Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 28, 12:04)
Suintrigavai  bigsmile.gif  Laikome kumštukus  4u.gif

ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 28, 12:29)
na va  sveikinu :)taip ir toliau! 4u.gif
pumpotauksleli, is kur tiek kantrybes...))linkiu kad tas maudimas butu tik vienas is pirmuju pozymiu nestuke.gif  wub.gif  4u.gif

Aš kažkaip perdegiau su tuo planavimu ir kai sužinojom MB bėdą tai išvis pamiršau viską ir palikau likimo valiai, todėl ir neskubu nieko daryt ir laukiu...
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 28, 12:01)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Paskaitinėju Jūsų atradimus ir nusivylimus, bet pati nelabai turiu ką parašyti...Dingo kažkur mano nelabosios, bet testo nesiveržiu darytis, nuojauta mano kaip Melninkaitė tyli blush2.gif  ax.gif Nors vakar maudė visus šonus, gal jau kur netoli ir tos nelabosios... Luktelsiu dar truputį gal ateis...

O laukiam ziniu ir laikom kumsciukus bigsmile.gif
QUOTE(debesuole @ 2012 06 28, 12:27)
sveikutes, man paskutne diena senam darbe  biggrin.gif

tvarkausi.

lauksim ziniu is pumpotaukslelio.  ax.gif

as siryt pas gine buvau- visi tyrimai geri, kraujas, slapimas . echo nebedare. dabar paskyre kita susitikima tik rugpjucio men., jau busim izenge i antra trimestra. sake, viskas bus gerai- ir taip daznai vaiksciot ner reikalo. uzvede ir nesciosios kortele  nestuke.gif  wub.gif
data uzrase 2013.02.12, bet manau tikrai veliau bus, kai mano ilgi ciklai..

Kaip faina , smagu kad tyrimai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 28, 13:12)
Aš kažkaip perdegiau su tuo planavimu ir kai sužinojom MB bėdą tai išvis pamiršau viską ir palikau likimo valiai, todėl ir neskubu nieko daryt ir laukiu...

Oi, žinai, aš irgi jau baigiu pergegt... O jeigu dar bėdų pas save rasime, kai rudenį tirtis pradėsime - bus matyt: jeigu bėdos pataisomos - kibsime taisyti, o jeigu iš serijos "sveikiau gyventi" - tai net nežinau... Turbūt, taikysiuosi su bevaikyste... Žinau, kad vyras mano nori vaikų, bet būtent su manimi... Tad, jeigu paaiškėtų, kad aš arba jis negalime jų turėti - manau, abu tai atlaikytume. Ką darytume - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 28, 13:05)
Oi, žinai, aš irgi jau baigiu pergegt... O jeigu dar bėdų pas save rasime, kai rudenį tirtis pradėsime - bus matyt: jeigu bėdos pataisomos - kibsime taisyti, o jeigu iš serijos "sveikiau gyventi" - tai net nežinau... Turbūt, taikysiuosi su bevaikyste... Žinau, kad vyras mano nori vaikų, bet būtent su manimi... Tad, jeigu paaiškėtų, kad aš arba jis negalime jų turėti - manau, abu tai atlaikytume. Ką darytume - nežinau.

nagi iskur tiek pesimizmu?,,,juk viena karta gi pavyko zirniuka pagaut! manau reikes dar trupuciuka kantrybes ir butinai pasiseks,rasi problemeli ar ne,bet nereikia nusileisti rankos.. arba atvyrksciai reikia? doh.gif jau pati nebezinau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 28, 14:05)

Aš manau, kad viskas bus gerai blush2.gif jei ką ir rasite tai bus lengvai pašalinama kliūtis,mes radom savąją kuri nesunkiai pašalinama (pasak gydytojos). Na o aš laukiu atostogų nesveikai, jau norisi nuo visko pailsėti....
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 28, 14:19)
Aš manau, kad viskas bus gerai blush2.gif  jei ką ir rasite tai bus lengvai pašalinama kliūtis,mes radom savąją kuri nesunkiai pašalinama (pasak gydytojos). Na o aš laukiu atostogų nesveikai, jau norisi nuo visko pailsėti....

