Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 23, 22:24)
Wonder Woman smile.gif Kažkas tokio: http://www.geekscape...woman_large.jpg Tik aš darysiu gan laisvą interpretaciją - vietoje aukso sidarbas, nuo erelio tebus sparnai, o vietoje kelnaičių - sijonukas.

Seniai kažką siuvau, tai man čia didelis išbandymas ir žaidimas. O vyras bus Betmenas smile.gif Jis turi planą-chuliganą savo kostiumą pasilikti po šventės. Sako: įsivaizduoji, turėsime vaikų, įlįs kartą mažiai į spintą, pamatys kostiumą ir atbėgs šaukdami "tėte, tėte, tu - Betmenas???"  biggrin.gif  O jei šalia dar Wonder Woman korsetas kabės...  lotuliukas.gif

Tu saunuole 4u.gif Super atrosytit per svente thumbup.gif
Atsakyti
Maciau Ragany mus paskaito. smile.gif
prisijunk,jei nori, tik gal temos pavadinimas kiek atbaido. Bet mes issilaizom zaizdas ir toliau kartu kaip komanda einam wink.gif
Atsakyti
vylabusle super atrodysi, thumbup.gif .Sestadieni musu seima padausejo dar vienu nariu,isigijom suni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 06 24, 23:24)
vylabusle super atrodysi, thumbup.gif .Sestadieni musu seima padausejo dar vienu nariu,isigijom suni wub.gif

Oi, kaip smagu! Sveikinimai smile.gif Koks šuniukas? Veislinis-beveislias, mažas-didelis? smile.gif

O su kostiumais - jep, tikiuosi, vaizdelis pavyks neblogas. blush2.gif
Atsakyti
suni mum atidave,jam 5 metai joksyras vardu Baksas,labai mielas ir geras.
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 06 24, 23:38)

Super! Linkiu gerai susidraugauti smile.gif Pati dabar irgi katiną savo vaikau, bendraujame, žaidžiame biggrin.gif
Atsakyti
Su naujaji savaitele:)
Vylabusle, super kostiumeli sugalvojot thumbup.gif
Mamytee, matau grafikeli,mmm graziai pakilai..taip ir toliau 4u.gif
Rika,su nauju seimos nariu:) kaip faina, joksyras vienas is mylimiausiu veisliu wub.gif

pas mane jokiu naujienu, si cikla nors ir turejau, gleiviu ir testukas rode ryskiausias II ,bet deja OV neivyko..uztat vyras parai buvo atvazeves, buvom sode statom vaiku zaidimo aikstele..v obshem praleidom smagiai sekmandieni cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 24, 23:28)
O su kostiumais - jep, tikiuosi, vaizdelis pavyks neblogas.  blush2.gif

Kaip sauniai sugalvota , turesite ka vaikams parodyti, o vaizdelis jauciu bus ispudingas bigsmile.gif
QUOTE(rika3 @ 2012 06 24, 23:38)

Labai mielas suniukas jorkseriukai man ir labai patinka
Papildyta:
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 25, 10:21)
pas mane jokiu naujienu, si cikla nors ir turejau, gleiviu ir testukas rode ryskiausias II ,bet deja OV neivyko..uztat vyras parai buvo atvazeves, buvom sode statom vaiku zaidimo aikstele..v obshem praleidom smagiai sekmandieni cool.gif

O tai dar neviskas prarasta, tai O dar gal ivyks nes vaisingos dienos buna ir pries O g.gif
Atsakyti
Kazkaip siandien tylu, turbut ne man vienai nuotaikos nera doh.gif
Pas mane pagal paskaiciavimus turejo vakar ivykti O , bet BT dar nukrito 2 laipsniais tai tikiuosi siandien O ivyks, reiks vyra vakare gundit vel blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,o man siandien nuotaika sunelis sugadino,parke du vaikus uzsipuole,per plauka vos neikando.Tikriausiai reiks seniem siemininkam atiduoti,bijau del savo vaiko ir gal dar busimo kada.Net nezinau ka daryti,toks geras mielas buvo,o siandien pasirode visam grazume verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 25, 08:21)
Mamytee, matau grafikeli,mmm graziai pakilai..taip ir toliau 4u.gif

Turbut kad nieko nebus, nes pradeda pilva mausti kaip pries mmm ir NT neigiamas, neiskentus katik pasidariau unsure.gif

QUOTE(rika3 @ 2012 06 25, 17:34)
Sveikutes,o man siandien nuotaika sunelis sugadino,parke du vaikus uzsipuole,per plauka vos neikando.

Sunku suniukui priprapsti pas naujus seimininkus, ypac kai jau uzaugusi pasiemet. O kodel senieji seiminikai jo nebenorejo ir jums ji atidave g.gif
Atsakyti
as siand po echo apziuros,kazkaip nuojauta neapgavo manes del OV... zodziu, niekokios naujienos..net bliaut noresi...viens dalykas reikes KT gert kokius 3 men, pplius dar nuo uzdegimo gydytis..is kur pagavau...zodziu pas mane gleivine dvigubai didesni negu turetum buti pries mmm..o iki ju ko gero 10 dienu..kazka uzstrigo ten,neviska pasisalino su praejusiomis mmm..
Atsakyti