Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Sveikos merginos, kad ir nenorit nauju matyti ir as nenorejau cia jungtis, bet... pries 2 sav praradau savo zirniuka... sad.gif todel jungiuosi i jusu rata, tikiuosi priimsit.
Atsakyti
QUOTE(simule123 @ 2012 06 25, 20:52)
Sveikos merginos, kad ir nenorit nauju matyti ir as  nenorejau cia jungtis, bet... pries 2 sav praradau savo zirniuka... sad.gif todel jungiuosi i jusu rata, tikiuosi priimsit.

uzuojauta, 4u.gif

kiek laiko buvo?
Papildyta:
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 25, 19:01)
as siand po echo apziuros,kazkaip nuojauta neapgavo manes del OV... zodziu, niekokios naujienos..net bliaut noresi...viens dalykas reikes KT gert kokius 3 men, pplius dar nuo uzdegimo gydytis..is kur pagavau...zodziu pas mane gleivine dvigubai didesni negu turetum buti pries mmm..o iki ju ko gero 10 dienu..kazka uzstrigo ten,neviska pasisalino su praejusiomis mmm..

4u.gif
liudna, bet jei zinai priezasti- zinosi, kaip jos atsikratyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 25, 20:01)
as siand po echo apziuros,kazkaip nuojauta neapgavo manes del OV... zodziu, niekokios naujienos..net bliaut noresi...viens dalykas reikes KT gert kokius 3 men, pplius dar nuo uzdegimo gydytis..is kur pagavau...zodziu pas mane gleivine dvigubai didesni negu turetum buti pries mmm..o iki ju ko gero 10 dienu..kazka uzstrigo ten,neviska pasisalino su praejusiomis mmm..

Na jo sunku , bet gerai kad suzinojai priezasti, ziurek issigydisi ir uzkibs mirksiukas.gif
QUOTE(simule123 @ 2012 06 25, 21:52)
Sveikos merginos, kad ir nenorit nauju matyti ir as  nenorejau cia jungtis, bet... pries 2 sav praradau savo zirniuka... sad.gif todel jungiuosi i jusu rata, tikiuosi priimsit.

Uzuojauta zinau kaip tau sunku dabar , o kiek laiko buvo?
Atsakyti
Sveikites,laikykis mergyte simule123.
Papildyta:

Sunku suniukui priprapsti pas naujus seimininkus, ypac kai jau uzaugusi pasiemet. O kodel senieji seiminikai jo nebenorejo ir jums ji atidave g.gif
[/quote]
Nusipirko jie kitos veisles sunyte,kol maza buvo ,buvo viskas gerai,pana subrendo bernelis is proto eina.Sako neina namie dabyti.Nakti pas mus kauk pradejo tai teko i lova isileisti,tai kai kudinis miegojo,matyt as jau jo seimininke visur name sekioja ir tik prie manes lenda.Pykau vakar ant jo bet ir suprantu ir ji.dabar tokie rypesteliai kad artejancias ar ne menesines pamirstu.Va bus man ka dabar veikti doh.gif
Atsakyti
[quote=rika3,2012 06 26, 09:11]
Sveikites,laikykis mergyte simule123.
Papildyta:

Sunku suniukui priprapsti pas naujus seimininkus, ypac kai jau uzaugusi pasiemet. O kodel senieji seiminikai jo nebenorejo ir jums ji atidave g.gif
[/quote]
Nusipirko jie kitos veisles sunyte,kol maza buvo ,buvo viskas gerai,pana subrendo bernelis is proto eina.Sako neina namie dabyti.Nakti pas mus kauk pradejo tai teko i lova isileisti,tai kai kudinis miegojo,matyt as jau jo seimininke visur name sekioja ir tik prie manes lenda.Pykau vakar ant jo bet ir suprantu ir ji.dabar tokie rypesteliai kad artejancias ar ne menesines pamirstu.Va bus man ka dabar veikti doh.gif
[/quote]

tai gal ir gerai ,kad rupescio kito turi apart savo ciklo siekimo:) aisku su suniuku reikes dabar darbuotis,nes vistiek jam yra sokas,kad seimeninkai kiti ..
Atsakyti
rika3 suniukui irgi stresas kad turi naujus seimininkus, gal del to dar egrisivus pasidare, nieko pripras o tu nors turesi veiklos ir greiciau dieneles slinks nepastebesi kaip tapsi nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga&aga: 26 birželio 2012 - 09:45
QUOTE(rika3 @ 2012 06 25, 19:34)
Sveikutes,o man siandien nuotaika sunelis sugadino,parke du vaikus uzsipuole,per plauka vos neikando.Tikriausiai reiks seniem siemininkam atiduoti,bijau del savo vaiko ir gal dar busimo kada.Net nezinau ka daryti,toks geras mielas buvo,o siandien pasirode visam grazume verysad.gif

O paauklėti vilčių nėra? Šunys pasiduoda dresavimui juk... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 25, 20:01)

Ajetau blink.gif Nu gerai, kad pasitikrinai! Gero gydymosi tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simule123 @ 2012 06 25, 21:52)

Priimsim, Simule123, priimsime... Kiek laiko buvo tavo pabėgeliui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simule123 @ 2012 06 25, 19:52)

Simule123 aisku kad priimsim, tik gaila kad tokioj temoj 4u.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 06 26, 08:45)
rika3 suniukui irgi stresas kad turi naujus seimininkus, gal del to dar egrisivus pasidare, nieko pripras o tu nors turesi veiklos ir greiciau dieneles slinks nepastebesi kaip tapsi  nestuke.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 25, 21:42)
uzuojauta,  4u.gif

kiek laiko buvo?
Papildyta:

4u.gif
liudna, bet jei zinai priezasti- zinosi, kaip jos atsikratyt  rolleyes.gif

QUOTE(aga&aga @ 2012 06 26, 07:19)
Na jo sunku , bet gerai kad suzinojai priezasti, ziurek issigydisi ir uzkibs  mirksiukas.gif

Uzuojauta zinau kaip tau sunku dabar , o kiek laiko buvo?

