Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Labas rytas 4u.gif

Debesuole kaip tu laikaisi?

O as siandien be nuotaikos visai. Mano NT neigiamas gal dar ankstoka bet jokio vaiduokliuko. unsure.gif Praitai nestuma pires P jau 8 DPO vaiduokliavo, o si kart jauciu kad busim nepagave zirniuko verysad.gif

Gero jums savaitgalio 4u.gif ir lauksim geru ziniu is kitu mergaiciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 23, 10:46)
Alina26, man per paskutiniąją ovuliaciją irgi gleivės buvo pasitraukusios ar liko viduj. Buvo čia forume mergina, kuri pastojo, likus 5 dienoms iki ovuliacijos ar kone dar daugiau. Taigi, viltis visada yra  4u.gif

esme jau ne tame kad iki o buvo daug laiko, o panasu kad subrendusi kiausinele negalejo normaliai iseit,nes pagal mano BT geltonkunio nepakankamumas... nes po OV dazniausiai sekancia diena buna suolis staigus.. o pas mane viskas kai pirmoj fazej,nediduks pakilimas ir tiek,speju kad ir progesterono mazai..

kaip nors reikes kita sav iki laborat. daeit..

mamyte,kelinta DPO? gal yra dar vilties?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 23, 10:46)
Alina26, man per paskutiniąją ovuliaciją irgi gleivės buvo pasitraukusios ar liko viduj. Buvo čia forume mergina, kuri pastojo, likus 5 dienoms iki ovuliacijos ar kone dar daugiau. Taigi, viltis visada yra  4u.gif

jei anksciau tinkamu gleiviu buvo- tai jose galejo kasnors gero ir ilgiau issilaikyt g.gif nebent buvo nepilnaverte O.. g.gif
Atsakyti
tikit, kad sukes laime nesa? biggrin.gif ar cia tik ziopliu pasiteisinimas biggrin.gif
sia savaite jau 2 stiklines sudauziau doh.gif

na, siryt pasijutau nescia. isvaziavau i parduotuves- visur kvapai erzina, pykina.. i maista ne paziuret, senukuose sluotos ieskojau- ir ten kazkas erzinanciai veikia huh.gif
kazkaip sakau, nesmagu, po maisto prekes ne nesinori vaiksciot.. o reikia apsipirkt, kad pietus grizus gamint ir t.t. ...
nuvaziavau i turgu- matyt praejo tas blogumas, kad ir naminiu lasiniu essen.gif (kuriu niekad nepirkdavau) ir desru ir visokiu darzovyciu parsiveziau lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 23 birželio 2012 - 13:49
ryt ziuresiu,kaip su ta BT seksis, ar kilsiu pagaliau,arba jau lengvomis banguomis iki mmmemiu ...(jau taip nenoriu kad juos veluotum schmoll.gif )

Mes irgi su sunum prabegiojom turguje,tiesa jis nedave daugiau uz 30sek pastovet prie lentynos,tai toks ir apsipirkimas isejo,tresnes nenupirkom,lasiniu irgi pamirsau doh.gif
uztat i didele bala nuvairavo vezimuka-ir likes patenkintas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 23 birželio 2012 - 15:12
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 23, 12:20)
Labas rytas  4u.gif

Debesuole kaip tu laikaisi?

O as siandien be nuotaikos visai. Mano NT neigiamas gal dar ankstoka bet jokio vaiduokliuko. unsure.gif Praitai nestuma pires P jau 8 DPO vaiduokliavo, o si kart jauciu kad busim nepagave zirniuko  verysad.gif

Gero jums savaitgalio  4u.gif  ir lauksim geru ziniu is kitu mergaiciu  rolleyes.gif

Neviskas dar prarasta, man praeita nestuma 10DPO ir rode NT I, o tik 14 DPO parode vaiduokliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 23, 16:40)
Neviskas dar prarasta, man praeita nestuma 10DPO ir rode NT I, o tik 14 DPO parode vaiduokliuka  mirksiukas.gif

man praėjusį nėštumą net kelias dienas vėluojant NT jokio vaiduokliio nerodė. net lengviau atsikvėpaiu, kad nenėščia. O paskui dar po kelių dienų parodė II. per tas kelias dienas užteko laiko susivokti ir apsidžiaugti ir laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 23, 15:40)
Neviskas dar prarasta, man praeita nestuma 10DPO ir rode NT I, o tik 14 DPO parode vaiduokliuka  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(Bobulka @ 2012 06 23, 16:27)
man praėjusį nėštumą net kelias dienas vėluojant NT jokio vaiduokliio nerodė. net lengviau atsikvėpaiu, kad nenėščia. O paskui dar po kelių dienų parodė II. per tas kelias dienas užteko laiko susivokti ir apsidžiaugti ir laukti smile.gif

