Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(vylabusle @ 2012 06 28, 16:19)
Pajamos kaip kada, bet šiuo metu normalios smile.gif

Vitaminą E esu šiek tiek gėrusi. Nesuveikė. Be to, jį reikėtų gerti iki pastojant, t. y., geriu tik iki ovuliacijos, kad ginkdie nepakenkčiau sau (mano turimų vitaminų nėščiosioms negalima). Bet gerai, kad priminei, iki ovuliacijos pagersiu (nors užkniso mane jau tos kapsulės, aš jau netgi folio rūgšties šiuo metu negeriu, amirštu vis). smile.gif

Aš nosies nenukabinu, aš autotreningu užsiimu - bandau nusiteikti ilgesniam planavimui ir nepanikavimui kiekvieną kartą išvydus mėnesines.

Nu jo, susitaikymas su blogiausiu irgi padeda nervus nuraminti, o vit E ne tik pati gerk, bet ir savo brangiausiam duok, kad spermiukus pastiprintu thumbup.gif
Atsakyti
O as dabar galvoju ,ko as toki prisigerus kad didedli gleivine uzsiauginau?Salaviju ar semenu alieju?..plius vitaminai planujanciom... zodziu dabar viska meciau..ryt varysiu tepeneli priduot...ir su nekantrumo laukiu savo mmmm...dar niekad gyvenime ju taip nelaukiau,kaip dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 28, 19:17)
O as dabar galvoju ,ko as toki prisigerus kad didedli gleivine uzsiauginau?Salaviju ar semenu alieju?..plius vitaminai planujanciom... zodziu dabar viska meciau..ryt varysiu tepeneli priduot...ir su nekantrumo laukiu savo mmmm...dar niekad  gyvenime ju taip nelaukiau,kaip dabar doh.gif

salavijai storina gleivine. Kokiom dozem tu juos gerei?
Gines paklausiau, ar man juos gerti, tai sake, kad ne.
Beja, nezinau, ar tai susije, ar ne, bet as si men geriau salavijus ir truputi didesnemis dozemis nei tam straipsnyje parasyta ir viena vakara, apie ovuliacijos laika man labai raizyti pilva pradejo, skaudeti skrandi ir kiausidziu sriti desnej pusej. Iskart pamaniau, kad apendicitas, paskambinau greitajai ir nuveziavau i ligonine. Skausmai buvo tokie ziaurus, kad negaliu apsakyti, kai gimdziau savo vaikeli panasus buvo, o gal net ir mazesni. Tai vat, ten mane visa istyre, mane, kad kasos fermentu trukumas ir pagulde i ligonine. Ir ka jus manot, 4 nakties skausmas dingo, pries tai jo Ketanovas nenumuse, o cia kaip ranka nueme. Tai va, israse is ligonines parase, kad galima ovuliacija buvo. Gines klausiau, as cia gali buti del ovuliacijos, sake, kad taip. Issigandau dabar, gal cia nuo tos arbatos, per daug ta ovuliacija stimuliavo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiculka: 28 birželio 2012 - 19:39
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 28, 19:17)
O as dabar galvoju ,ko as toki prisigerus kad didedli gleivine uzsiauginau?Salaviju ar semenu alieju?..plius vitaminai planujanciom... zodziu dabar viska meciau..ryt varysiu tepeneli priduot...ir su nekantrumo laukiu savo mmmm...dar niekad  gyvenime ju taip nelaukiau,kaip dabar doh.gif

gali but. o tu bent zinojai, akd tavo per plona gleivine?

nes man tai buvo nustatyta, kad iki normalios neuzaugo- tai todel ta arbata biski geriau.
o siaip didelem dozem vitamina E ax.gif

viskas , as bedarbe. doh.gif biggrin.gif

ryt turbut pailsiu ir pirmadieni kitur darbinuos rolleyes.gif tikiuos 1 diena nepagadins reikalu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 28, 20:25)
gali but. o tu bent zinojai, akd tavo per plona gleivine?

nes man tai buvo nustatyta, kad iki normalios neuzaugo- tai todel ta arbata biski geriau.
o siaip didelem dozem vitamina E  ax.gif

viskas , as bedarbe.  doh.gif  biggrin.gif

ryt turbut pailsiu ir pirmadieni kitur darbinuos  rolleyes.gif  tikiuos 1 diena nepagadins reikalu  rolleyes.gif

Oj, kaip faina, noreciau ir as darba pakeisti, bet mano atveju tai praktiskai neimanoma... O tu naujam darbe sakei, kad laukies?
As irgi vit E geriu, o kai pastojai geri dar, ar nutraukei? Kokio stiprumo tavo folis?
Man gine sake viska gerti, ka dabar geriu, o kai NT II parodys viska nutraukti ir 8 sav pas ja ateiti ir tada jau ji pasakys, ka toliau gerti, o ko ne. Bet man pvz., folio nutraukimas nelogiskai skamba, be to ir hematologe sian sake aspirino nenutraukti... Tai kur man ta teisybe rasti nezinau. Gi folis nestumo pradzioj pats svarbiausias, o cia gausis, kad kokias 4 sav. as jo nevartosiu, kai jis reikalingiausias
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Pasidariau šiandien testuką tai kaip ir tikėjaus jis man nieko neparodė blush2.gif tad laukiam paklydėlių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 29, 08:53)
Sveikos mergaitės,
Pasidariau šiandien testuką tai kaip ir tikėjaus jis man nieko neparodė blush2.gif tad laukiam paklydėlių doh.gif

O kada turi ateiti mmmm? gal peranskti dar dareisi, kol neatejo mmm dar yra vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 29, 09:03)
O kada turi ateiti mmmm? gal peranskti dar dareisi, kol neatejo mmm dar yra vilties  mirksiukas.gif

Turėjo būti aną sekmadienį tai tikrai neanksti, bet jau jaučiu kad parsivelka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 29, 09:24)
Turėjo būti aną sekmadienį tai tikrai neanksti, bet jau jaučiu kad parsivelka  verysad.gif

O ciklas tavo reguliarus ?
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 06 29, 09:27)
O ciklas tavo reguliarus ?

Bent jau iki šiol būdavo, vėluodavo max dvi dienas (t.y. 30 CD) bet šitoks vėlavimas normalus manau...
Atsakyti
Man atrodo,kad kovo men. darytas echo rode per plona gleivine apie 2mm tiktai ciklo viduri...tada neatkreipiau demesi.bet pastebejau kad paskutines 2 mmmm kazkaip jau negausiai eina(ko anksciau nebuvo,visada poro dienu ejo kaip is kibiro) na matyt su sio gerimo pakenkiau sau. o gal tiesiog del cistu visas tas sh.. atsirado,. . nes pries tai ciklai kaip laikrodukai buvo.
Papildyta:
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 06 29, 08:24)
Turėjo būti aną sekmadienį tai tikrai neanksti, bet jau jaučiu kad parsivelka  verysad.gif

na idomu kodel taip veluoja be priezasciu... gal hcg per mazas g.gif
Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 06 28, 20:25)

viskas , as bedarbe.  doh.gif  biggrin.gif

ryt turbut pailsiu ir pirmadieni kitur darbinuos  rolleyes.gif  tikiuos 1 diena nepagadins reikalu  rolleyes.gif

sveikinu) reikia ,reikia pailset nors viena diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 29, 09:37)
Papildyta:
na idomu  kodel taip veluoja be  priezasciu... gal hcg per mazas g.gif

Šiaip labai nervingas, su daug stresų mėnuo buvo tai ir tas gali turėti įtakos...
Atsakyti