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 26, 10:13)
O paauklėti vilčių nėra? Šunys pasiduoda dresavimui juk...  unsure.gif
Papildyta:
Ajetau  blink.gif  Nu gerai, kad pasitikrinai! Gero gydymosi tau  4u.gif
Papildyta:
Priimsim, Simule123, priimsime... Kiek laiko buvo tavo pabėgeliui?  4u.gif

aciu mergaites uz palaikima, jau siand susitaikiau,siaip gal ir gerai kad siek tiek tiesos suzinojau...bet nuo ko infekcija(ar uzdegimas) dar reiks isiaiskint tikiuosi tepenilis kazka aiskiau parodys,eisiu penktad pas gine. tai vat..kaip manot reikes ar ne kokius hormonus be gyd nurodymu padaryt?Arba laukt ka gine sakys?nes ryt 7DPO ax.gif

del joksyro auklejimo,kiek domejausi nera pati lengviausia veisle dresavimui cool.gif o jeigu dar nemaziuka pradet dresuot.,..na gal viskas priklauso nuo destytojo g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 26, 13:35)
aciu mergaites uz palaikima, jau siand susitaikiau,siaip gal ir gerai kad siek tiek tiesos suzinojau...bet nuo ko infekcija(ar uzdegimas) dar reiks isiaiskint tikiuosi tepenilis kazka aiskiau parodys,eisiu penktad pas gine. tai vat..kaip manot reikes ar ne kokius hormonus be gyd nurodymu padaryt?Arba laukt ka gine sakys?nes ryt 7DPO ax.gif

del joksyro auklejimo,kiek domejausi nera pati lengviausia veisle dresavimui cool.gif o jeigu dar nemaziuka pradet dresuot.,..na gal viskas priklauso nuo destytojo g.gif  blush2.gif

Alina26, dėl homronų siūlau nesirūpinti dabar - tik pinigų išleisi, ir tiek. Jau problema rasta, priežastį aiškinasi, gydymą paskirs - kam tau papildomos išlaidos?

Su šuniukais nežinau, kaip elgtis. Bet mūsų katukas, kai priėmėm, irgi irmom dienom charakterį parodė. Ir nusprendėm mylėti tokį, koks yra. smile.gif Dabar ir yra toks - išdykėlis, mūsų didysis džiaugsmas ir namų puošmena. smile.gif I dzin man, kad subraižytom rankom nuolat esu... O laukdami vaikelio žinot, apie ką rūpinamės? Kaip katinas stresą pakels, o ne ar vaikeliui nepakenks jis biggrin.gif Mūsų katinukas vaikų bijo paniškai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 26 birželio 2012 - 13:09
sveikos paneles , snd tik gryzau is atostogu smile.gif bet paskaitinejau kaip jum cia sekasi kelis kartus budama portugalijoje smile.gif mano mmm neatejo laiku , krutine buvo isiputusi .. ir seip nekaip jauciausi .. maniau jau kad nestuke.gif . po antros nelaimes mmm ciklas buvo 26 d, o dbr susirgau po 32 .. uzsilaike kazko .. ir testa buvau pasidariusi , kokie jie brangus ten 10 euru pats pigiausias doh.gif na nieko .. naujas ciklas naujos viltys . reikes labiau stenktis . nors sesuo man liepe neskubeti... reikia stiprinti organizma ... bet as jau nebenoriu laukti ... schmoll.gif spali bus metai nuo pirmos nelaimes .. verysad.gif beje mano gimdymo data turejo buti butent dbr ant dienu 26-29 birzelio , vakar laikiau kudikeli ant ranku vos sulaikiau asaras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 06 27, 00:42)
sveikos paneles , snd tik gryzau is atostogu smile.gif bet paskaitinejau kaip jum cia sekasi kelis kartus budama portugalijoje smile.gif mano mmm neatejo laiku , krutine buvo isiputusi .. ir seip nekaip jauciausi .. maniau jau kad  nestuke.gif  . po antros nelaimes mmm ciklas buvo 26 d, o dbr susirgau po 32 .. uzsilaike kazko .. ir testa buvau pasidariusi , kokie jie brangus ten 10 euru pats pigiausias doh.gif na nieko .. naujas ciklas naujos viltys . reikes labiau stenktis . nors sesuo man liepe neskubeti... reikia stiprinti organizma ... bet as jau nebenoriu laukti ...  schmoll.gif  spali bus metai nuo pirmos nelaimes ..  verysad.gif  beje mano gimdymo data turejo buti butent dbr ant dienu 26-29 birzelio , vakar laikiau kudikeli ant ranku vos sulaikiau asaras  verysad.gif

Laikykis, Irena1987 4u.gif Kaip sakai - naujas ciklas, naujos viltys. 4u.gif
Atsakyti