Na, žinai, ir sveiki žmonės nesusilaukia, būna... Mano ciklas stabilus, tad problemą, manau, atsekti sudėtinga: arba ji susijusi su gimdos kaklelio padėtimi, arba su mano svoriu... O tokiu atveju tai nėra tokia jau nekalta problema, nes pataikyti į kaklelį, kai jis nepakeliui, yra sunku. Dar sunkiau keisti svorį, kas pareikalautų kardinalaus gyvenimo būdo pakeitimo.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 28, 14:32)
Na, žinai, ir sveiki žmonės nesusilaukia, būna... Mano ciklas stabilus, tad problemą, manau, atsekti sudėtinga: arba ji susijusi su gimdos kaklelio padėtimi, arba su mano svoriu... O tokiu atveju tai nėra tokia jau nekalta problema, nes pataikyti į kaklelį, kai jis nepakeliui, yra sunku. Dar sunkiau keisti svorį, kas pareikalautų kardinalaus gyvenimo būdo pakeitimo.

man pastoviai visi sakydavo kad kaklelis pasislinkus i nugaros puse, o dabar sako kad daar laabiau pasislinko ..jauciu po "gimdymo " dar pablogino bukle. bet kazkaip neitariu kad cia gb didedli problema, nes pastojau gi. ir pozos buvo pacios paprasciausios.(dabar jau bandau ant pilvo gulet) ...del svorio manau irgi ne tiek itakos turi-juk nesirgi anoreksijai.ir ciklas pastovus-reiskia ovuliuoji!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 28 birželio 2012 - 14:49
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 28, 15:49)
man pastoviai visi sakydavo kad kaklelis pasislinkus i nugaros puse, o dabar sako kad daar laabiau pasislinko ..jauciu po "gimdymo " dar pablogino bukle. bet kazkaip neitariu kad cia gb didedli problema, nes pastojau gi. ir pozos buvo pacios paprasciausios.(dabar jau bandau  ant pilvo gulet) ...del svorio manau irgi ne tiek itakos turi-juk nesirgi anoreksijai.ir  ciklas pastovus-reiskia ovuliuoji!

Kad ovuliuoju - tą ir BT rodo. Ir dėl to juo labiau neramu - kai ovuliacija toki akivaizdi, kai beveik viskas it iš vadovėlio - kodėl, brač, sugebu nepastoti?.. Sakyčiau, ir vyro turtą dažnu atveju ilgokai savyje palaikau. Na, gal pas mane terpė rūgštinė... Ta prasme, tikrai rūgštinė - žinau tiksliai... Na ir irgi - i kų daryt su tuom? blink.gif

Žodžiu, bus vyro gimtadienis - kaitinsiuosi jakuzzi bile kiek, prigersiu Martinio ir galvos sau nesuksiu. O po gimtadienio pažiūrėsiu, kur už likusius pinigus sugebėsime nukeliauti. Jeigu nepastoju - bent jau pabandysiu patirti maksimalų bevaikio gyvenimo malonumą.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 28, 09:18)
Neisiu aš į tą AIDS centrą, nedega man. Ir labai jau nepakeliui.

Sveikinu su rasta priežastimi! Tai, matyt, tereikės aspirino?  bigsmile.gif

Sake labai mazas antitrombino III nukrypimas nuo normos, gali buti netgi aparaturos paklaidos ribose. Liepe padidinti Thrombo ASS doze ir po men pakartoti tyrima ir jei pasitvirtins, teks ne tik aspirina, bet ir kresejima mazinancius vaistus leistis. Nors cia ne AFS, bet gydymas toks pats, kaip supratau.
Papildyta:
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 28, 11:01)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Paskaitinėju Jūsų atradimus ir nusivylimus, bet pati nelabai turiu ką parašyti...Dingo kažkur mano nelabosios, bet testo nesiveržiu darytis, nuojauta mano kaip Melninkaitė tyli blush2.gif  ax.gif Nors vakar maudė visus šonus, gal jau kur netoli ir tos nelabosios... Luktelsiu dar truputį gal ateis...

ai, tegu jos ir neateina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 06 28, 11:27)
sveikutes, man paskutne diena senam darbe  biggrin.gif

tvarkausi.

lauksim ziniu is pumpotaukslelio.  ax.gif

as siryt pas gine buvau- visi tyrimai geri, kraujas, slapimas . echo nebedare. dabar paskyre kita susitikima tik rugpjucio men., jau busim izenge i antra trimestra. sake, viskas bus gerai- ir taip daznai vaiksciot ner reikalo. uzvede ir nesciosios kortele  nestuke.gif  wub.gif
data uzrase 2013.02.12, bet manau tikrai veliau bus, kai mano ilgi ciklai..