4u.gif

As dar vis dar tikiuoi ir laukiu 4u.gif Aciu jums mergaites su palaikyma 4u.gif
Siandien labai blogai jauciuosi galva labai sukasi, pykina.Jauciuosi taip kaip ta diena kai ivyko P tik siandien galvos svaigimas dar stipresnis g.gif Sakiau jei kartosis eisiu pas gydytoja smile.gif
Atsakyti
o as ne kaip jauciuos, nes diena ne kaip visos.. pripratau darbe sedet iki pietu, apie 11 val tik arbata kokia ir sausainukas, pietauju paprastai velokai, tai siandien jau kai diena kitokia- nebe darbe. tai is rikiuotes isejau..
apie maista ne pagalvot.. pykino. kai pagaliau praalkau- prikimsau- vel negera, sunkumas..
apsidejavau, kad pozymiu nera- gavau bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 23, 22:13)
o as ne kaip jauciuos, nes diena ne kaip visos.. pripratau darbe sedet iki pietu, apie 11 val tik arbata kokia ir sausainukas, pietauju  paprastai velokai, tai siandien jau kai diena kitokia- nebe darbe. tai is rikiuotes isejau..
apie maista ne pagalvot.. pykino. kai pagaliau praalkau- prikimsau- vel negera, sunkumas..
apsidejavau, kad pozymiu nera- gavau  bigsmile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tai puiku, puiku, kad yra požymiai thumbup.gif

O aš šiandien pradėjau darytis sau kostiumą vyro gimtadieniui bigsmile.gif Kol kas prisiuvau vieną metalinės medžiagos juostą ant korseto. Vaizdas pritrenkiantis! Didžiuojuosi savimi. Aišku, dar tik maža dalelė darbo, ir reikės labai pasistengti dar. smile.gif Bet jau įtariu, kad rezultatas bus efektingas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 23, 10:39)
mamyte,kelinta DPO? gal yra dar vilties?

Dar tik 10DPO blush2.gif kaip matai nesu ta is kantriuju net mmm dienos nesulaukiau o jau 2 NT sugadinau unsure.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 23, 21:47)
Tai puiku, puiku, kad yra požymiai  thumbup.gif

O aš šiandien pradėjau darytis sau kostiumą vyro gimtadieniui  bigsmile.gif  Kol kas prisiuvau vieną metalinės medžiagos juostą ant korseto. Vaizdas pritrenkiantis! Didžiuojuosi savimi. Aišku, dar tik maža dalelė darbo, ir reikės labai pasistengti dar. smile.gif Bet jau įtariu, kad rezultatas bus efektingas. smile.gif

Ir koki kostiuma daraisi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 23, 23:59)
Dar tik 10DPO  blush2.gif kaip matai nesu ta is kantriuju net mmm dienos nesulaukiau o jau 2 NT sugadinau  unsure.gif
Ir koki kostiuma daraisi?  bigsmile.gif

Wonder Woman smile.gif Kažkas tokio: http://www.geekscape...woman_large.jpg Tik aš darysiu gan laisvą interpretaciją - vietoje aukso sidarbas, nuo erelio tebus sparnai, o vietoje kelnaičių - sijonukas.

Seniai kažką siuvau, tai man čia didelis išbandymas ir žaidimas. O vyras bus Betmenas smile.gif Jis turi planą-chuliganą savo kostiumą pasilikti po šventės. Sako: įsivaizduoji, turėsime vaikų, įlįs kartą mažiai į spintą, pamatys kostiumą ir atbėgs šaukdami "tėte, tėte, tu - Betmenas???" biggrin.gif O jei šalia dar Wonder Woman korsetas kabės... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 23 birželio 2012 - 23:25