02.12 mano gimtadienis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 06 28, 12:03)
tikslios neradau.  schmoll.gif

gal ureplazma, gal isgastis, gal hormonai..  rolleyes.gif

nu va, kai ieskojau persileidimo priezasties, vos ne kiekvienas gydytojas po paaiskinimo, del ko atejau, sakydavo, kad dazniausiai priezastis nerandama... Nu bet svarbu, kad dabar viskas gerai, dziaugiuosi del taves tarsi as pati jau laukciausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 06 28, 16:41)
Sake labai mazas antitrombino III nukrypimas nuo normos, gali buti netgi aparaturos paklaidos ribose. Liepe padidinti Thrombo ASS doze ir po men pakartoti tyrima ir jei pasitvirtins, teks ne tik aspirina, bet ir kresejima mazinancius vaistus leistis. Nors cia ne AFS, bet gydymas toks pats, kaip supratau.

Svarbiausia, kad gydymo būdų apskritai yra 4u.gif Reiškia, įveiksite šį nemalonumą, ir sūpuosite vaikelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 28, 15:04)
Kad ovuliuoju - tą ir BT rodo. Ir dėl to juo labiau neramu - kai ovuliacija toki akivaizdi, kai beveik viskas it iš vadovėlio - kodėl, brač, sugebu nepastoti?.. Sakyčiau, ir vyro turtą dažnu atveju ilgokai savyje palaikau. Na, gal pas mane terpė rūgštinė... Ta prasme, tikrai rūgštinė - žinau tiksliai... Na ir irgi - i kų daryt su tuom?  blink.gif

Žodžiu, bus vyro gimtadienis - kaitinsiuosi jakuzzi bile kiek, prigersiu Martinio ir galvos sau nesuksiu. O po gimtadienio pažiūrėsiu, kur už likusius pinigus sugebėsime nukeliauti. Jeigu nepastoju - bent jau pabandysiu patirti maksimalų bevaikio gyvenimo malonumą.

Padarykit eksperimenta, pagerkit vit E bent pora men. Kiek domejausi, jis labai sustiprina tiek moters, tiek vyro reprodukcine sistema. Kai ginei pasakiau, kad as ir vyras ji geriam, tai ji man prognozuoja pastojima is pirmo ciklo.
ziurek, ka apie ji radau:
tokoferòlis [gr. tokos – gimdymas;
palikuonys + pherō – nešu + lot. oleum – aliejus],
vitaminas E;
skaidrus, panašus į aliejų skystis;
sintetinasi augaluose;
būtinas spermatozoidams susidaryti, gemalui normaliai vystytis.
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 28, 15:42)
Svarbiausia, kad gydymo būdų apskritai yra  4u.gif  Reiškia, įveiksite šį nemalonumą, ir sūpuosite vaikelį  4u.gif

aha, as irgi taip galvoju thumbup.gif
O tu irgi nosies nenukabink ir neleisk sau galvoti apie blogiausia, Viskas bus gerai, manau. Jauna esi, protinga, kaip suprantu ir pajamos normalios, tad kliuciu bent as nematau. Svarbu tik, kad noras nepraeitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 06 28, 17:01)
O tu irgi nosies nenukabink ir neleisk sau galvoti apie blogiausia, Viskas bus gerai, manau. Jauna esi, protinga, kaip suprantu ir pajamos normalios, tad kliuciu bent as nematau. Svarbu tik, kad noras nepraeitu 4u.gif

Pajamos kaip kada, bet šiuo metu normalios smile.gif

Vitaminą E esu šiek tiek gėrusi. Nesuveikė. Be to, jį reikėtų gerti iki pastojant, t. y., geriu tik iki ovuliacijos, kad ginkdie nepakenkčiau sau (mano turimų vitaminų nėščiosioms negalima). Bet gerai, kad priminei, iki ovuliacijos pagersiu (nors užkniso mane jau tos kapsulės, aš jau netgi folio rūgšties šiuo metu negeriu, amirštu vis). smile.gif

Aš nosies nenukabinu, aš autotreningu užsiimu - bandau nusiteikti ilgesniam planavimui ir nepanikavimui kiekvieną kartą išvydus mėnesines.
Atsakyti